2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ge
Bir 31.hafta gördüm sanki
Gel bir de burdan gör canım:)))) kol ayak parmak bile hissediliyor artık. Şimdi içimde bi canlı var işte. Sanki üzerini ince bi örtüyle kapatmışım da açsam yüzünü görcem gibi. Karnımda değil de kazağımın altında gibi gibi . Nasıl anlatsam çok değişik.
Hadi sizin de çok az kaldı . bekliyorum hepinizi bu duygulara.

Ben bu takımı beğendim. 115 miş yanlış hatırlamışım.

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-24-14-31-19.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 85
Bunu ben de çok beğendim. Kargo dahil mi 115 tl. Nerden sipariş veriliyor. Ben de alayım bundan.
Kargo dahil değil sanırım. Ben dükkanda görüştüm. İnstagram hesabı fotoğrafta köşede yazıyor. Daha yaptırmadığım için tam bilemiyorum şartlarını.

Cnm ya iyi ki o bakmayacak
Cok sorumsuz bir kadin
Sok etti beni
Ayip ya
Her iste vardir bir hayir diyelim
Asla o kadina bebegini birakma isin olsa bile
Sinir etti beni taaa burdan
Onun yuzunden duzenin bozuldu, karnin burnunda ev yAsiyacak borca gireceksin
Uyuz ya

Canımlar merhaba.Mayısta saçlarımı boyatmak istiyorum. Ama birçok sayfada gebelikte zararlı olduğuna değinilmiş.Zararı olur mu ki boyatmakta istiyorum ama bilemedim...Sizce?

Ben bu takımı beğendim. 115 miş yanlış hatırlamışım.

Canım ben de baktım çok güzel şeyler var gerçekten. Şu babynestin üzerindeki çarşaf gibi şey ne oluyor onu bilemedim? Bebeğin üstünü örtmek için mi?

Canımlar merhaba.Mayısta saçlarımı boyatmak istiyorum. Ama birçok sayfada gebelikte zararlı olduğuna değinilmiş.Zararı olur mu ki boyatmakta istiyorum ama bilemedim...Sizce?

Ben 15 gün önce boyadim. Balkona oturdum açtım camları. Organik olan boyayla boyadim. Eğer boyamasaydim kendimi çok kötü hissediyordum. Çünkü bizde genetik babamın 25 yaşında saçları kırmış.

Canım ben de baktım çok güzel şeyler var gerçekten. Şu babynestin üzerindeki çarşaf gibi şey ne oluyor onu bilemedim? Bebeğin üstünü örtmek için mi?
Pike galiba. Ben de tam bilmiyorum. Gelecek ay gidecem yaptırmaya.

Ne güzel ya maşallah keşke arada çıkarıp sevip geri koysak gerçi ozaman da koymak ister miyiz bilemiyorum ben sadece ayakları anlayabiliyorum o da kaburgamda oldukları için:))) zamanı gelince popo kafa da kendini belli eder

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Benim küçük kardeşim olduğu için annem okullar kapanmadan yanıma gelemiyor. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bende kısmet olursa Mayısın 10 unda izne ayrılacağım, memurum. Eee kardeşlerim de gelemiyor. Bana bakacak kimse olmadığı için mecbur kayınvalideme rica ettim. Gelin diye. Onlarda gerçekten şahane insanlar. Gittiğim zaman elimi sıcak sudan soğuk suya vurdurmaz. Rahat bi aile. Hiç bir şeye karışmazlar etmezler. Oğlunu doldurmaz. Çok memnunum. Amma velakin ben obsesifim. Titizlik hastalığım var. Eşim bile 3. senemizde yeni yeni alışıyor bu duruma. Üstüne üstlük 3 yıllık evliliğimde kadın iki kere geldi evime. İkisinde de küs gitti. Çünkü onun yaptığını ettiğini beğenmiyorum. Sürekli takip ediyorum ve suratım asılıyor. Aslında istediğim çok çok uç şeyler değil ama kadına ters geliyor benim söylediklerim. Çünkü kendisi çok da temiz sayılmaz. Her güzelin bir kusuru yani. Onlar küs gidince eşimle aram çok açılmıştı. Çok ağlamıştım. Haklılarda bi yerde tabii ama bende kendime engel olamıyorum. Şimdi yine aklıma geldikçe ağlıyorum. Ben nasıl tahammül edecem bi buçuk ay diye. Kadın küs gitmesine rağmen geliyor, ben iyi değilim ama. Uçak biletlerini de aldım. Ne yapıcam bilmiyorum. Mesela eve gelince ben bir yere dokunmadan elimi yıkarım. Onlar dünyayı geziyor el yıkama falan yok. Valizlerini falan halıya koyuyorlar. Ben jumbo boy poşet alıp kesip ona koyarım mesela. Paraya dokunuyorlar el yıkamıyorlar. Bunları sürekli takip etmek istemiyorum. Üzgünüm çok. Kusura bakmayın uzun oldu. Fikir alışverşine ihtiyacım var Lütfen yorum yapın.

canım seni çoook iyi anlıyorum. ben obsesif değilim. hastalık boyutunda değil ama bende de var titizlik ve o saydığın şeyleri ben de yapıyorum. eşim çok şükür kısa sürede uyum sağladı. yani titiz biri olsaydı kayınvaliden yine de sorun yaşar mıydın onu bilemicem. nacizane tavsiyem ( kendimi senin yerine koyarak düşünüyorum bunu )
ben olsaydım çağırmazdım kayınvalidemi çünkü bu sorun kolay aşılabilecek bir durum değil ve sen hamilesin hassassın her zamankinden daha fazla. yapman gereken tek şey suradını asmamak ve laf dokundurmadan bu süreci tamamlamak olur. aksi halde onun değişmeyeceğine göre olan yine eşinle sana olur,aranızda gerginlik olur Allah korusun.

nasıl bir hamilelik geçiriyorsun ? eğer işlerini kendin yapabiliyorsan doğumuna 1-2 gün kala çağırsan ?

Ben aldıklarımı paylaşim belki fikir olur. 2 tane aldım ikisi de havuzluhandan . 10'lu set. Biri edababy sanıyordum ama carmin baby'miş. Diğerinin markasını bilmiyorum. Nakışlı olan 90, carmin baby olan 80 liraydı. Nakit fiyatı. Keselere koydum ikisini de.

Eklentiler

• IMG_2115.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_2120.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2122.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 93

Canım ben de babynest düşünüyorum ben şu sitedekileri beğendim bakabilirsin istersen fiyatlar daha uygun çeşit de fazla.
https://babynests.com/

Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Kendi işlerimi kendim yapabiliyorum şu anda şükürler olsun. Kayınvalidem Mayıs 6 da geliyor. Ben mayıs 10 da izne ayrılıyorum bi sıkıntı çıkmazsa inş. Doğum 27 Mayıs görünüyor benim. Erken doğum falan ihtimaline karşı erken gelsin istedim. Kalplerini de kırmak istemiyorum. Görmezden gelmek çok zor benim için. Bi misafir geliyor. Günlerce her yeri temizliyorum. Halılara koltuklara elektrik düğmelerine kadar. Off off.

Allah yardımcın olsun gerçekten benim öyle aşırı titiz bi yapım yoktur onda bile annem de olsa kvde olsa bazı şeylere dikkat ederim. senin durumun daha zor çünkü karşındaki malesef bu huyunu değiştirmeyecek ve sen uyardıkça o anlık dikkat etsede sonra yine geçip gidecek. çünkü bu işler malesef hayat tarzı haline getirmekle alakalı şeyler. hamileliğin riskli bir hamilelik mi? hani erken gelmelerini gerektirecek bi durumun var mı? sonuçta bir buçuk ay çok uzu bi süre. doğuma yakın gelseler hem senin için hem onlar için daha iyi olur bence. sana faydadan çok duygusal anlamda zararı da olabilir bu zamanın. hamileliğin son zamanları ve en hassas olduğu zamanlar.

yada sabretmek zorunda kalacaksın ki oda sanırım çok zor olacak. çünkü seninki birazda istemsiz yapılan şeyler. seni en iyi senin durumunda olan biri anlar onun dışındakiler malesef anlayamaz.

Hamileliğim de erken doğum riskini falan hiç konuşmadık canım. O yüzden yine de Allahın takdiri diye 3 hafta kala gelsinler dedim. Demez olaydım. Şimdiden uyku uyuyamıyorum. Rabbim kimseye bu rahatsızlığı da vermesin. Annem de böyle. Hep tartışırdım falan hastasın sen derdim. Annemden beter oldum. Dr a gittim. Tedavim yarım kaldı işte. İlerleme kaydedemiyorum. Saatlerce mutfaktayım. Lezzetten çok hijyenik yemek yapıyorum ben. Beni benim gibi biri anlar bence de :) Herşeyim fazlasıyla uç. Ama kv lerde temiz değil . Tamam titiz olma ama temiz ol bari ya

Merhaba

boyanın organik dediklerinde bile kimyasal maddeler bulunuyor..
ille de boyayacaksanız diplerine dokundurmadan yaptırın.. Ama tabi ki en iyisi boyatmamak..
bebeğe zarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…