- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
canım endışe etme gayet ıyı kılosu sen dınlemene bak ınsallah bıraz daha durur ıcerıdeArkadaşlar acil cevap lütfen
erken doğum riski m var ne yazikki günler çok zor geçiyo Rabbim herkese ve bana zamanında bebeğini kucağına almayi nasip etsin inş
sorum şu..
şuan 30+5 günlük hamileyim ciddi kasılmalar yaşıyorum hastaneden de yeni çıktım herneyse yaşanacak varsa yaşıyoruz bi şekilde..
Bebeğin kilosu 1570 gr zayıf dedi Dr ne yiyen ne içiçem yardimci olun lütfen kilosu toparlasin iyi olsun istiyorum
teşekkür ederim şimdiden
Evt canm sor sureclerdi ama gecti cok sukur Rabbim kmseye yasatmasın inşallah. Sana da bebişine de sifa olsun yedklern canm bebişin kilo iyi bnce cok stres yapma kendneokuyunca yazmak istedim çok zor şeyler yaşamış olmasiniz çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin inş...güçlü iradenize hayran kaldım maşallah size ve eşinize hersey gönlünüzce olsun
Amin canm kmseler yasamasın Rabbim herkesin şifacısı olsunSize de çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmAsin inşallah.
Diyet cogunluk evet.yuruyus cok az.allah yardımcın olsuncanım nasıl yürüyüş yapıyormusun yada diyete başladınmı
Ben dün gittim 1500 gr idi benim çocuk, benimki biraz ileride. Sizinki de normal gibidir. Doktorun ne diyor?
Çok sağolun kızlar allah cuma mubarek saat herkese şifalar versin . Anneme kanser dedi doktor ama iyi huylu mu kötü huylu mu zaman gostericek ameliyattan sonra
canım endışe etme gayet ıyı kılosu sen dınlemene bak ınsallah bıraz daha durur ıcerıde
cıddı kasılmalardan kastın ne acaba karnın mı gergın oluyo yoksa sancımı cekıyorsun benımde karnım gerılıyorda önlem almalımıyım dıye soruyorum
söyle anlatiyim teşekkür ederim öncelikle iyi dileklerin için...
kasılma karniniz eğer bi anda taş gibi sert olup bi kaç saniye yada bir dakika gibi bir sürede yumusuyor sa bu kasilmadir bununla beraber ağrı hissedilir yada hissedilmez ben ağrı hissediyorum ve elimi attığım da Karnım in taş gibi sert olduğunu görüyorum zaten sonra yumusuyor karninizin yumuşak olması gerekir bu bi kaç gün içinde sık olmaya başladı ki zaten magnezyum adalat kullanıyorum ben Çoktandır..
Kasılmalar olabilir bu haftalarda ama önemli olan gün içinde çok sık olmamalı eğer tarif ettiğim gibi yaşıyorsanız malesef ki bu erken doğum tehdit i oluyor ki Rabbim kimsenin başına vermesin inş...
Dr una söyle istersen magnezyum verir hiç olmazsa rahat edersin
canım bende dün 30+4 dum hastanede yattığım için çıkmadan baktık 1570 çıktı işte Dr zayıf dedi
zaten her an stres yaşıyorum..daha fazla dikkat edicem napim
yani bebeğin toplanmasından ne farkı var acaba
karnımın bir tarafı sertleşiyor sonra yumuşuyor
ben bebeğin hareketi olarak algılıyorum bu durumu
değil mi yoksa? ilk gebelik şimdi şüpheye düştüm
Tatlım kesinlikle değil bebek bi tarafa toplanıp yumusamaz dün Dr um la bu konuyu konuştuk ve bu kasilmadir bebek bi tarafa toplanır ve ve sonra yumuşar diyorsan bu bebek hareketi değildir ben tecrübe ediyorum ne yazikki
Aynı periyottayız geçen hafta gittim ben de 1500 gr 38 cm idi. Doktorum gayet normal demişti çok fazla takılma bencesaolun arkadaşlar elimden geleni yapıyorum tereyagda iki yumurta peynir iki bardak süt domates yiyorum iki kase yoğurt kuru üzüm ceviz muz tahin pekmez yiyorum ama gece kalkıp bişeyler yapıcam artık köfte yiyorum onun haricinde aklıma başka bişey gelmiyor gece içilen süt iyiymiş onu ballı içiçem gerisi Allah in takdiri ne diyim artık
peki bebeğin kilosu zayıf mi acaba
ama kasılma olsa rahmin her tarafında olmaz mı...sadece sol tarafımda hissediyorum...
hem nst de sancı da çıkmamıştı pazartesi gittiğimde
şuan sana yazarken bile sol tarafım sertleşiyor sonra kendiliğinden yumuşuyor
bebeğin başının olduğu tarafta hissediyorum bunu..
Aynı periyottayız geçen hafta gittim ben de 1500 gr 38 cm idi. Doktorum gayet normal demişti çok fazla takılma bence
Canım o markaların ürünlerinde kullanılan malzemeler çinin kalite anlayışına bırakılmıyor kesinlikle. Montajında falan çindeki ucuz iş gücünden yararlanılıyor. Ama sadece markalar için geçerli. İsmine güvenilmeyen markalarda çok dikkat edilmeli. Baktım bebek arabalarında güvenilir marka göremedim ben o yüzden dediğin gibi güvenemedimGüzel seçtiğim
canım bugün en kaliteli diye giydiğimiz nike ve adidas bile orada üretiliyor işçi çok ve ucuza çalıştıkşarı içün bütün ünlü markalar orada üretiliyor
yani bebeğin toplanmasından ne farkı var acaba
karnımın bir tarafı sertleşiyor sonra yumuşuyor
ben bebeğin hareketi olarak algılıyorum bu durumu
değil mi yoksa? ilk gebelik şimdi şüpheye düştüm
Kızlar biberonu set halindemi almak lazım, yoksa yenidoğan için bitane minik aldığımız zaman yeterli olurmu??
Bide kamera/telsiz alacak olan yada alan varmı? zaten 40 ı cıkana kadar yanımızda olucak hep ama sonradan gerekli olur illaki diye düşünüyorum, Sizce???
canım sancin yoksa sıkıntı etme ama senin tarifinin aynısını bende yaşıyorum bebek sandığımız şey kasılma oluyo dün Dr umla uzun uzun konuştuk mesela bi tarafım da toplanıp sonrasında orası yumuşuyor..sen bu konuda kendini rahatsız hissediyorsan Dr una gittiğinde bir sor derim hiç olmazsa magnezyum verir rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?