2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım endışe etme gayet ıyı kılosu sen dınlemene bak ınsallah bıraz daha durur ıcerıde

cıddı kasılmalardan kastın ne acaba karnın mı gergın oluyo yoksa sancımı cekıyorsun benımde karnım gerılıyorda önlem almalımıyım dıye soruyorum

okuyunca yazmak istedim çok zor şeyler yaşamış olmasiniz çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin inş...güçlü iradenize hayran kaldım maşallah size ve eşinize hersey gönlünüzce olsun
Evt canm sor sureclerdi ama gecti cok sukur Rabbim kmseye yasatmasın inşallah. Sana da bebişine de sifa olsun yedklern canm bebişin kilo iyi bnce cok stres yapma kendne

Size de çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmAsin inşallah.
Amin canm kmseler yasamasın Rabbim herkesin şifacısı olsun

Ben dün gittim 1500 gr idi benim çocuk, benimki biraz ileride. Sizinki de normal gibidir. Doktorun ne diyor?

canım bende dün 30+4 dum hastanede yattığım için çıkmadan baktık 1570 çıktı işte Dr zayıf dedi
zaten her an stres yaşıyorum..daha fazla dikkat edicem napim

Kızlar biberonu set halindemi almak lazım, yoksa yenidoğan için bitane minik aldığımız zaman yeterli olurmu??

Bide kamera/telsiz alacak olan yada alan varmı? zaten 40 ı cıkana kadar yanımızda olucak hep ama sonradan gerekli olur illaki diye düşünüyorum, Sizce???

söyle anlatiyim teşekkür ederim öncelikle iyi dileklerin için...
kasılma karniniz eğer bi anda taş gibi sert olup bi kaç saniye yada bir dakika gibi bir sürede yumusuyor sa bu kasilmadir bununla beraber ağrı hissedilir yada hissedilmez ben ağrı hissediyorum ve elimi attığım da Karnım in taş gibi sert olduğunu görüyorum zaten sonra yumusuyor karninizin yumuşak olması gerekir bu bi kaç gün içinde sık olmaya başladı ki zaten magnezyum adalat kullanıyorum ben Çoktandır..
Kasılmalar olabilir bu haftalarda ama önemli olan gün içinde çok sık olmamalı eğer tarif ettiğim gibi yaşıyorsanız malesef ki bu erken doğum tehdit i oluyor ki Rabbim kimsenin başına vermesin inş...
Dr una söyle istersen magnezyum verir hiç olmazsa rahat edersin

yani bebeğin toplanmasından ne farkı var acaba
karnımın bir tarafı sertleşiyor sonra yumuşuyor
ben bebeğin hareketi olarak algılıyorum bu durumu
değil mi yoksa? ilk gebelik şimdi şüpheye düştüm

canım bende dün 30+4 dum hastanede yattığım için çıkmadan baktık 1570 çıktı işte Dr zayıf dedi
zaten her an stres yaşıyorum..daha fazla dikkat edicem napim

Dr dediyse söyleyecek bir şey yok. Bol bol dikkat etmek lazım o zaman. Sen stres olmamaya, üzmemeye çalış kendini.

Benim serklajim da var bu arada yani sıkıntılı geçiyo malesef yazımı okuyan arkadaşlar sizden ricam okuduktan sonra içinizden geçen bir sure yi okuyup bana gonderirmisiniz inanin şu an ona ihtiyacım var başka hiç bi şeye değil..okuyan arkadaşlar dan şimdiden Allah bin kere razi olsun ve bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inş

Tatlım kesinlikle değil bebek bi tarafa toplanıp yumusamaz dün Dr um la bu konuyu konuştuk ve bu kasilmadir bebek bi tarafa toplanır ve ve sonra yumuşar diyorsan bu bebek hareketi değildir ben tecrübe ediyorum ne yazikki

Haftalara göre bebeğin 30 uncu haftanın bitisinde 1400 olmaliymis internette öyle yazıyor daha 30 uncu hafta m bitmedi Dr zayıf diyor anlamıyorum herneyse daha fazla dikkat ederim artik

Tatlım kesinlikle değil bebek bi tarafa toplanıp yumusamaz dün Dr um la bu konuyu konuştuk ve bu kasilmadir bebek bi tarafa toplanır ve ve sonra yumuşar diyorsan bu bebek hareketi değildir ben tecrübe ediyorum ne yazikki

ama kasılma olsa rahmin her tarafında olmaz mı...sadece sol tarafımda hissediyorum...
hem nst de sancı da çıkmamıştı pazartesi gittiğimde
şuan sana yazarken bile sol tarafım sertleşiyor sonra kendiliğinden yumuşuyor
bebeğin başının olduğu tarafta hissediyorum bunu..

Aynı periyottayız geçen hafta gittim ben de 1500 gr 38 cm idi. Doktorum gayet normal demişti çok fazla takılma bence

canım sancin yoksa sıkıntı etme ama senin tarifinin aynısını bende yaşıyorum bebek sandığımız şey kasılma oluyo dün Dr umla uzun uzun konuştuk mesela bi tarafım da toplanıp sonrasında orası yumuşuyor..sen bu konuda kendini rahatsız hissediyorsan Dr una gittiğinde bir sor derim hiç olmazsa magnezyum verir rahat edersin

Aynı periyottayız geçen hafta gittim ben de 1500 gr 38 cm idi. Doktorum gayet normal demişti çok fazla takılma bence

gebeligim yatarak geçiyor duvar bana ben duvara bakıyorum malesef..
onun yanında birde kızım var yemek bile yapmam yasak psikolojimiz ailece alt üst durumda..Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin...
teşekkür ederim bu arada içim rahat etti biraz Dr um önce zayıf dedi sonra normal dedi zaten her şekilde sıkıntı yaşıyorum bide bunu dert ettim malesef

Güzel seçtiğim

canım bugün en kaliteli diye giydiğimiz nike ve adidas bile orada üretiliyor işçi çok ve ucuza çalıştıkşarı içün bütün ünlü markalar orada üretiliyor
Canım o markaların ürünlerinde kullanılan malzemeler çinin kalite anlayışına bırakılmıyor kesinlikle. Montajında falan çindeki ucuz iş gücünden yararlanılıyor. Ama sadece markalar için geçerli. İsmine güvenilmeyen markalarda çok dikkat edilmeli. Baktım bebek arabalarında güvenilir marka göremedim ben o yüzden dediğin gibi güvenemedim

Benimde dediğin şekilde oluyor. Yumuşadığı için dert etmiyorum. Ama bu gecden beri bebek çok hareketli. Bebiş yönünü şaştı yukardan çıkıcak herhalde diyorum :) ancak geceden beri karnım sert ve ölçmedim ancak ara ara adet ve karın sancısı yaşıyorum. akşamada yemekli konsere gidicem. inş artmaz. geçmesini bekliycem artık

ben bitane alacağım biberon.bi aksilik olmaz da emerse ona da çok ihtiyacımız olmaz ama her ihtimale karşı bulundurmak lazım.

kamera/telsiz almayı da düşünmüyorum.evim zaten 2+1 çocuk hık dese duyarım herhalde

ben de bu baya zamandır oluyor.. ama sancım yok...
en son gittiğimde bebeğin toplanması normal mi diye sormuştum normal demişti...
belki yalancı kasılmadır...
gerçek kasılmaysa yandım daha hiçbirşeyim hazır değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…