2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet taşıyıcıyım
Benim kan degerlerim için de düşük ama talesemi için normal diyor doktor. Allah Sifa versin canım inşallah senin icin bol bol dua edicem allah yardım edecektir hiç moralini bozma nolur.
Hamileligine bu etkisi oldu mi peki mesela ben çok halsizdim ilk aylar

Ben de aynısından aldım :)
Benim henüz elime ulaşmasdi canım nasıl büyüklüğü yumusakligi

İlk aylarda değerim 10.6 dı. Şimdi 8.1 uyku halim arttı.Merdiven çıkınca nefes nefese kalmam arttı.

Canım benimkşde hep 9,5. -10 arasında degişiyodu.doktor gyno ferro sanol diye kapsülden verdi.gece tuvalet için uyandıgımda içip ustune bir iki dilim mandalina yada portakal yiyip yatıyodum.iki ayda düzeldi çok şukur.en son 12.2 ydi

Kızlar küvet için file yada baska bişey cok önerilmiyor.genelde ikinci çocugu olanlar daha iyi biliyo.ben kızımda hiç kullanmadım cünkü filenin üstündeyken daha cabuk üşür bebek .ben elimle koltuk altlarından tutup yıkıyodum ve ayskları suyun içinde kalıyodu.en sonda ayaklarını yıkayıp cıkarıyodum.

Bu indirim nerde acaba
E bebekteydi son kalan ürünler için demişti 999u ilgilenen kişi.Bulunduğun yerde e bebeğe bakarsan 1399 veya 999a vardır.Biz 2 aile aldık.sitesinde 1399 gözüküyordu bizim aldığımız da.1399 olan 2017 model ve renk seçeneği fazla.Her 150 tl ye 50 tl indirim hala devam ediyor bildiğim kadarıyla.9 Nisana kadarmış

Biz de eşimle çocuğu tutamazsak diye file alalım demiştik

kizlarr nasilsiniz ikinci veya cok dogumu olan anneler dogum hikayelerimizi anlatalim mi bilmediklerimizi ogrenir tecrube ediniriz bazen de cesaret oluyo o hikayeleri okuyunca

once ben basliyim :)
ilk cocugum kizimda hamileligim cok guzeldi rahattim annemin 5 cocugu da normal oldu catim her seyim uygun bebek de asagida cok iyi yerlesmisti 38 te gittim her an dogurursun dedi 39 40 derken bende sanci yok hic durmadan medine hurmasi ve ananas yedim iki haftada 3 kilo aldim :) 40+1de doktor suyun azalmis baya doguma alalim dedi korktum bekliyim dedim sonraki gun bebegim hic hareket etmedi sabahi zor ettim hemen gittik meger suyu cok azicik kalmis doktor sanci verelim eger tutmazsa sezaryene alalim bebek ölür dedi ben de tabi korkuyla suni sanci verin dedim 10 da verdiler 11 de basladi saat dorde kadar acilmam hic olmadi ama kendimden gectim artik makineye bagli yatmak o sanciyla cok zordu. devlette dogum yaptim cogu iyidi bi ebe kizdi baktirmiyosun bile bu cocugu nasil dogurcan dedi o kadar aciyodu ki acilmaya baktiklari zaman hic acilma da yoktu ameliyata alin dedim bi doktor bekle az daha sanciya tepki verdin dedi. o sirada suyum geldi tuveletim geliyo dedim ebe bi bakti 6 cm olmus saat 6ya dogru da iki kere ikindim dogdu bebis iyi ki dayanmisim ama suni sanci gercekten cok beter bi sey insallah sancilarimiz gelir de oyle dogururuz hep dua ediyorum

bende suni sancı almaktan ve sezeryandan çok korkuyorum,inşallah kendi sancılarımızla gider şıp diye doğurur geliriz

canım bence sen iyice bir araştır.Yanlış bilmiyorsam 32.haftadan sonra istirahat raporu kesinlikle yazılmıyor,yazıldığı an çalışabilir raporun bozulup 8 haftadan yemeye başlıyorsun. benim düşüncem şuan yapabileceğin en mantıklı şey 32. haftaya kadar istirahat raporu,32.haftada çalışabilir raporunu alıp ondan sonra iznini kullanmaya başlaman. İznin bitince de diğer rapor devreye girer.

Ben de son kontrolümden bu yana doktorumun tavsiyesiyle Gynoferro kullanıyorum.Son kontrolümdeki hemogram testimde kan değerim 9,4 çıkmıştı.Doktor günde 2 defa almamı istedi ama bende yan etki yaptı 2 defa almak.Halsizlik,bulantı,çarpıntı yaşadım.Doktorumu aradım.Günde 1 e düşürelim dedi.Şimdilik bir sorun yaşamıyorum.Umarım kan değerimin yükselmesine yardımcı olur.Sen günde kaç defa alıyorsun?Kan değerin benim gibi düşükmüydü?

Ben bu lazım olmayan şeyler konusunda birilerini dinledikçe kafam karışmaya başladı. Oyun halısını gereksiz demişler başka birisi çok önemli gelişimi için diyor. Ben kendim yaşayıp görmeye karar verdim. Kuzenime baksan küvet gereksiz diğer kuzenim küvetsiz 2 yaşına kadar banyo yapmadı diyor. İyisi mi yaşayıp göreyim ben de bizim kız bunu hiç kullanmadı derim çok olsa

kizlarr nasilsiniz ikinci veya cok dogumu olan anneler dogum hikayelerimizi anlatalim mi bilmediklerimizi ogrenir tecrube ediniriz bazen de cesaret oluyo o hikayeleri okuyunca

İlk doğumum çatı darlığı nedeniyle sezeryandı.Genel anestezi yapıldı.Gözümü ameliyathanede yapılan narkozun etkisiyle kapattım.Zaten gerisini hatırlamıyorum bile.Anlatacak doğum hikayem yok.Gözümü açtığımda ameliyathaneden çıktığımı ve oğlumu sorduğumu hatırlıyorum.Sonrasında odama götürüldüm ve bebeğim orada beni bekliyordu.Bu benim mi diye düşündüm.Ben onu değil de o beni bekliyordu

kızlar nasılsınız haftanın songünü vakit geçmek bilmiyor çok yoruldum eve gidip uyumak istiyorum

of kızlar benim kan değerimde düşmeye başladı,hele son haftalarda daha halsiz hissetmemi ona bağlıyorum.Kan ilacını c vitaminiyle alıyorum,çay&kalsiyum tüketmiyorum beraberinde ,pekmez yemeye çalışıyorum ama pek fayda etmiyor. Şimdi çekirdekli kuru üzüm aldım onu yemeye başladım,bir de bizim oranın meşhur bir üzümü vardır onun suyu da çok kan yapar bulabilirsem ondan bulup içeceğim.Umarım fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…