Acil şifalar diliyorum canım.
Gecmiş olsun umarım önemlı brsey degıldır
eshma canım çok geçmiş olsun annene inşallah annenin ameliyatı çok iyi geçer sen de insallah daha rahat bi hamilelik gecirirsin bu saatten sonra. Az kaldı sabredicez artık. Uzme kendini sakin. Annecin ameliyatını olup iyileşecek insallah
Canm cok cok gecms olsun biyopside skntı mı cktı canm? Amelyat güzel gecer ve inşallah sonrası da temz ckar da kolayca atlatrsınz skma canını hiç. Annen dogru dems sen yannda olsan bi de sana bişe olcak mı dye endise etcekti dualarımzdasınz canm
Bekleme bence canm 15gün eger bugn de herhangi bi degişk durumun olursa git bnce bi doktora için rahat eder en azndan
inşaalah canım bıde benım kasılmalar varya ondan evde olım dıyorumpişmanlık sayfasını 3 aylık hamileyken okudum:) ama yinede ders almamışım. zibil gibi 0-3 ay kıyaft almışım zıbın almışım. diğer aylarıda almışım .
o yuzden sadece 0/3 leri yıkıyorum şuan. diğerlerini hemen giyemiycek, ütüleyıp yormayımda kendimi dedim.onları ayırdım. hastane çıkışı almamaya karar verdim. zaten yeterince var küçük kıyafet.
bende 32+0 da calısabılır alacagım. inşallah çabuk gecer günler.
canım 32.haftam haftaya doluyo ben massımı tam almak ıcın raporuu 1 mayıs ıtıbarı ıle yazdrmak ıstyrorum olmuyo mu olecanım bence sen iyice bir araştır.Yanlış bilmiyorsam 32.haftadan sonra istirahat raporu kesinlikle yazılmıyor,yazıldığı an çalışabilir raporun bozulup 8 haftadan yemeye başlıyorsun. benim düşüncem şuan yapabileceğin en mantıklı şey 32. haftaya kadar istirahat raporu,32.haftada çalışabilir raporunu alıp ondan sonra iznini kullanmaya başlaman. İznin bitince de diğer rapor devreye girer.
bildiğim kadarıyla olmuyorcanım 32.haftam haftaya doluyo ben massımı tam almak ıcın raporuu 1 mayıs ıtıbarı ıle yazdrmak ıstyrorum olmuyo mu ole
pişmanlık sayfasını 3 aylık hamileyken okudum:) ama yinede ders almamışım. zibil gibi 0-3 ay kıyaft almışım zıbın almışım. diğer aylarıda almışım .
o yuzden sadece 0/3 leri yıkıyorum şuan. diğerlerini hemen giyemiycek, ütüleyıp yormayımda kendimi dedim.onları ayırdım. hastane çıkışı almamaya karar verdim. zaten yeterince var küçük kıyafet.
bende 32+0 da calısabılır alacagım. inşallah çabuk gecer günler.
Doktorla görştüm ilk defa demir takviyesinin bir faydası olmamasına şahit oldum, galiba senin vücudun yapım değil yıkım yapıyor dedi. Doğumdan önce 2 ünite kan veririz dedi. Bende ya acil bir durum olursa nasıl ameliyata girerim dedim. O zaman garantiye alalım şimdi kanı verelim, muhtemelen doğumdan önce yine düşer yine kan verilir dedi kabul ettim. 2 ayrı kişiden kan almam lazım. Babamın kardeşleriminki uymuyor, eşiminkide uymuyor. Kayınlarıma soracaz. Dua edin mübarek cuma gününde, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok sağolun kızlar allah cuma mubarek saat herkese şifalar versin . Anneme kanser dedi doktor ama iyi huylu mu kötü huylu mu zaman gostericek ameliyattan sonra
Ewet canım düşüktü.ben bi tane alıyorum günde.gece 3-4gibi içip geri uyuyorumBen de son kontrolümden bu yana doktorumun tavsiyesiyle Gynoferro kullanıyorum.Son kontrolümdeki hemogram testimde kan değerim 9,4 çıkmıştı.Doktor günde 2 defa almamı istedi ama bende yan etki yaptı 2 defa almak.Halsizlik,bulantı,çarpıntı yaşadım.Doktorumu aradım.Günde 1 e düşürelim dedi.Şimdilik bir sorun yaşamıyorum.Umarım kan değerimin yükselmesine yardımcı olur.Sen günde kaç defa alıyorsun?Kan değerin benim gibi düşükmüydü?
Bu akdeniz anemisi ne yesende yükselmiyor. Bende halileliğimin başından beri kan hapı kullanıyordum. Ama değerim yükselmek bir yana düşmüş. Bunun tedavisi yok bildiğim kadarıyla yabancı ülkelerde ilik nakli gibi bişe yapıyolarmış. Türkiyede yok ama.Canım benimkşde hep 9,5. -10 arasında degişiyodu.doktor gyno ferro sanol diye kapsülden verdi.gece tuvalet için uyandıgımda içip ustune bir iki dilim mandalina yada portakal yiyip yatıyodum.iki ayda düzeldi çok şukur.en son 12.2 ydi
canım bugün en kaliteli diye giydiğimiz nike ve adidas bile orada üretiliyor işçi çok ve ucuza çalıştıkşarı içün bütün ünlü markalar orada üretiliyorGunaydın kızlar ,
Aliexpressten bebegını herhangı bır urun almayın benden sıze tavsıye .
Kendınız ıcın olabılır ama bebekler ıcın almayın asla .
Kullandıkları malzeme hep sahte ve kaçak , bebegınızın tenı okadar hassaski en basit zararı alerji bile yapabılır .
Birde sitede feyza nın pijamaları var çok kaliteli bir marka yıka yıka giy eskitemiyosun harika tavsiye ederimGünaydınn canımm Çok sağol hemen bakıyorum
Canm Allah şifacınız olsun benm eşim de kanseri atlattı cok sukur hem iyi hem kotu huylu karısık cıkmıstı ameliyat sonrası durumu kemoterapi fln gordu ama cok sukur atlattık o günleri. Sen sonuc ne olursa olsun her zman güçlü ol annen de aynı seklde ve hep iyiye inanın canm aklınıza hiç bir zaman kotu bişey getrmeyin biliyosun en buyuk ilaç moralÇok sağolun kızlar allah cuma mubarek saat herkese şifalar versin . Anneme kanser dedi doktor ama iyi huylu mu kötü huylu mu zaman gostericek ameliyattan sonra
Canm Allah şifacınız olsun benm eşim de kanseri atlattı cok sukur hem iyi hem kotu huylu karısık cıkmıstı ameliyat sonrası durumu kemoterapi fln gordu ama cok sukur atlattık o günleri. Sen sonuc ne olursa olsun her zman güçlü ol annen de aynı seklde ve hep iyiye inanın canm aklınıza hiç bir zaman kotu bişey getrmeyin biliyosun en buyuk ilaç moral
Benim kan degerlerim için de düşük ama talesemi için normal diyor doktor. Allah Sifa versin canım inşallah senin icin bol bol dua edicem allah yardım edecektir hiç moralini bozma nolur.
Hamileligine bu etkisi oldu mi peki mesela ben çok halsizdim ilk aylar
Benim henüz elime ulaşmasdi canım nasıl büyüklüğü yumusakligi
Arkadaşlar acil cevap lütfen
erken doğum riski m var ne yazikki günler çok zor geçiyo Rabbim herkese ve bana zamanında bebeğini kucağına almayi nasip etsin inş
sorum şu..
şuan 30+5 günlük hamileyim ciddi kasılmalar yaşıyorum hastaneden de yeni çıktım herneyse yaşanacak varsa yaşıyoruz bi şekilde..
Bebeğin kilosu 1570 gr zayıf dedi Dr ne yiyen ne içiçem yardimci olun lütfen kilosu toparlasin iyi olsun istiyorum
teşekkür ederim şimdiden
Canm Allah şifacınız olsun benm eşim de kanseri atlattı cok sukur hem iyi hem kotu huylu karısık cıkmıstı ameliyat sonrası durumu kemoterapi fln gordu ama cok sukur atlattık o günleri. Sen sonuc ne olursa olsun her zman güçlü ol annen de aynı seklde ve hep iyiye inanın canm aklınıza hiç bir zaman kotu bişey getrmeyin biliyosun en buyuk ilaç moral
Geçmiş olsun, bebeğin en uzun süre kalsın içinde.Arkadaşlar acil cevap lütfen
erken doğum riski m var ne yazikki günler çok zor geçiyo Rabbim herkese ve bana zamanında bebeğini kucağına almayi nasip etsin inş
sorum şu..
şuan 30+5 günlük hamileyim ciddi kasılmalar yaşıyorum hastaneden de yeni çıktım herneyse yaşanacak varsa yaşıyoruz bi şekilde..
Bebeğin kilosu 1570 gr zayıf dedi Dr ne yiyen ne içiçem yardimci olun lütfen kilosu toparlasin iyi olsun istiyorum
teşekkür ederim şimdiden
Relax ol. Senin stresin bebeği kasarmış. Hormonların tetikliyormuş.Arkadaşlar acil cevap lütfen
sorum şu..
teşekkür ederim şimdiden
Ben dün gittim 1500 gr idi benim çocuk, benimki biraz ileride. Sizinki de normal gibidir. Doktorun ne diyor?saolun arkadaşlar elimden geleni yapıyorum tereyagda iki yumurta peynir iki bardak süt domates yiyorum iki kase yoğurt kuru üzüm ceviz muz tahin pekmez yiyorum ama gece kalkıp bişeyler yapıcam artık köfte yiyorum onun haricinde aklıma başka bişey gelmiyor gece içilen süt iyiymiş onu ballı içiçem gerisi Allah in takdiri ne diyim artık
peki bebeğin kilosu zayıf mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?