2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Acil şifalar diliyorum canım.

Gecmiş olsun umarım önemlı brsey degıldır

Çok sağolun kızlar allah cuma mubarek saat herkese şifalar versin . Anneme kanser dedi doktor ama iyi huylu mu kötü huylu mu zaman gostericek ameliyattan sonra

inşaalah canım bıde benım kasılmalar varya ondan evde olım dıyorum

canım 32.haftam haftaya doluyo ben massımı tam almak ıcın raporuu 1 mayıs ıtıbarı ıle yazdrmak ıstyrorum olmuyo mu ole

Bende senin durumundayım. İnş o vakite kadar durabiliriz iş yerinde..

Geçmiş olsun

Çok sağolun kızlar allah cuma mubarek saat herkese şifalar versin . Anneme kanser dedi doktor ama iyi huylu mu kötü huylu mu zaman gostericek ameliyattan sonra

Allah herşeyin çaresini de vermiştir. Annen tez zamanda sağlığına kavuşur inş cnm.

Ewet canım düşüktü.ben bi tane alıyorum günde.gece 3-4gibi içip geri uyuyorum

Bu akdeniz anemisi ne yesende yükselmiyor. Bende halileliğimin başından beri kan hapı kullanıyordum. Ama değerim yükselmek bir yana düşmüş. Bunun tedavisi yok bildiğim kadarıyla yabancı ülkelerde ilik nakli gibi bişe yapıyolarmış. Türkiyede yok ama.

Benim korktuğum şu doktora geçen gün sezeryanda kaç tane doğum yaptırıyosunuz dedim hastanın durumuna göre değişiyor dedi. Benim bu 3. Sezeryan olacak ama yaşım genç bakabilecek durumumuz var Allaha şükür. 5 tane çocuk istiyordum. Ama bu kansızlıktan dolayı bu kadar ağırlaşmadım diğer hamileliklerimde.

Ya doktor tekrar hamile kalmamı uygun görmezse

Benim ilk doğumumda 38. Haftada suyumun bir kısmı nir anda geldi. Çamaşırımahemen hemen 1 çaybardağı kadar su geldi. Hemen doktora gittik. 1 cm açılma var heran sancı gelebilir dedi. 1 hafta bekleriz gelmezse alırız dedi. Gelmeyince Sezeryan oldum.

2. Doğumumun arası 6 yıldı normal doğum istedim. Hangi doktoragittimse risk alamayız dediler. Elimizde acil durum müdahelesi için yeterli imkan yok dediler.
Birde 2 doğum arasında dışgebelikten ameliyat olmuştum. Bebek sol tüpümle birlikte alınmıştı. O yüzden hiç şansım yoktu.

Şimdi 3.5 yıl sonra yeniden Sezeryan olacağım inş.

Güzel seçtiğim
canım bugün en kaliteli diye giydiğimiz nike ve adidas bile orada üretiliyor işçi çok ve ucuza çalıştıkşarı içün bütün ünlü markalar orada üretiliyor

Canm Allah şifacınız olsun benm eşim de kanseri atlattı cok sukur hem iyi hem kotu huylu karısık cıkmıstı ameliyat sonrası durumu kemoterapi fln gordu ama cok sukur atlattık o günleri. Sen sonuc ne olursa olsun her zman güçlü ol annen de aynı seklde ve hep iyiye inanın canm aklınıza hiç bir zaman kotu bişey getrmeyin biliyosun en buyuk ilaç moral

okuyunca yazmak istedim çok zor şeyler yaşamış olmasiniz çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin inş...güçlü iradenize hayran kaldım maşallah size ve eşinize hersey gönlünüzce olsun

Arkadaşlar acil cevap lütfen
erken doğum riski m var ne yazikki günler çok zor geçiyo Rabbim herkese ve bana zamanında bebeğini kucağına almayi nasip etsin inş

sorum şu..
şuan 30+5 günlük hamileyim ciddi kasılmalar yaşıyorum hastaneden de yeni çıktım herneyse yaşanacak varsa yaşıyoruz bi şekilde..
Bebeğin kilosu 1570 gr zayıf dedi Dr ne yiyen ne içiçem yardimci olun lütfen kilosu toparlasin iyi olsun istiyorum
teşekkür ederim şimdiden

Tam bebek boyutunda ıslanınca canı acıtmayacak şekilde yumuşak. ben çok beğendim

Bolca taze kaşar peyniri ye. Muz ye. muzla beraber yağlı süt iç.
Et yemeye çalış imkanın varsa et sote tarzı kuzu olursa daha iyi olur.
Yoğurt gün içinde kaşıkla.

Size de çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmAsin inşallah.

Geçmiş olsun, bebeğin en uzun süre kalsın içinde.
Benim doktorum proteinden başka birşey yaramaz bebeğe diyor. Bol bol kırmızı et yediriyor. Şeker vs bunlar boş kalori. Ama ananas da tavsiye etmişlerdi.

saolun arkadaşlar elimden geleni yapıyorum tereyagda iki yumurta peynir iki bardak süt domates yiyorum iki kase yoğurt kuru üzüm ceviz muz tahin pekmez yiyorum ama gece kalkıp bişeyler yapıcam artık köfte yiyorum onun haricinde aklıma başka bişey gelmiyor gece içilen süt iyiymiş onu ballı içiçem gerisi Allah in takdiri ne diyim artık

peki bebeğin kilosu zayıf mi acaba

Relax ol. Senin stresin bebeği kasarmış. Hormonların tetikliyormuş.
30. Haftadan sonra haftalık 200 gr alıyorlar dedi doktor. 1,5 kilo az değil 1 2 hafta kalsa 2 kilo olur inş. Sabır ve dua..
şeker tuz ve ekmeği az ye diğer sağlıklı besinlerle beslenmeye ağırlık ver bence. Özel bir yiyecek yok sanırım.

Ben dün gittim 1500 gr idi benim çocuk, benimki biraz ileride. Sizinki de normal gibidir. Doktorun ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…