- 26 Mart 2017
- 730
- 1.277
- 28
- 38
Elşni bileğine koy nabzını 1 dk say. 100 ün üzerinde olmamalı canım.Yok mi makina evde, ama boğazımda atıyor kalbim, eşim bile hissetti dışarıdan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elşni bileğine koy nabzını 1 dk say. 100 ün üzerinde olmamalı canım.Yok mi makina evde, ama boğazımda atıyor kalbim, eşim bile hissetti dışarıdan.
Elşni bileğine koy nabzını 1 dk say. 100 ün üzerinde olmamalı canım.
Tmm cnm ben sezeyan olucaksin sandim benim buyuk ihtimal sezeryan olucakBana mı dedin cnm çünkü ben normal isyiyorum bir aksi durum olmazsa :)
Çoğu erkek böyle malasef takılmamaya çalışmak lazım (kankam aşkım çidom)Kocadan çeken bir ben değilmişim demek ki.. ayaklarım şişiyor.. ayakta zor duruyorum ve hala çalışıyorum.. öğretmenim kendim.. eve gelip yemek yapıyorum.. kocam eve gelip yemek var pilav neden Yok diye ağzına gelen küfürü ediyor.. azıcık sırtımı ovsan ölüyorum diyorum.. sende fazla şımardın diye cevap veriyor.. bana yüz vermeye gelmiyormuş .. Allah vicdan versin.. bu çocuk olmasaydı herşey başka olurdu.. ama vardır bir hayır diyorum.. Allah'a sığınıyorum.. başka çarem kapım Yok ..
Benim hep 100 üzerinde bazen 129 bile çıkıyor tansiyon aletinde ne oluyorki bilmiyorumBenim geçen gün 105 çıktı. 100ü geçince noluyormuş canım biliyor musun?
Maşallah canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Herkese çok teşekkür ederim. Sabah 7.30 da suyum geldi. Su gelmesi cidden anlaşılmayacak gibi değil yatak falan battı. Doktorumu aradım duşunu falan yap gel dedi. Hastanem 1 saat mesafede. Çantamızı aldık çıktık. Bu arada depend külot çok işe yaradı çünkü yol boyu suyum geldi. Pedle falan olacak gibi değildi. Spinal sezaryen oldum. Ameliyat iğne çok basit. Ekip çok eğlenceliydi. Gayet kolay yarım saatte bitti. Sadece bi ara midem bulandı. Biraz sedasyon verdiler. Bebeğim 2700 gr doğdu. Küçük ama sağlıklı. Sadece bir saat takip için yoğun bakımda kaldı. Şimdi yanımda emzirme çalışmaları yapıyoruz fena gitmiyor. 2 kat alt giydirdiler ve 2 kat battaniye örttüler. Ona göre götürün kıyafet. Hasta bezi verdiler hastanede henüz getirdiklerimden kullanmadım. Bi de doğumdan bu yana kahve içiyorum baş ağrısı için gayet güzel çok özlemişim![]()
hahahah:) gelsin de bir gor:) oglumda nişanimin hemen ardindan suyum da gelmeye basladi aman allahim nasil birsey şarıl şarıl. Ben dusa girmek istedim hem biraz daha akar suyum diye ama eşim kesinlikle musaade etmedi cok panik oldu. Bende ne bileyim normal ped takıp ciktim saniyorum ki artik fazla gelmez idare eder beni nerdeeee arabada pantolon battı koltuk batti esimin hirkasina oturdumBu arada bende su gelmesini merak ediyorum doğuma girmeden gelse keşke o durumu da yaşasam :) oğlumda nişan geldi su gelmeden sezeryana girdim bunda 28 i gecesi gelse zaten 29 û sabah doğuma girmem
Merak işte...![]()
hahahah:) gelsin de bir gor:) oglumda nişanimin hemen ardindan suyum da gelmeye basladi aman allahim nasil birsey şarıl şarıl. Ben dusa girmek istedim hem biraz daha akar suyum diye ama eşim kesinlikle musaade etmedi cok panik oldu. Bende ne bileyim normal ped takıp ciktim saniyorum ki artik fazla gelmez idare eder beni nerdeeee arabada pantolon battı koltuk batti esimin hirkasina oturdumhastanede de baya geldi benim her yerim islak giris yaptim doktor alttan muayene ederken bile geliyodu hem komik hem rezil bir durumdu cok gulusmustuk gecti gitti macerali oluyo ama
![]()
Senin yakın canım benim bana noluyo anlamadım ki gece beni dövüyolar sankiBenim sağdan sola dönerken kasıklarıma kramp giriyor o yüzden sağdan sola dönmüyorum,önce kalkıyorum sonra sola yatıyorumah ahh ne yaptırıyor bu bebişler bize
bende o su olayindan cok korkuyorum ya bide isin garibi ev batacak diye canim skiliyor malum halilar yeni yikandi yatak yorgan batarsa kim temizleyecek bunun derdine dustum :)hahahah:) gelsin de bir gor:) oglumda nişanimin hemen ardindan suyum da gelmeye basladi aman allahim nasil birsey şarıl şarıl. Ben dusa girmek istedim hem biraz daha akar suyum diye ama eşim kesinlikle musaade etmedi cok panik oldu. Bende ne bileyim normal ped takıp ciktim saniyorum ki artik fazla gelmez idare eder beni nerdeeee arabada pantolon battı koltuk batti esimin hirkasina oturdumhastanede de baya geldi benim her yerim islak giris yaptim doktor alttan muayene ederken bile geliyodu hem komik hem rezil bir durumdu cok gulusmustuk gecti gitti macerali oluyo ama
![]()
Dogum yapan arkadas biraz işe yaradi demis ama ust baş mutlaka batiyo canim benim cok az suyum fazlaydi belki ondandir cok asiri su geldi benden hicbir sey fayda etmezdi yaniDepend külotlar acaba öyle bir sivi gelmesi durumunda ise yarar mı? Bana onlar bile biraz ince geldi de![]()
yaa evet bi de o var her an her yerde gelebilir aslinda. Ama dert etme zaten hemen anliyorsun su geldigini kosarak banyoya git hemen alafrangaya otur tamamdir. Yatak icin de alezler kurtarıcı olur bir carsaf yikamasi kalir pis bir su degil zaten renksiz bisey. Benim sansim oylesine uzanirken bir rahatsizlik hissettim banyoya gittim bir baktim nişan gelmis aptal aptal nisanima bakarken su gelmeye basladi hemen oturdum alafrangaya. Korkma etraf o kadar da batmiyo sabunlu bezle silinir tertemiz olur yinebende o su olayindan cok korkuyorum ya bide isin garibi ev batacak diye canim skiliyor malum halilar yeni yikandi yatak yorgan batarsa kim temizleyecek bunun derdine dustum :)
Canım senin de sıkıntın başka yaa valla annen ne istiyor bu kadar anlamadım. Ama boşver sen oğluna odaklan. Biz iyi anne olalım inşallah..keyfini yerınde tutarak en ıyısını yapıyorsun. takıyoruzda noluyo sankibu arada benim anadan ses soluk yok hala
ayy tüm ayakkabılar çöp olur valla. çok üzülürüm. gecen yıl bır arkadasla bot bakıyoruz ben 38 bakıyorum o 40
bir gülmüştüm kınamıştım onu... sımdı başımda resmen. eşim bile dıyorki aşkım ayakkabıları değişerek giyelim
çantam inşallah en gec salı hazır
sonrada senın yolladığın kapı süsünü yapacam ınsallah.
canım hergun haberlerde izliyorduk valla başımıza geldi. millet kaçırmayım kımseye satma dıye yatırıyormus valla.
eşimin kardesıne numarayı arattırdık kadın cıkmıs. dıyorkı resmen ben bıle ınanancaktım arabanın onun olduğuna dıyor. ne kadar ınandırıcı konusuyorlarmış.
neyseki savcılığa intikal ettirdik. inşallah bır daha yapamazlar.
30 days jıllıan ın mıydı beat?
o kadın yarım saatte pestilimi çıkarıyordu.
ben kılo vermeyı ip atlamaya borçluyum resmen...
diğer ev dublekstı rahatca atladım. bu evdede henuz alt kat boş: ) bebişten sonra o işe girişecem.
başka hangi sporları yapıyordun?
alya90 öykü bebebk aceleci davrandı demek.
ama burda nasıl panik oldum bir bilsen. gunlerımız aynı ya...
lütfen bizi haberdar et.
Canım cok sevindim allah anali babali büyütsün inşallah.. iki kat mi giydirdiler ben bütün takımları ayrı ayrı torblaladim deşmrsesinler torbalarimi yaa.. nerde yasiyordun cannım sen çok mu soğuk acaba dedim olduğun yerHerkese çok teşekkür ederim. Sabah 7.30 da suyum geldi. Su gelmesi cidden anlaşılmayacak gibi değil yatak falan battı. Doktorumu aradım duşunu falan yap gel dedi. Hastanem 1 saat mesafede. Çantamızı aldık çıktık. Bu arada depend külot çok işe yaradı çünkü yol boyu suyum geldi. Pedle falan olacak gibi değildi. Spinal sezaryen oldum. Ameliyat iğne çok basit. Ekip çok eğlenceliydi. Gayet kolay yarım saatte bitti. Sadece bi ara midem bulandı. Biraz sedasyon verdiler. Bebeğim 2700 gr doğdu. Küçük ama sağlıklı. Sadece bir saat takip için yoğun bakımda kaldı. Şimdi yanımda emzirme çalışmaları yapıyoruz fena gitmiyor. 2 kat alt giydirdiler ve 2 kat battaniye örttüler. Ona göre götürün kıyafet. Hasta bezi verdiler hastanede henüz getirdiklerimden kullanmadım. Bi de doğumdan bu yana kahve içiyorum baş ağrısı için gayet güzel çok özlemişim![]()
Herkese çok teşekkür ederim. Sabah 7.30 da suyum geldi. Su gelmesi cidden anlaşılmayacak gibi değil yatak falan battı. Doktorumu aradım duşunu falan yap gel dedi. Hastanem 1 saat mesafede. Çantamızı aldık çıktık. Bu arada depend külot çok işe yaradı çünkü yol boyu suyum geldi. Pedle falan olacak gibi değildi. Spinal sezaryen oldum. Ameliyat iğne çok basit. Ekip çok eğlenceliydi. Gayet kolay yarım saatte bitti. Sadece bi ara midem bulandı. Biraz sedasyon verdiler. Bebeğim 2700 gr doğdu. Küçük ama sağlıklı. Sadece bir saat takip için yoğun bakımda kaldı. Şimdi yanımda emzirme çalışmaları yapıyoruz fena gitmiyor. 2 kat alt giydirdiler ve 2 kat battaniye örttüler. Ona göre götürün kıyafet. Hasta bezi verdiler hastanede henüz getirdiklerimden kullanmadım. Bi de doğumdan bu yana kahve içiyorum baş ağrısı için gayet güzel çok özlemişim![]()
Zaman daraldıkça acaba ne zaman doğum yaparım diye düşünüyorum.Ciğer geliştirici iğneyi doktorlar 20-37. gebelik haftaları arasında erken doğum ihtimalinin düşünüldüğünde vurdurma kararı alırlarmış.Bu iğneyi bende vuruldum.Aranızda bu iğneyi vurulan var mı varsa kaçıncı haftada doğum gerçekleşti.
Kızlar ya bi dert de benden. Son bikaç haftadır sürekli midem bulanıyor. Benim ilk 3 ay bile bi damla mide bulantım olmadı çok rahat geçirdim ama şimdi hergün midem bulanıyor kusucak gibi hissediyorum heran. Bi de baş dönmesi ve halsizlik de oluyor. Benim gibi mide bulantısı yaşayan var mı son haftalarda ? Doktora gitsem mi yoksa ?