Ben 36. Haftamda başladım. Gece yatmadan sürüyorum.Meme ucu kremine başladınız mı? Ben geçen hafta doktora gittiğimde sormuştum başlayabilirsin demişti.
Lanhison kullanıyorum şu an.. var mı kullananlar?
evet bende hacışerif biliyorum bir tek.. demekki en çok oradan alınıyor. Ben de 72li kutulu olanı daha mantıklı bulmuştum kutudan dolayıHaciseriften verdim canim 70 tanesi 50 tl kargo bedava
kizlar gogus ucu kremi ne icin kullaniyorsunuz agri olmasin diye mi tam olarak ne ise yariyor o kremler ben almadim daha
Burdan takip ettiğim kadarıyla kimse söylemeden doğum yapanları kaydetmeye çalışıyorum. Arada atladıklarım varsa bilgilendirirse listeye eklerimDoğum yapan arkadaşlar benim gibi ilk sayfadaki listeye arada göz atanlar olur :) Doğum yapanları görebilmemiz adınagokyuzututkusu na doğumun gerçekleştiği tarih bilgisini verin lütfen :) teşekkürler
Burdan takip ettiğim kadarıyla kimse söylemeden doğum yapanları kaydetmeye çalışıyorum. Arada atladıklarım varsa bilgilendirirse listeye eklerimDoğum yapan arkadaşlar benim gibi ilk sayfadaki listeye arada göz atanlar olur :) Doğum yapanları görebilmemiz adınagokyuzututkusu na doğumun gerçekleştiği tarih bilgisini verin lütfen :) teşekkürler
Instagramdan siparis verdim ben. Hem tasarimlari cok sirin hem de metal kutuda isme ozel yolluyo kutusu da kalici olur dedim. 100 tanesi 90 liraevet bende hacışerif biliyorum bir tek.. demekki en çok oradan alınıyor. Ben de 72li kutulu olanı daha mantıklı bulmuştum kutudan dolayı
Makyaj malzemelerimi kol çantamda taşıyorum zaten ruj,maskara,ayna,göz kalemi,fondöten.hastaneye girmeden de kuaföre gitcem kaş ve fön işini de hallettim mi tamamdır. İnşallah hazırlıksız yakalanmamKızlar hazırlıklarım bunlar eksik var mı haftaya pazartesi doğum.çok önce hazırlamıştım ne koyduğumu bilmiyordum şimdi tek tek bakıp not aldım.
olsun cnm saglikli dogsunda.ikizler burcu bende hic istemiyorum en sevmedigim burc ikizler.cift karekterli oluyolar ama ikizler oluyor insallah yukselenleri daha guclu cikar.burclar karekteri belirliyor nerdeyse insallah hayirli evlat olsunlar.once bir saglikla dogsunlarda bizim evlilik yildonumu hediyemiz mis kokulu bebislerimiz...Bekletemez ki 22 Haziran yıldönümümüz. Normal doğum tarihi de o günü veriyor. Özel durumum olduğu için zaten beklemiyor yoksa normal doğumu bekleyecektik. Hatta 23ünde doğurmak istiyordum. İkizler burcu olsun istemiyordum. Sağlık olsun napim o iyi olsun canım benim o
benim planli sezeryan olacak fakat ilkide sezeryandi yani zaten normal istemem asla.38 haftam 10 haziran gozukuyor ama ultrason da hep farkli cikiyor 29 mayista kontrolum var bakalim kesin bir dogum gunu verecekmi drum.bana oyle geliyoki 10 hazirana bile kalmiyacak sanki.hayirlis artik..Kızlar birkaç arkadasin doğum şekli belli olmuş gibi, tabi son ana kadar belli olmaz ama normal bekleyenler normal doğum diye belirtip, sezeryan olacak olanlar kısaca nedenini yazabilir mi? Birde sezeryan olacaklar kaçıncı haftada sezeryan olacaklar yazarsa sevinirim...
Kızlar hazırlıklarım bunlar eksik var mı haftaya pazartesi doğum.çok önce hazırlamıştım ne koyduğumu bilmiyordum şimdi tek tek bakıp not aldım.
Evet uyuyamadım daha ne eksik olabilir diye havlu peçete aklıma gelmişti şarj aletini bilerek yazmadım rutin nereye gidersek yanımızda taşıyoruz telefon haricinde fotoğraf makinası da aklıma geldi araba dolusu eşya ile gidecem gibiDiş fırçası macunu tarak peçete havlu sabun şampuan şarj aleti :)
Aynen canim.bende oyle dusundum kutusu icinde ayri para vermek istemedim tadi nasil begendin mi pekiBende aynısını verdim ama kutusu hoşuma gitmedi ikram ederken kare kutu olsaymış iyi olacaktı şimdi onun için bir.şekerlik yada gümüşlük götürmek zorundayım
:))neyse artik iyi kotu aldik bakalim gelince goruruzTadı güzel beğendim gerçi aman aman kötü değilse pek çikolataları iyi mi kötü mü diye ayırt edemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?