2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım benim epilepsi rahatsızlığım var. Aslında 7-8 yıldır nöbet geçirmiyorum düzenli ilaç kullanıyorum. Normal doğum sırasında acıdan dolayı nöbet geçirme riski vardı. İşini şansa bırakmak istemedi. Çocuk kanaldayken olabilirdi. 39+1de alacak bebeği

Arkadaşlar bugün öğrendim bu kremi. Göğüs ucu yarasına çok iyi geliyormuş. Konşum verecek bana. Oriflame tender bal özlü krem. Bulabilirseniz fiyatı da çok uygun 6-7 lira birşeymiş... mucize krem deniyormuş, uçuğa, çarpmalara, morarıklara, nasır yumuşatmaya, basura çok iyi geliyormuş...

Eklentiler

• IMG_7718.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 57
Ben türkiyede degilim malesef yurtdisindayim VIZESI ZATEN SINIRLI GÜN.. Kac aydir hayalini kurdum evimi görecek beni görecek herzaman buraya gelme imkani olmuyor ayarlayip gelemiyor türkiye ici olsa biner otobüse istedigi zaman gelir ben onu herzaman getiririm ama o gelmedi benim hamileligim bahane oldu geldi yoksa yine gelmezdi,,Ucaga tekrar bindirip yollamak geride benim kalmam benim icin kolay degil Hayirlisi diyorum

Sorma canim benim ben zaten hep sanssiz biriyimdir bu durumda burnumdan geldi zaten zorla getirdik simdide böyle oldu..var canim yaninda dayimlar var asil ona bakan ablam var yani torunu oluyor hep o yanindaydi buzamana kadar berarber kaliyorlardi.. iste ne diyeyim ben burda boynu bükük kalicam eger Allah korusun birsey olur giderse annem biliyorsun ben yurtdisindayim vizesini bekledik cikarmi cikmazmi derken cok sükür cikti geldi dedim simdide böyle Rabbim büyük Insallah birsey olmaz..

Ahhh canim türkiyede olsamm hersey daha basitt ben annemi evime yuvama su hamileligim sayesinde getirebildim zaten sinirli vize günü var babam seve seve yolladi annemde seve seve geldi gurbette hersey baska oluyor türkiye ici gurbetlige benzemiyor ama hayirlisi artikk

Çok saol canım Allah razı olsun

Canım sen moralini yüksek tutmalısın. Korkunu endişeni üzüntünü anlıyorum. Bebeğin de etkilenir. Ablanı dayını bi arayın konuşun bakalım. Allahım şifa versin inşallah. Anneciğin de yanında kalsın inşallah

saol canım Allah razı olsun Rabbim bu formdaki her genişinize sağlıklı hayırlı bebişler nasibetsin anneleri de sağlıkla bu zor süreçten kurtarsın

bebiş odasının fotosunuda koy.

Meme ucu kremine başladınız mı? Ben geçen hafta doktora gittiğimde sormuştum başlayabilirsin demişti.
Lanhison kullanıyorum şu an.. var mı kullananlar?
bende ıkı haftadır lansınoh kullanıyorum.

aaaa bu kremı ben yıllardır kullanıyorum.
yanı ballı değil her zaman bunun cok versıyonu var.
ben eşim genelde dudak çatlağına kullanıyoruz. ucugada kullanıyoruz.
gogus ucunu bılmıyordum.

Süsü üstüne nasıl monte etcez yanımıza bişi almak mı gerekir? Annem hiç anlamaz öyle şeylerden, ben sancı çekerken onu mu düşüncem, sonunda sinirlenip atcam hepsini çöpe stres etti beni :))
Ben de aceleyle çıkınca unuttum diye üzülmüştüm kapı süsünü. Hastanenin kendi kapı süsü varmış doğumdan çıktığımda tülle yapmışlardı.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için ve dualarınızın devamını dilerim ben 41 yaşın okuyorum hem kendime hemde sizlere ve bebişlerinizede dua edicem bu mübarek günlerde inş kabul olur ve bu sıkıntıda başımızdan defu red olur

Canım ben ben 2.5 kilo aldım 35. haftadayım

="feeeeminist, post: 51475736, member: 754889"]Bebişim sağlıkla doğurursun inş[/QUOTE] sağolsin inşallah, ama okumamış olanlar için tekrarlayayim ilk gebeliklerde ebe hemşirem 42.haftaya kadar yolu var dedi, öyle hemen olmaz doğum açılma dedi, yani o nedenle daha zamanımızda olabilir, hepimiz sağ saglim yavrularimizi elimize alalım da geç yada erken rabbim hayırlısını nasip etsin

Hastane kapı süsü ağır olduğu için gittim tülde aldım güya hastane kapısına sarıp kapı süsünü ona takıcam ama o nasıl yapılıyor bilen varsa bir akıl versin lütfen
Ben tüle büyük kancalı iğnelerle takıcam. Seninki uygun mu bilmiyorum gerçi.

kizlar gogus ucu kremi ne icin kullaniyorsunuz agri olmasin diye mi tam olarak ne ise yariyor o kremler ben almadim daha

Doğum yapan arkadaşlar benim gibi ilk sayfadaki listeye arada göz atanlar olur :) Doğum yapanları görebilmemiz adına gokyuzututkusu na doğumun gerçekleştiği tarih bilgisini verin lütfen :) teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…