2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet sağlıkla kucağımıza alalım burcundan geçtim artık :)) babalar gününe denk geldi. Eşime babalar günü hediyesi oldu :)

Bihter34 canim şimdi ne desek teselli olmazsın biliyorum. Büyük emek sonucunda annene kavusmussun hicbir sey ikna edemez seni ondan ayrilmaya. Ama cok guclu bi sebep vermis allah. Onun da kendi annesi... ne diyelim kader midir kismet midir. Ama vardır bi hayır. Bu konuda gosterecegin sabrin karsiligini allah doğumunda versin ins:)

hanimlar zorunlu sezeryan la istege bagli sezeryan fiyatlarini bilenler yazabilirmi acaba.heralde farkli oluyor hastaneye sorucam zaten.odamizi daha once ayirtma sansimiz var mi cok soru var aklimda hepsini sorucam bu gidisimde insallah...
Canım ben özele gidiyorum ama fiyat farkı yok benim gittiğim hastanede. Benim odam vs herşey belli ama tabi bebiş doktorun alacağım dediği tarihi beklerse.

Canım bilinç altı artık bu haftalarda bizi ordan oraya atıyor rüyalar vasıtasıyla gerçekten bende hem korkuyorum hem heyecanlı yım hergun başka bi şekilde doğruyorum rüyamda birgun kız birgün oğlan birgun ikiz birgün ucuz :)

Normal doğumdan korktuğum için isteğe bağlı sezeryan olacağım, ağrı eşiğim fazlasıyla düşüktür, hiç cesaretim yok umarım sezeryan daha kolay geçer, 38 sonu 39 başı gibi olacak net tarih belli değil ama haziranın 5 ila 10 unu arası benimki tahminen canım

Günaydın kızlar dün doğuramayan ben bugün inşallah doğururum inşallah. Gece suni sancıyı kestiler bebekle ben dinleneyim diye.hiç sancım yok açılma 2 cm
Bugün sıfırdan başlayacak herşey. Hayırlısı artık. Inşallah bugün kolayca ve sağlıkla kavuşurum kızıma.yoksa bende pilav kalmayacak.

En garibide benimle gelen tüm normal doğum hamileleri gerek normal gerek sezeryan doğurdu arada kaç tane daha doğum oldu ben kaldım 

Yan odamda biri doğum yaptı dün akşam gelen ziyaretçi sayısını anlatamam.en az 50 kişi.yeni doğum yapmış anne ve bebeğin yanına bu kadar gelinir mi allah korusun enfeksiyon kapacaklar.zaten hemşirede kızdı koridora çıkarttı kalabalığı

tansiyon cok onemli cnm surekli takip et.benimki 12 ye 6 cikiyor sukur odem im hic yok.insallah senin bebisde zamaninda gelir saglikla
iki gündür benim de tansiyonum yükseliyor 120/90 130/90 arası tuzu azalttım ödemim yok hiç çok şükür idrarda temiz çok dikkate almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…