• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evdeyim diye sitenin içerisindeki eczaneden alınacaklar vardı gideyim dedim, 1km yol yürüdüm ama iki üç kere oturup banklarda dinlendim. Bir acayiplik var galiba bende, yoruldum, ter boşaldı, çarpıntı yaptı yine. Dinlendim kendime yeni yeni geliyorum.
Son iş günümde bile hoplayıp zıplıyordum, şimdi enkaz gibiyim.
Artik bebek buyudugu icin zorluyor, vucuttaki sivi azaliyor, kan azaliyor, eklem sivisi azaldigi icin cabuk yorgunluk yapiyor, dinlenmek lazim
Dinlen, camasirlarida sonra halledersin :p :)

Kesinlikle cok haklisin bende deli oluyrm
Allahtan bnm kimsem yok
Ben cok rahat olcam yine
Millet cok anlayissiz ya
Ay senin adına çok sevindim. Kafanı dinlersin. Az ve öz ziyaretçi gibisi yok. Bakalım neler olacak o gün. Kapıya yığılırlarsa, doktor emriyle yasaklatacağım ziyareti artık :D

Evdeyim diye sitenin içerisindeki eczaneden alınacaklar vardı gideyim dedim, 1km yol yürüdüm ama iki üç kere oturup banklarda dinlendim. Bir acayiplik var galiba bende, yoruldum, ter boşaldı, çarpıntı yaptı yine. Dinlendim kendime yeni yeni geliyorum.
Son iş günümde bile hoplayıp zıplıyordum, şimdi enkaz gibiyim.
Karismak gibi olmaisn ama doktoruna bir gorunsen.. tansiyona ilgili mi bi sorun var acaba

Artik bebek buyudugu icin zorluyor, vucuttaki sivi azaliyor, kan azaliyor, eklem sivisi azaldigi icin cabuk yorgunluk yapiyor, dinlenmek lazim
Dinlen, camasirlarida sonra halledersin :p :)
Ahhahah doğuracağım hala çamaşır işi olacak :skandal:
Nevresimleri yıkadım bugün oğlanın, onlar kurusun kıyafetlere geçeceğim ::KK31:

Ay senin adına çok sevindim. Kafanı dinlersin. Az ve öz ziyaretçi gibisi yok. Bakalım neler olacak o gün. Kapıya yığılırlarsa, doktor emriyle yasaklatacağım ziyareti artık :KK70:
Esin artik tavir koyacak:) Sen bide sinirlerini bozma lohusa halinde
Top esinde artik:)

Ya kizlar fikir danismak istyrm size
Doktor ptesi bebek donmemisse alalim dedi carsamba gunu, yani 38+2 oluyor
Bana erken geldi, istersen bekleriz dedi, ama bi yandan da agrilarim sanki cok uzun sure gitmezmisiz gibi geliyor
Eger gelisini beklersek, gece falan acil bi operasyon olur dedi yani aksilik yasama ihtimali var
Nasil hareket etmeliyim
Bilemedim

Cnm seninde aaz kaldi
Durumun nasil
Valla canım hareket yok benim kızda. Gerçi nasıl bişey bekledigimi ben de bilmiyorum arada adet agrisi gibi belim cok ağrıyor karnım sertlesiyor ama düzenli değil. Gelsin istiyorum artık çünkü son kontrolde 3460di kilosu iri bebek olursa diye korkuyorum.

Bana erken geldi, istersen bekleriz dedi, ama bi yandan da agrilarim sanki cok uzun sure gitmezmisiz gibi geliyor
Eger gelisini beklersek, gece falan acil bi operasyon olur dedi yani aksilik yasama ihtimali var
Nasil hareket etmeliyim
Bilemedim
38+2 aslında hiç erken değil, Dr. una güvenmelisin. Bebek iyiyse kilosu vs iyiyse beklemenin anlamı yok bence

Nasil hareket etmeliyim
Bilemedim
Canım neden aksilik olsun ki bebek ters olduğu icin mi. Bildiğim kadarıyla senin bir sikintin yoktu

Nasil hareket etmeliyim
Bilemedim
Doktor planlı sezaryen tercih ediyor demek ki. Doğum yoluna filan girer, sıkıntı olursa diye korkuyordur. Ben olsam güvenirim sanırım.
38+2 dediğin 39. Hafta. Normal bence.

Nasil hareket etmeliyim
Bilemedim
Benim kızım da tersti hiç dönmedi. Hep başı yukarda poposu aşağıdaydı.38+3 de sezaryen oldu. ilk doğduğunda kafası çok şekilsizdi. İki yanında ve arka tarafında yumurta kadar çıkıntılar vardı. Eğer senin bebeğinde öyle olursa şaşırma. Bir süre sonra normale dönüyor. Kafa yumuşak yerle temas ettiğinden istediği şekli alabiliyormuş bebek ters pozisyondayken.

Canım bizim günlerimiz aynı senin doğum şeklin tarihin falan belli mi
Normal bekliyoruz biz bebeğin büyüklüğüne göre 12 Haziran gözüküyor şimdilik. . 3 Haziran'da kontrolüm var, çatı muaynesi de yapılacak, o zaman belli olur.

Normal bekliyoruz biz bebeğin büyüklüğüne göre 12 Haziran gözüküyor şimdilik. . 3 Haziran'da kontrolüm var, çatı muaynesi de yapılacak, o zaman belli olur.
Hayırlısı olsun canım bende normal doğum istiyorum ama alttan muayeneden korktuğum için görümceme zor demiş dr normal doğum için. koru hastanesi dediğin sincan koru olan mı benim arkadaşım orda doğum yaptı

Back
X