- 29 Mart 2016
- 2.280
- 3.605
- 83
- 42
Bende ufak hurç vardı. Ona koydum canımHastane cıkısı kıyafetlerini neyin içine koydunuz ebeye vermek için hurç falan mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ufak hurç vardı. Ona koydum canımHastane cıkısı kıyafetlerini neyin içine koydunuz ebeye vermek için hurç falan mı?
@Cgkfte sezeryana dönmek durumunda kalırsak bende spinal istiyorum. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum :)
Panik olur muyum acaba diye diye düşündüm, bacaklarımı oynatmak isterim oynamazsa vs. çığlık atarım![]()
Yok cnm sanci degil tam olarakGulumsetebildiysem ne mutlu
Canım senin bu ağrıların ne olacak birkaç gündür var bildiğim kadarıyla.. sen tecrubelisin doğum sancısı gibi mi
kız sen çok yaşa emi. seni sarıp sarmalayıp öpesim geldi bu ne sevimlilikl böyle yahu@Cgkfte sezeryana dönmek durumunda kalırsak bende spinal istiyorum. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum :)
Panik olur muyum acaba diye diye düşündüm, bacaklarımı oynatmak isterim oynamazsa vs. çığlık atarım![]()
Şu doğum olayında artık bitsede gitsek diyorumİlahi Zehra. Çığlık atıp bebişi korkutayım deme sonra ne diye çıktım ki ben falan der![]()

Agrin sizin var mi cnmKızlaaar ... Bugün kontrole gittim.Açılmam başlamış.Yatış veriyorlardı . Evim yakın ben eve gitsem bişey olursa gelsem dedim . Olur dediler.Bendende bugün böyle bi gelişme:) Tam açılma bu gecede olabilir on gün de sürebilir dedi.ben napcam o kadar hastanede ki.o yüzden çıktım...
İnşallah doğum anında ebelerde sever böyle, bir başıma, kaderimle baş başakız sen çok yaşa emi. seni sarıp sarmalayıp öpesim geldi bu ne sevimlilikl böyle yahu
5 yaş büyükmüşüm senden hemde :) çok yaşa sen emi.
Agrin sizin var mi cnm
valla canımcım benimki ne regl ne başka bi ağrı gibi. benimki mütemadiyen sürekli olarak gerginlik. ayakları ve poposuyla sürekli bir germe hareketleri yaptığından derim yırtılcak gibi oluyor. eşim korkar oldu çıkıcak bu şimdi karnından diyor. uyumuyor. uykumdan bile uyanıyorum ayağı avcumda resmen gerdirdiğinde. belki normaldir bu yaşadıklarım ama yoruluyorum inanır mısın. sürekli bir ekşın halindeyiz malum. ama bugün suyumun sınırın altına düştüğünü öğrenince tabi çok korktum ve yeterki hareker etsin moduna girdim.canım görmedim ben, baskı mı yapıyor, regli sancısı gibi mi?
ferda hanıma gideyim gitmesine de tekrar çatı muayenesi olabileceğimi sanmıyorumNe düşüneceğimi bilemiyorum artık.. ben de mi başka bi doktora gitsem diye aklımdan geçti açıkcası.. sıvı azaşmasıyla ilgili bişey diyemem ama ikimizde de aynı sonuç çıkması garip oldu. Kime gidelim ki? Bu haftada çatı kontölüne geldim diye kime gidikir ki? Sen Ferdaya gidebilirsin ama.. sende sıvı azlığı bende de kafa büyüklüğü var. Ondan dolayı da sezeryana alabilir beni. O hastanede Hale hanım var ona mı gitsek? Ben bikere Serap hanım dolu diye gitmiştim bilemedim şimdi..
Masallah yani cok hsisettirmeden acildigina gore kolay olur insallah dogumunDaha önceden nst de sancılarım çıkıyordu şaşırıyordum hissetmiyordum ağrı sızı.Üç gündür ağrı hissediyorum ama adet sancısı, üşütme sancısı gibi.kasılmalar sertleşmeler çok net.
ebeler ebeler ahhhh ah ebeler. ben de hep bunu düşünüyorum. normal doğumda insaflı iyi kalpli ebe çok önemli. eskiden çok kötü hikayeler anlatılırdı malum. hoş artık o kadar değildir ama yine de Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri.İnşallah doğum anında ebelerde sever böyle, bir başıma, kaderimle baş başa![]()
o hareketleri bendede yapıyor canım, gece uyurkende yapıyor, her an karnımı yırtıp çıkacak gibi. popusunu bazen bir yaslıyor taş gibi kesiliyor orada, yavaş yavaş elimle okşayıp vuruyorum :) çok uzun poposuyla öyle durunca kasığımda ağrı olcak gibi hissediyorum kasılıyorum çünkü.valla canımcım benimki ne regl ne başka bi ağrı gibi. benimki mütemadiyen sürekli olarak gerginlik. ayakları ve poposuyla sürekli bir germe hareketleri yaptığından derim yırtılcak gibi oluyor. eşim korkar oldu çıkıcak bu şimdi karnından diyor. uyumuyor. uykumdan bile uyanıyorum ayağı avcumda resmen gerdirdiğinde. belki normaldir bu yaşadıklarım ama yoruluyorum inanır mısın. sürekli bir ekşın halindeyiz malum. ama bugün suyumun sınırın altına düştüğünü öğrenince tabi çok korktum ve yeterki hareker etsin moduna girdim.
ferda hanıma gideyim gitmesine de tekrar çatı muayenesi olabileceğimi sanmıyorumbilmiyorum 2 kez peş peşe olduğu için mi artık ama çok canım acıdı. normal doğum olayını düşünerek sabrettim inan yoksa basacaktım çığlıkları. ki ben normalde çok sabırlı biriyimdir bu tarz muayenelerde vs. kafam çok karıştı aslında. aynı hastanede farklı dr a da gidilmez ki ne dicez dimi ama. ayyyy hayırlısıyla bir doğuralım ya.
Yok öyle de değilmiş bendekiler, alacağım artık hiç değilse @BahaRaslan99 'ın dediği gibi 15 gün de olsa lazım.Cnm simdikilerde genelde eldiven yok
Kollarina bi bakar misin
Kollarinda bi bolme oluyor, eline dogru kvriliyor
Artik hep oyle yapiolar
beni tınlamıyor ama eşimin eli benim kurtarıcım. çok yorulduğum zamanlar elini koyduruyorum iki tarafa. o zaman duruyor benim kızım. eşimin elini nasıl hissediyor bilmiyorum ama işe yarıyor.o hareketleri bendede yapıyor canım, gece uyurkende yapıyor, her an karnımı yırtıp çıkacak gibi. popusunu bazen bir yaslıyor taş gibi kesiliyor orada, yavaş yavaş elimle okşayıp vuruyorum :) çok uzun poposuyla öyle durunca kasığımda ağrı olcak gibi hissediyorum kasılıyorum çünkü.
sezeryanda artık tamamen uyutmuyorlarmış sanırım. mayıs ve haziran topiğinde kimler doğurduysa sezeryan olarak hep spinal ya da epidural. bir yerde okudum ; tamamen uyutulduğunda narkozun bebek için ve anne için az da olsa riski oluyormuş o yüzden tercih edilmiyormuş.
bu konuda fikri olan var mı ? sezeryan olacak olup da tümden uyutulmayı talep eden var mı kızlar.