• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Siyetem Siyetem canim gerilme boşuna kimse gitmez burdan. Burası sıcak samimi herkesin derdi herkesin olmuş gider miyiz:) orası da gzl tabi ama bu saatten sonra kimse kimseyi benimsemez. Bu arada yarın dogum varmış gibi durmuyorum hiç. nst 25 lerde :)))))))))
ya kendi kafasına karar veriip yönetici cağırmış ne insanlar var şaşırdım :) ...bende yarın gidicem bakalım ne çıkar su kilo hepsi sıkıntı bizde ....kaka yapma problemi olmasında 42 ye kadar bekleriz bayramıda yaparız nolmuş ki :D

Aynen dedigin gibi oluyo. Sanki o anda doğuracakmışsın gibi baskı yapıyor. Sertleşiyor karnın taş gibi oluyor. Sanki kalbin yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Bu aralar daha da fazlalaştı. Doktora sordum normal fazla su iç başka bisey yapamazsın dedi. 10 dk ya düşerse arası hemen gel dedi.

Bacağı poposu dayalı olunca o his başka oluyor. Çok rahatsız etmiyor.
Ay bnmde ayni
Bugun heo yattim
Cok agrim kasilmam var

İyi ki yıkamışım kıyafetleri, farkettim ki inanılmaz eldiven ve şapka eksiği var bende. Bu hafta gideyim de alayım. Hastahane çıkışı dışında ne şapka var, ne eldiven :KK43:
Cnm simdikilerde genelde eldiven yok
Kollarina bi bakar misin
Kollarinda bi bolme oluyor, eline dogru kvriliyor
Artik hep oyle yapiolar

Aynen dedigin gibi oluyo. Sanki o anda doğuracakmışsın gibi baskı yapıyor. Sertleşiyor karnın taş gibi oluyor. Sanki kalbin yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Bu aralar daha da fazlalaştı. Doktora sordum normal fazla su iç başka bisey yapamazsın dedi. 10 dk ya düşerse arası hemen gel dedi.

Bacağı poposu dayalı olunca o his başka oluyor. Çok rahatsız etmiyor.
Teşekkür ederimmmmm.

Bu sancı olayı nasıl bişey? Vajinaya baskı mı ? Bebeğin hareketindeki sertlik değil anladığım. Benim bu yaşadığımı yaşayan yok mu aranızda kızlarrrrr.

Not : doğum sancısını öğrendim belden vuran ağrıymış onu kast etmiyorum.

Bu sancı olayı nasıl bişey? Vajinaya baskı mı ? Bebeğin hareketindeki sertlik değil anladığım. Benim bu yaşadığımı yaşayan yok mu aranızda kızlarrrrr.

canım görmedim ben, baskı mı yapıyor, regli sancısı gibi mi?

ya kendi kafasına karar veriip yönetici cağırmış ne insanlar var şaşırdım :) ...bende yarın gidicem bakalım ne çıkar su kilo hepsi sıkıntı bizde ....kaka yapma problemi olmasında 42 ye kadar bekleriz bayramıda yaparız nolmuş ki :KK70:
Bize her gun bayram:)) Zombi gibiyim uykusuzluk odem agri derken gitti kafa:) o yonetici cagiran anne, cok sicak kanli kendi grubunda da oyle. Sadece bizi de aralarında görmek istemiştir. Başka niyeti yoktur büyük ihtimalle.

bak şimdi bu kafa karıştırıcı bi sonuç oldu. benim canım çok acıdı yoksa senin bu mesajından sonra sırf meraktan gidip başka bi dr a daha çatı muayenesi olmak isterdim. hoş benim sıvı azalması riskim de var artık. sen ne düşünüyorsun peki ?
Ne düşüneceğimi bilemiyorum artık.. ben de mi başka bi doktora gitsem diye aklımdan geçti açıkcası.. sıvı azaşmasıyla ilgili bişey diyemem ama ikimizde de aynı sonuç çıkması garip oldu. Kime gidelim ki? Bu haftada çatı kontölüne geldim diye kime gidikir ki? Sen Ferdaya gidebilirsin ama.. sende sıvı azlığı bende de kafa büyüklüğü var. Ondan dolayı da sezeryana alabilir beni. O hastanede Hale hanım var ona mı gitsek? Ben bikere Serap hanım dolu diye gitmiştim bilemedim şimdi..

Kızlaaar ... Bugün kontrole gittim.Açılmam başlamış.Yatış veriyorlardı . Evim yakın ben eve gitsem bişey olursa gelsem dedim . Olur dediler.Bendende bugün böyle bi gelişme:) Tam açılma bu gecede olabilir on gün de sürebilir dedi.ben napcam o kadar hastanede ki.o yüzden çıktım...

sezeryan spinal olan arkadaşlar, fırsatınız olur ise bilgi verir misiniz? korkulcak bir şey midir spinal? uyuşma geçtikten sonra sezeryan yeri çok acıyor mu? Baş ağrınız oldu mu ?

Kızlaaar ... Bugün kontrole gittim.Açılmam başlamış.Yatış veriyorlardı . Evim yakın ben eve gitsem bişey olursa gelsem dedim . Olur dediler.Bendende bugün böyle bi gelişme:) Tam açılma bu gecede olabilir on gün de sürebilir dedi.ben napcam o kadar hastanede ki.o yüzden çıktım...
en güzelini yapmışsın, sancı, kanama vs olur ise gidersin direk.. Son hazırlıklarını yapmak için fırsatın olmuş olur

Kasılma olayında bazen acı duymuyorsun bile sadece rahatsızlık hissi duyuyorsun.

Şimdilerde ise biraz adet ağrısıyla birlikte olduğu da oluyor. Hatta ayakta olursa yürürken bile zorluyor.

Yani ben öyle hissediyorum.

Cokkk uzun zamandir yazamadım bi kosturmaca gidiyo hayatımda doğum yapan arkadaşlarım bebeğinizle sağlıklı bi ömür geçirmeniz dileğiyle ben doğurmadım yalancı şancı falan da yok eksiklikler bitti sadece bebeğimi bekliyorum inşallah sağlıcakla dogumlarimiz olur az şancı ile :)

Merhaba Arkadaşlar;
9.alışverişimide başarıyla gerçekleştirdiğim ınstagram adresi : yı da sizlerle paylaşmak istedim:)
fiyatları hep uygun hele benim gibi dışarı çıkamayan anneler için süper seçim herşey var çünkü zaten dışardaki mağazalardan da uygunmuş:)

Son düzenleyen: Moderatör:
sezeryan spinal olan arkadaşlar, fırsatınız olur ise bilgi verir misiniz? korkulcak bir şey midir spinal? uyuşma geçtikten sonra sezeryan yeri çok acıyor mu? Baş ağrınız oldu mu ?
İki sezeryanımda belden igneliydi.ilkinde hiç bişey hissetmedim ikincide üç defa yapılınca hissettim ama dayanılabişecek bi acı.kendimi kastıgım için bi türlü doktor yapamadı igneyi. Ameliyat esnasında uyanık olman seni korkutmasın.sanırım sakinleştirici filan yapıyolar kafan biraz güzel olıyo.hatta bebek çıktıktan sonra benim baya uykum geldi.miden bulanınca mutlaka doktora söylüyosun.hemen seruma işaç katıyolar ve bulanma geciyo.bas agrısı olmasın diye bol su ve neskafe içiyosun bide kafanı yüksek tutuyosun.iki yastık filan.agrı içinde bi kaç defa agrı kesici yapıyolar zaten.aman aman bi agrın olmuyo acıkcası

Cgkfte Cgkfte sezeryana dönmek durumunda kalırsak bende spinal istiyorum. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum :)
Panik olur muyum acaba diye diye düşündüm, bacaklarımı oynatmak isterim oynamazsa vs. çığlık atarım :KK48:

Hastane cıkısı kıyafetlerini neyin içine koydunuz ebeye vermek için hurç falan mı?

Back
X