Konu nedir ne olmuş? Benim kuzenim de Sincan koru hastanesine gidiyor. Merak ettim..bebegın fotoları cok fena yazık yaa.
sureklı kotu yorumlar sılınıyor dunden berı.
benımde oraya gıden sayısız arkadasım var.
ama ben bırkaç sıkıntı daha duymustum orda.
tabıkı heryerde oluyordur boyle seylerde ne bılım...bayagıda pahalı bı yer. secılmıs ınsanlar braz daha özenlı olsalardı keske.
@Cgkfte sezeryana dönmek durumunda kalırsak bende spinal istiyorum. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum :)
Panik olur muyum acaba diye diye düşündüm, bacaklarımı oynatmak isterim oynamazsa vs. çığlık atarım
@Cgkfte sezeryana dönmek durumunda kalırsak bende spinal istiyorum. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum :)
Panik olur muyum acaba diye diye düşündüm, bacaklarımı oynatmak isterim oynamazsa vs. çığlık atarım
Tebrik ediyorum seni ve guzel kizini:) hic telas yapma memeyi almalari 1 kac gun suruyor ama aliyorlar biraz bebegimizin huyunu cozdukmu isimiz kolaylasiyor:) sut icin humana still tea ve bulgur pilavi tavsiyem:) bide doktor musade ettiyse ilik dusla hergun masaj yaparsan gogsune sut kanallarini aciyormus benim doktorum izin vermisti dus almama bende aldimKızlarrrr merhabalar doğum yaptım
Bebeğim 3370 grdı ultrasonda 2960 gr doğdu
İlk kontrolleri iyi çok şükür
Spinal anestezi oldum. Benim için dün çok zordu. Ama kızım öyle güzel ki minicik...Sütüm de gelmedi.bebeğin memeyi almasını sağlamaya çalışıyorum. İnşallah sütüm de gelir bebeği beslerim. Mama veriyoruz sarılık olmasın diye.Etiketleyen herkese teşekkürler. Dün ameliyat olurken dua ettin. Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Sen zaten onu olduğu gibi kabul etmişsin, allah sabrınıda ona göre veriyor demek ki.. kendine stres etme boşver, az kaldı bebeğine kavuşmana onu düşün :)Benim elime düşse bile onun gibi davranmayacağımı biliyor.
İşten geldiğinde bir posta tartıştık zaten. Tutmuş 400 tl ye 2 tshirt almış . Çok sinirlendim. Her kuruşun hesabını yapan adam kendine gelince hiç kısmıyor. Çocukların ihtiyacı olduğunda da kısmıcaksın dedim. Başladı saymaya ben nankörmüşümde bilmem ne. İnsan bir sorar nasıl oldun canım der. Ondansonea dışarı hava almaya diye çıktı arkadaşla geliyoruz dedi.
Hala sormadı sancın var mı diye. Var dediğimde abartıyorum sanıyor, asla yalan söylemeyeceğimi adı gibi biliyor da naz çekmek istemiyor. Beni hiç nazlamaz pohpohlamaz. Napim o da öyle işte, değiştiremiyorum..
milletin ağzına bakıp öyle hareket ediyor. Ne kv den ne görünceden çekmiyorum. Arkadaşları ne derse doğru o.Geçen hadi gidip stüdyo da aile fotosu çekelim dedim, millet duysa gülermiş. Böyle bir değişik..........
bennn... genel anestezi candır... ilki epidural ikincisi geneldi benim... 3. De genel olacak inşallah...sezeryanda artık tamamen uyutmuyorlarmış sanırım. mayıs ve haziran topiğinde kimler doğurduysa sezeryan olarak hep spinal ya da epidural. bir yerde okudum ; tamamen uyutulduğunda narkozun bebek için ve anne için az da olsa riski oluyormuş o yüzden tercih edilmiyormuş.
bu konuda fikri olan var mı ? sezeryan olacak olup da tümden uyutulmayı talep eden var mı kızlar.
Genelle diğerini kıyaslarmısın, bende genel alsam diye düşünüyorum da.bennn... genel anestezi candır... ilki epidural ikincisi geneldi benim... 3. De genel olacak inşallah...
Çok şükür Canm Allahım analı babalı büyütmenizienasip etsin bol bol sütlü günleriniz olsun günahlarına sayılsın çektiklerin çok cektin cidden dayanılmaz bişeymi peki Doğum nasıldı sence normal dogum deli işimi bende epudural istemiyorum herkes delimisn diyor
Kızlarrrr merhabalar doğum yaptım
Bebeğim 3370 grdı ultrasonda 2960 gr doğdu
İlk kontrolleri iyi çok şükür
Spinal anestezi oldum. Benim için dün çok zordu. Ama kızım öyle güzel ki minicik...Sütüm de gelmedi.bebeğin memeyi almasını sağlamaya çalışıyorum. İnşallah sütüm de gelir bebeği beslerim. Mama veriyoruz sarılık olmasın diye.Etiketleyen herkese teşekkürler. Dün ameliyat olurken dua ettin. Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Benimde bugün kontrolüm vardı kızlar ben dikişliyim yani rahimde dikiş vardı nstde sancım çıkarsa doktor alıcaktı dikişi sancı çıktı dikişim alındı..çatı muaynesinden korkanlar varsa benm dikiş almam işlemim çok daha acılıydı onyüzden çatıniçin kontrol ederken anlamadım bile..1cmdr açıklığım varmış şimdi bekliyoruz pazartesiye kadar heran gelebilirmiş gelmeyebilirde tabi hayırlısı artık bakalım..
canım asitli birşeyler istiyor, limonlu soda, cola gibi zararlı şeyler :)
Sade soda zararlı mıdır? Arada içiyorum ama vicdanım rahat değil
Benim elime düşse bile onun gibi davranmayacağımı biliyor.
İşten geldiğinde bir posta tartıştık zaten. Tutmuş 400 tl ye 2 tshirt almış . Çok sinirlendim. Her kuruşun hesabını yapan adam kendine gelince hiç kısmıyor. Çocukların ihtiyacı olduğunda da kısmıcaksın dedim. Başladı saymaya ben nankörmüşümde bilmem ne. İnsan bir sorar nasıl oldun canım der. Ondansonea dışarı hava almaya diye çıktı arkadaşla geliyoruz dedi.
Hala sormadı sancın var mı diye. Var dediğimde abartıyorum sanıyor, asla yalan söylemeyeceğimi adı gibi biliyor da naz çekmek istemiyor. Beni hiç nazlamaz pohpohlamaz. Napim o da öyle işte, değiştiremiyorum..
milletin ağzına bakıp öyle hareket ediyor. Ne kv den ne görünceden çekmiyorum. Arkadaşları ne derse doğru o.Geçen hadi gidip stüdyo da aile fotosu çekelim dedim, millet duysa gülermiş. Böyle bir değişik..........
cok guzeller, nerden yaptırdın?
Amin inşallah.. Sadece evine eşine ve çocuklarına daha fazla zaman ayırması için dua istiyorum kızlar. Herkese kulak tıkasın.Allah ıslah etsin mi diyim ne diyim canım bilemedim. O etrafındaki etkileyen arkadaşlarına da bişeyler demek istiyorum aslında ama... Demiyeyim hadi... Onları da Allah ıslah etsin.
Konu nedir ne olmuş? Benim kuzenim de Sincan koru hastanesine gidiyor. Merak ettim..
Haftaya belli olacak normal mi sezeryan mı olacağı da. Eğer sezeryan derse Dr , ben de genel anestezi ile olmasını istiyeceğim eğer öyle bir hakkım varsa. Eşine müsait olduğunda bir sorar mısın ? Bronşit olan biri genel anestezi olabilir miymiş?bennn... genel anestezi candır... ilki epidural ikincisi geneldi benim... 3. De genel olacak inşallah...
Sağol canım inşallah hepimize kolay doğumlarHayırlısı olsun inşallah. Bir avazda kolay bir Doğum olur umarım.
Ay evet bu gruptan biri yönetici çağırdı bizim gruba bizim fikrimizi bile sormadan birleştirin bizii dedi ve birleştirdilerKızlar forumlar mı birleşti? Diğer haziran anneleri grubu yok olmuş
Evet galiba öyle olmuşKızlar forumlar mı birleşti? Diğer haziran anneleri grubu yok olmuş
Amin inşallah.. Sadece evine eşine ve çocuklarına daha fazla zaman ayırması için dua istiyorum kızlar. Herkese kulak tıkasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?