2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Konu nedir ne olmuş? Benim kuzenim de Sincan koru hastanesine gidiyor. Merak ettim..

@Cgkfte sezeryana dönmek durumunda kalırsak bende spinal istiyorum. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum :)
Panik olur muyum acaba diye diye düşündüm, bacaklarımı oynatmak isterim oynamazsa vs. çığlık atarım
@Cgkfte sezeryana dönmek durumunda kalırsak bende spinal istiyorum. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum :)
Panik olur muyum acaba diye diye düşündüm, bacaklarımı oynatmak isterim oynamazsa vs. çığlık atarım
Tebrik ediyorum seni ve guzel kizini:) hic telas yapma memeyi almalari 1 kac gun suruyor ama aliyorlar biraz bebegimizin huyunu cozdukmu isimiz kolaylasiyor:) sut icin humana still tea ve bulgur pilavi tavsiyem:) bide doktor musade ettiyse ilik dusla hergun masaj yaparsan gogsune sut kanallarini aciyormus benim doktorum izin vermisti dus almama bende aldim

Sen zaten onu olduğu gibi kabul etmişsin, allah sabrınıda ona göre veriyor demek ki.. kendine stres etme boşver, az kaldı bebeğine kavuşmana onu düşün :)

bennn... genel anestezi candır... ilki epidural ikincisi geneldi benim... 3. De genel olacak inşallah...

Ben de aynıyım canım. Büyük konuşmayayım ama ben de epidural istemicem.

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, en kısa sürede bol sütün olur inşallah.

Hayırlısı olsun inşallah. Bir avazda kolay bir Doğum olur umarım.

canım asitli birşeyler istiyor, limonlu soda, cola gibi zararlı şeyler :)
Sade soda zararlı mıdır? Arada içiyorum ama vicdanım rahat değil

Arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım. Aşırı içmedikten sonra zararı yok canım. Hatta faydası var. Günde bir tane içmeye çalışıyorum ben. Kramplara da iyi geliyor gibi.

Allah ıslah etsin mi diyim ne diyim canım bilemedim. O etrafındaki etkileyen arkadaşlarına da bişeyler demek istiyorum aslında ama... Demiyeyim hadi... Onları da Allah ıslah etsin.

Allah ıslah etsin mi diyim ne diyim canım bilemedim. O etrafındaki etkileyen arkadaşlarına da bişeyler demek istiyorum aslında ama... Demiyeyim hadi... Onları da Allah ıslah etsin.
Amin inşallah.. Sadece evine eşine ve çocuklarına daha fazla zaman ayırması için dua istiyorum kızlar. Herkese kulak tıkasın.

Herşeyimiz hazırdı ama çantamız hazır değildi. Sancı olunca Aceleyle çantalarıda hazırladım korkudan :)
Bir çanta bezi maması emziği göğüs pompası lohusa çayı mama kaşığı ıslak mendili falan oldu. Bir çanta kıyafeti oldu.
Bir çantada benim gecelikler. Bir de port bebeyi hazırladım içine alt açma minderini koydum. Biraz rahatladım.

bennn... genel anestezi candır... ilki epidural ikincisi geneldi benim... 3. De genel olacak inşallah...
Haftaya belli olacak normal mi sezeryan mı olacağı da. Eğer sezeryan derse Dr , ben de genel anestezi ile olmasını istiyeceğim eğer öyle bir hakkım varsa. Eşine müsait olduğunda bir sorar mısın ? Bronşit olan biri genel anestezi olabilir miymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…