- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Canim ya biz annelik icgudusuyle hemen bebegimizi sarıp sarmaliyoruz kokluyoruz ama bazi erkekler yenidogan bebeklere dokunmaktan cekiniyorlar incitirim diye ondandir belki uzulmeNe kadar zor hissettiklerin benim esimde giyim esya alma konusunda bi sıkıntı yok elinde ne varsa dokuyor oglumuza ama ilgisiz gibi geliyor bana mesela evden cikarken insan bebegini koklamadan nasil cikar anlamiyrm ben yarim saate bi kokluyrm nerdeyse uykusunda bile. Bugun mesaj attim esime evladina karsi niye ilgisizsin diye bakalim ne diycek
oy cok tatli masallah masallah saglikli hayirli evlat olsun.Allah bagislasin.bende minik kizimi ozledim ya bir dogsada koklasam yavrumu.
Ayy okudum bende dığruysa eğer çok fena
ben bırazdan cıkıp alacagım. normal pijama takımı. bende lohusa takımlarına bır ton para vermek ıstemedım.@TuruncuHayal canım gögüs kalkanı, gögüs kremi bunlarıda koy derim.
Ben pijama bulamadım güzel rahat bişeyler hep lohusa hamile pijamaları var onlarda çirkin ve gereksiz pahalı. 1 - 2 defa ancak kullanır sonra atarım kenara.
Normal pijama takımımı alsam, kompedan loya gibi yerlerden?
Bende bu haftasonu gidip bakayım 1 - 2 takım rahat bişeyler. Hastane için 3 gecelik koydum. Hiç pijama koymadım hem gelen giden olursa pijamayla rahat ederim iyi olur.ben bırazdan cıkıp alacagım. normal pijama takımı. bende lohusa takımlarına bır ton para vermek ıstemedım.
polo nunda pijamaları guzel.pentınınde. fıyatlarına bakacagım.
lcw dede hakkaten cok guzel bır takım görmustum 50 tlydı kaldıysa onuda alabılırım.
Aynen yetişemiyooorum sayfalara. Hoşgeldiniz yeni Haz Anneleri daha çok psylaşım daha güzel tabi :)Bende sayfa sayısından ne oluyor topikte diye şaşırdım. 1 saat içinde ne olmuş da bu kadar sayfa ilerlemiş diye düşündüm. Hoşgeldiniz...
Saol canım cwp yazdıgın için.paZartesi dogum yaptım.ilk sezeryanımda çok acı cekmedigim için suanki durumum bana anormal geliyo.Cgkfte canim benim doktr eve gidince dus alabilirsn demisti. 5.gu de sargiyi cikar dedi. 2 ay sonra kontrole gel dedi. Dedigi gibi yaptm. Bi sikayetim yok. Doktorunu ara istersen agri icin. Kac gun oldu dogum yapali
irosss benım bebısınde eli hep yüzünde aynen seninki gibi...demek doğuncada böyle oluyorlar utangac bebısler...
KIRMIZILIKUCUKKIZ Canım tabıkı 20+++larda sanada yer var... veririz birlkte.
bu arada benım bebiş çok aşağıdaymıs cıkmak istiyormuş ama bende hiç ağrı belirtisi yok.cok wcye sıkısınca oluyor.
haa unutmadan yazayım benim bebiş mesanemle aşk yaşıyormuş resmen dr soyledi. o kadar baskı yapıyormuşki kaç kere cıkıyosun wc ye dedi:)
kızlar bu aralar kv 'dem melek:) (tabı ılk bebebgım tecrubelerı sonra görecegız...)
evde yalnızım dıye 3 kez arıyo ağrım yok deyınce kapatıyo.
bana kuaför ve ağda işlerim için yer ayarlamış,haftasonuna.
acil durum için taksi numarası bulmuş.izinliyim evde yalnızım diye.
sık sık yemege davet ediyor. sen yapamazsın o halde dıye.
evler yakın olmasına ragmen rahatsız etmeyım dıye gelmiyor.
inşallah bu tutumunu çocuk doğuncada sergiler...: D
haaa bu arada kv röflesini yenılemıs sac boyunu değiştirmiş falan.muhtemelen doğumda cekılecek fotolarda guzel cıksın dıye...:)
anneme gelince 15 nisanda en son telf görustuk... bir dolmuşluk mesafedeyız. gelemyı gıtmeyı bırak aramıyor bıle.
muhtemelen bebek doğup eve cıkınca haberi olur,oda kardesler vasıtasıyla.....
bu arada kv nın en sevdiğim huyu asla annemlerle ılgılı bısey sormuyor. yanı kaç kez konusuyoruz gıdıp gelıyor muyuz falan karısmaz sormaz etmez... iyiler mi der gecer.
Beatrice ve geç kalan alışveriş sorularından bir tane daha geliyor. Şu incecik zıbınlardan aldınız mı? İç zıbın deniyor düğmesiz filan ipek gibi bir kumaş.
Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
lilipit bacım ne dersin?
Böyle hamlama gibi birşeyse, bacağını kaldıramıyorsun yatarken sağdan sola dönemiyorsun gibiyse eğer çatı ağrısı diyorlar bana öyle dediler. Bugğn randevum vardı dr a sordum bu arada 35+5 im dr dediki eyvah olmamalı kanala erken girmemeli erken gelmemeli dedi. Hemen jeli sürdü amabu 2-3 dk içinde bir taraftan erken olmasın derken diğet taraftan hemen kavuşurum hiç fena olmaz aslında diye de düşünmedim değil, neyse sonuç olarak baktı kanala girmemiş erken doğum riski yok ama o ağrı bebeğin kolu ve omzunu sağ kasığıma dayamasından dolayı oluyormjş. Zorluyormuş yani kafa aşağıda olunca ve yönü sağa doğru olunca benim sağ kasık pert bu aralar..Kızlar oturup kalkarken yürürken falan kasığıma ağrı giriyor bu sancı mı oturunca geçiyor ama dünde olmuştu azcık
Oyy oyy cennet kokulu masallah küçük beyeÇocuk doğunca buraya giremez oldum ama aklım hep sizde herkes iyidir umarım okuyamadım geçmişi doğum yapan varsa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bekleyenlere kolaylıklar güzel dogumlar @efsunsuz merak ediyorum doğum yaptın mı canım. Bu arada kızlar sütüm geldi çok şükür arada mama takviyesine devam ediyorum ama anne sütüne yoğunlaştık çok şükür memeden emince doydu mu emin olamıyorum oyüzden çoğunlukla sağıp biberonla veriyorum yanlış yapıyorun galiba ama emin olsam sadece meme den vermek istiyorum kendisi de pek sabırsız gerçi memeyi tutana kadar biraz huysuzlanıyor inşallah zamanla daha rahat kavrar da ikimiz de rahat ederiz. oğlum çok tatlı teyzeleri ultrasonda eli hep yüzündeydi hala bütün pozları öyle pek Nazlı kendisi
Eki Görüntüle 2000062
Aynen cnmNe güldüm yaa :) bu erkekler niye böyle kazulet gibi bilmem.
Ohh o zaman süpersimdi gelmeyecek esim beceriklidir ona cmassir bulasik makinesini çalıştırmayi tarhana corbasini ufak tefek gerekli şeyleri ogrettim zaten kizartma manti menemen omlet gibi seyleri cok.iyi yapar 3 4 gun idare et bizi yeter dedim.belki o kadar bile gerek kalmayacak o buyuk kizima bakack ben de bebekle ilgilencm is bolumu yaptik:)
Üvey olduğu için çok rahatım. Bir de evlenirken yaptıkları şeyler var. Bildiği için sesini çıkaramıyor.
cumartesi için hastaneden sonra alışverişe çıkıcaz. o gün eksiklerimi tamamlıcam. kalkan ve kremi de yazdım listeye.@TuruncuHayal canım gögüs kalkanı, gögüs kremi bunlarıda koy derim.
Ben pijama bulamadım güzel rahat bişeyler hep lohusa hamile pijamaları var onlarda çirkin ve gereksiz pahalı. 1 - 2 defa ancak kullanır sonra atarım kenara.
Normal pijama takımımı alsam, kompedan loya gibi yerlerden?
aynen. benim de öyledir. sadeliği çok seviyorum.@TuruncuHayal canım ben normal pijama takımı aldım rahat rahat giyerim. Zaten öyle güllü dallı şeyler tarzım değil :) sırf annemin gönlü olsun diye bir tane dantelli sade pijama almış onuda koydum bavula.
canım ben bişey soracağım belki haddimi aşacağım ama çok üzülüyorum her annenle ilgili mesajını okuduğumda.irosss benım bebısınde eli hep yüzünde aynen seninki gibi...demek doğuncada böyle oluyorlar utangac bebısler...
KIRMIZILIKUCUKKIZ Canım tabıkı 20+++larda sanada yer var... veririz birlkte.
bu arada benım bebiş çok aşağıdaymıs cıkmak istiyormuş ama bende hiç ağrı belirtisi yok.cok wcye sıkısınca oluyor.
haa unutmadan yazayım benim bebiş mesanemle aşk yaşıyormuş resmen dr soyledi. o kadar baskı yapıyormuşki kaç kere cıkıyosun wc ye dedi:)
kızlar bu aralar kv 'dem melek:) (tabı ılk bebebgım tecrubelerı sonra görecegız...)
evde yalnızım dıye 3 kez arıyo ağrım yok deyınce kapatıyo.
bana kuaför ve ağda işlerim için yer ayarlamış,haftasonuna.
acil durum için taksi numarası bulmuş.izinliyim evde yalnızım diye.
sık sık yemege davet ediyor. sen yapamazsın o halde dıye.
evler yakın olmasına ragmen rahatsız etmeyım dıye gelmiyor.
inşallah bu tutumunu çocuk doğuncada sergiler...: D
haaa bu arada kv röflesini yenılemıs sac boyunu değiştirmiş falan.muhtemelen doğumda cekılecek fotolarda guzel cıksın dıye...:)
anneme gelince 15 nisanda en son telf görustuk... bir dolmuşluk mesafedeyız. gelemyı gıtmeyı bırak aramıyor bıle.
muhtemelen bebek doğup eve cıkınca haberi olur,oda kardesler vasıtasıyla.....
bu arada kv nın en sevdiğim huyu asla annemlerle ılgılı bısey sormuyor. yanı kaç kez konusuyoruz gıdıp gelıyor muyuz falan karısmaz sormaz etmez... iyiler mi der gecer.
benim gittiğim dr doçent. uzmanlık alanı tüp bebekmiş. ben bunu randevu aldıktan sonra öğrenmiştim. bu benim 2.hastanem.2.dr um. dr normalde çok güleryüzlü biri. ama kilo ve tansiyon kontrolü yapmaması felan kafamı hep kurcalamıştır. doğuma yakın olmasaydım değiştirirdim tekrar. hastaneyi beğeniyorum ve içim o manada rahat. bakalım doğumdan sınra da aynı düşüncede olurum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?