2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
dualarım seninle cnm. çok heycanlandım. çünkü benim de suyum azalmış, çarşamba günü dr dedi. aramızda 5 gün var. dr un hemen alalım derken neden acele etti bişey dedi mi ?

dualarım seninle cnm. çok heycanlandım. çünkü benim de suyum azalmış, çarşamba günü dr dedi. aramızda 5 gün var. dr un hemen alalım derken neden acele etti bişey dedi mi ?
Canım kordon dolanmış iki kere gerçi o çok ciddi sorun yaratmaz dedi ama bende şeker var ben artış beklerken azalmış diyabetik te olduğundan riske atmayalım dedi hayırlısı olsun inşallah

Canım kordon dolanmış iki kere gerçi o çok ciddi sorun yaratmaz dedi ama bende şeker var ben artış beklerken azalmış diyabetik te olduğundan riske atmayalım dedi hayırlısı olsun inşallah

bende de şeker var ( gebelik şekeri )
hakkında hayırlısı olsun. sezeryan mı olacaksın ? epidural mi spinal mi genel anestesi mi ? çok soru soruyorum özür dilerim yarın da ben gidicem de çok heycanlıyım aynıyız ikimiz diye. seni tahmin edemiyorum sen de çok heycanlısındır kesin. kendini iyi hissedince yaz mutlaka emi. Allah a emanetsin.

Bizimkinin hevesi geri kaçtı galiba. Ama bu haftaki kontrolde 13 gün öne çekmişti. İçime 1-10 Haziran arası olacakmış gibime geliyor. Hayırlı haberle gel inşallah

Kızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. Gözünaydın hayırlı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

Cnm sana bisi dicem
Biz hasta olurduk onu yaparken
Oyle tatli oluyor ki
Drlar refleks kontrolu icin yaparmis
Bak bebegi soyuyorsun ya
Ayagi ciplakken, bas parmaginla yavasca topuktan parmaklarina dogru parmagini ayagina sur bebegin, parmaklarini gelince parmaklarini kapatip senin parmagini kistiyor, yakaliyor yani parmagini, oyle tatli yapiyor ki, her soydugumda yapar operdim ayagini:)
Anlatabildim mi bilmiyrm

Deniz geliyor az kaldi:) hazirlik sancilarin var cnm sikinti yok

Yasmizayn Çabucak ve sağsalim yavruna kavuşmanı dilerim. Güzel doğumlar.

Ayyy hadii gozun aydin bide bebis gelsin haberlerini bekloyoruz canim

Ay çok heycanlı allah yardımcın olsjn canım sağlıkla kavuş inşallah yavruna

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bir avazda kurtul insallah

Yasmizayn bir avazda kurtulursun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Herkese teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Güzel bir istanbul trafiğinde 1 saate geldik hastaneye hemen muayene oldum acılmam yoktu. Şimdiye kadar 3 kez muayene oldum ama açılma yok sancı çok yok bekliyoruz şuan da. Suyum çok gitmiş muhtemelen sezeryan olabilir çatı darlığı da var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…