yok annem karıstırmıs o gününü temmuz annesi adayı o
Dualarımız sizinle. Sağlıcakla inşallahKızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
dualarım seninle cnm. çok heycanlandım. çünkü benim de suyum azalmış, çarşamba günü dr dedi. aramızda 5 gün var. dr un hemen alalım derken neden acele etti bişey dedi mi ?Kızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Canım kordon dolanmış iki kere gerçi o çok ciddi sorun yaratmaz dedi ama bende şeker var ben artış beklerken azalmış diyabetik te olduğundan riske atmayalım dedi hayırlısı olsun inşallahdualarım seninle cnm. çok heycanlandım. çünkü benim de suyum azalmış, çarşamba günü dr dedi. aramızda 5 gün var. dr un hemen alalım derken neden acele etti bişey dedi mi ?
Rabbim yardimcin olsun sag salim al kucagina insallahKızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Canım kordon dolanmış iki kere gerçi o çok ciddi sorun yaratmaz dedi ama bende şeker var ben artış beklerken azalmış diyabetik te olduğundan riske atmayalım dedi hayırlısı olsun inşallah
Valla bizim minnaklar inatçı çıktıyok annem karıstırmıs o gününü temmuz annesi adayı o
Bizimkinin hevesi geri kaçtı galiba. Ama bu haftaki kontrolde 13 gün öne çekmişti. İçime 1-10 Haziran arası olacakmış gibime geliyor. Hayırlı haberle gel inşallahGünaydın canım sana da.Yok ne sancı ne kasılma hiçbişey yok bugün nst var ama bişey çıkmicağına adım gibi eminim insan bi farklılık olsa anlar heralde:)) takvimim bitiyor haftaya doğurdum sanmayın:))
Sen nasılsın senin minnoş niyetlenmişti bi ara:))
Canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. Gözünaydın hayırlı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Hayirlisiyla dogur insaallah canimKızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Cnm sana bisi dicemCanim taze anneden yine tecrube ettigim bi bilgi:) ben bebegimin usuyup usumedigini altini acinca bacaklarina atese bakar gibi bakiyorum agzimla eger soğuksa usuyor demektir ki tek kat giydirince genelde soguk oluyor iki kat giydirince normal sicaklikta oluyor. Bide minigimin burnunun ucu hafif soguksa oda soguk demekmis isitici aciyorum isitiyrm odayi. Konyada ikamet ediyrm burasi hafif sogum bebeklere gore. Ust icinde ayni seyi yapiyrm kollari soguksa hafiften usuyor demektir. Bi kat daha giydiriyrm
Ben bepanytenden memnunumKizlar pisik kremi sebamet mi bepanten mi alayim yardimci olurmusunz
ben sebamed aldım cnmcmKizlar pisik kremi sebamet mi bepanten mi alayim yardimci olurmusunz
Ay guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın arkadaşlar an itibari ile suyum gelmiş durumda ben hastaneye gidiyorum hayırlısı inşallah
Deniz geliyor az kaldi:) hazirlik sancilarin var cnm sikinti yokKızlar saatlerdir mesajları okuyorum sonunda bitirebildim. Yani gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ne kadar fazla olursak o kadar çok deneyim paylaşırız. İyi ki geldinizBugün son kontrolüme gittim. Pazartesi doğumum, tabi kızım acele etmezse. Çok fazla kasılmam var. Nst sonucun iyi dedi doktor ama ebe kasılma var dedi. Anlayan varsa yorumlayabilir mi acaba?
Yasmizayn Çabucak ve sağsalim yavruna kavuşmanı dilerim. Güzel doğumlar.
Ayyy hadii gozun aydin bide bebis gelsin haberlerini bekloyoruz canim
Ay çok heycanlı allah yardımcın olsjn canım sağlıkla kavuş inşallah yavruna
@Aydii canım bugün senin günün inşallah çok iyi geçer bebisine kavusursun biran önce.. bizim için de kokla ufakligi
Günün sürprizi.. herşey istediğin gibi gitsin canım inşallah.. mutlulukla ve kolayca al bebeğini kucağına..
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bir avazda kurtul insallah
Herkese teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Güzel bir istanbul trafiğinde 1 saate geldik hastaneye hemen muayene oldum acılmam yoktu. Şimdiye kadar 3 kez muayene oldum ama açılma yok sancı çok yok bekliyoruz şuan da. Suyum çok gitmiş muhtemelen sezeryan olabilir çatı darlığı da var çünküYasmizayn bir avazda kurtulursun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Allah yardimcin olsunKızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?