2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Tohumdab alacakmış nerdeyse eşin yumuşar canım merak etme sıcak bi yerlere koysan da olur aslında

Günümüz yakın bence geç kalmış sayılmazsın En kötü durumda yerler halısız olur Bebek geldiğinde.
Yanında yardım edecek kimse yoksa kilim gibi bile olsa makinaya atıp yıkayıp kurutmaya uğraşma. Islakken kaldıramazsın ağır olur.

Herkese merhaba hanımlar.. Diğer topikten gelen arkadaşlarımız, siz de hoşgeldiniz.. Dünden beri oku oku bitmiyo hâlâ 1 gün geriden geliyorum artık bi hoşgeldiniz yazayım dedim..
Bu hafta da, oh izne çıktım dedim, Allahım evde iş bitmiyo ki zaten hastane çantasının eksiği bitmiyo bi türlü.. Onu da koy bunu da koy.. Eksikleri al gel yıka kurut ütüle çantaya yerleştir.. İkramlarla hediyeliklerle uğraşıyorum bi taraftan.. Bi gün evde temizlik vardı.. Daha da kızımın yatağı yarın kurulcak inşallah..
Valla işe gitsem daha az yorulurdum..

Hahaha ben de
Eşime dedim. Hemen Nescafe fincanıyla bana Türk Kahvesi kap gel diye. Çıkınca hemencecik içmek istiyorummmm
Benim hastahanenin karşısına da Starbucks açılmış, şampanya ve çilek isteğimin yanına kahve de ekledim Öğrendiğim günden beri sadece 2 yudum içtim. Çok özledim kahveyi.

Kızlar meme ucu yara olmasın diye doğuma bir kaç gün kala soğan koyulurmuş. Eskiden meme çatlakları için kadınlar soğan kullanırmış. Doğumum pazartesi ben de bugün dilimleyip koydum Kokuya dayanmaya çalışıyorum Bir de hastane çantanıza süt sağma pompası koydunuz mu? Bir koyup, bir çıkarıyorum. İhtiyaç halinde hastanede kiralanıyormuş gerçi.

Banada getirme bizim aletlerimiz var onları kullanıcaz gerek varsa dediler ama her ihtimale karşı aldım yanıma

Ev daha yorucu haklısın. Ama zamanla alışıyor insan. Bol dinlenmeli günlerin olsun doğuma kadar

Benim hastahanenin karşısına da Starbucks açılmış, şampanya ve çilek isteğimin yanına kahve de ekledim Öğrendiğim günden beri sadece 2 yudum içtim. Çok özledim kahveyi.
Ohhh misss afiyet olsun cnmcm.
Ama ben Türk Kahvesi içiyorum ya dayanamıyorum. Telvesini bile yicem de eşim saolsun beni frenliyor. Sen Nescafe için iyi sabretmişsin walla tbk :*

Kim dedi bunu ? Yarasın yaramasın bende deneyecem bunu. Soğanı soyup halka şeklinde kesip sütyene koyup uçları beslicez dimi ?

Hadi hayirlisiyla gir cik canim ne guzel kavusacaksin bebegine riske atmaya gerek yok doktorum dedigi gibi

Biz her hafta sonu starbucks tan çıkmıyoruz ki. Kahve delisi bir eş ve kıza sahip olunca yatıya kalıyorsun. Doktor da yasaklamadi. Günde bir fincan dedi ama ben haftada bir bazen kafeinsiz içiyorum kahveyi.

Bir an evvel yaptir, cunku cok deterjan kokuyor, bebek gelmeden havalanir koku gider
Ben halilarimi gecen hafta temizlikte serdirdim, yikattim bu hafta anca gitti o koku
Bebek rahatsiz olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…