Benim kiviler hala yumuşamadı elmanın yanına koy demişti forumdan biri elmanın yanına koydum bekliyo 2 gündür tık yok hala sert kivi taş gibi. Eşim naptıysa gitmiş dalından mı koparmış hayret daha kivi kivi olduğunun farkında değil
kahve cok severim cokta ozledim bir kavanoz koycam zaten cantama saol cnm tavsiyen icinBen oldum canim 2 3 saate hafif karincalanma seklinde hissettim 6 saat sonra ayaga kalktim. Bol su ve neskafe ictim bas agrim olmadi cok sukur.
Ya ben de bişey unuttum ne diyordum halıları yıkamaya vericektim ama aklımdan çıkmış , ben baya geç kaldım ya artık şu saatten sonra vermiyim halısız kalmiyim napalım zaten benim büyük halım yok hepsi kilim gibi olmadı makinaya atar yıkarım
Tabii ki ben varım
Eve makine ile gelip temizleyen bir şirket varmış koltuğu halıyı filan. Onlardan fiyat alacağım bu hafta.
Olmadı Haziran başı itibariyle eve gelen yardımcım haftada 3 gün gelecek, ondan rica edeceğim.
Yok canım ya, körle yatan şaşı misali sizinle takıla takıla var olan sancım da gitti :) iki gün önce 20lerdeydi sancımA Acemianne42 aa yanlış anlamışım sen de sancı tuttu deme inanmam demişsinbenim bütün ümidim sendeydi sende durumlar ne alemde?
Ama bak hala çalışıyorum sayılırHahaha beatrices tabikihiç şaşırtmadın.
Hahaha ben dekahve cok severim cokta ozledim bir kavanoz koycam zaten cantama saol cnm tavsiyen icin
Benim hastahanenin karşısına da Starbucks açılmış, şampanya ve çilek isteğimin yanına kahve de ekledimHahaha ben de
Eşime dedim. Hemen Nescafe fincanıyla bana Türk Kahvesi kap gel diye. Çıkınca hemencecik içmek istiyorummmm
hahahahAma bak hala çalışıyorum sayılırBir de işte çocuk sanki ilk günden emekleyecek mi? Somun ekmek gibi yatıp duracak koyduğum yerde
Banada getirme bizim aletlerimiz var onları kullanıcaz gerek varsa dediler ama her ihtimale karşı aldım yanımaKızlar meme ucu yara olmasın diye doğuma bir kaç gün kala soğan koyulurmuş. Eskiden meme çatlakları için kadınlar soğan kullanırmış. Doğumum pazartesi ben de bugün dilimleyip koydumKokuya dayanmaya çalışıyorum Bir de hastane çantanıza süt sağma pompası koydunuz mu? Bir koyup, bir çıkarıyorum. İhtiyaç halinde hastanede kiralanıyormuş gerçi.
Ev daha yorucu haklısın. Ama zamanla alışıyor insan. Bol dinlenmeli günlerin olsun doğuma kadarHerkese merhaba hanımlar.. Diğer topikten gelen arkadaşlarımız, siz de hoşgeldiniz.. Dünden beri oku oku bitmiyo hâlâ 1 gün geriden geliyorumartık bi hoşgeldiniz yazayım dedim..
Bu hafta da, oh izne çıktım dedim, Allahım evde iş bitmiyo ki zaten hastane çantasının eksiği bitmiyo bi türlü.. Onu da koy bunu da koy.. Eksikleri al gel yıka kurut ütüle çantaya yerleştir.. İkramlarla hediyeliklerle uğraşıyorum bi taraftan.. Bi gün evde temizlik vardı.. Daha da kızımın yatağı yarın kurulcak inşallah..
Valla işe gitsem daha az yorulurdum..
Ohhh misss afiyet olsun cnmcm.Benim hastahanenin karşısına da Starbucks açılmış, şampanya ve çilek isteğimin yanına kahve de ekledimÖğrendiğim günden beri sadece 2 yudum içtim. Çok özledim kahveyi.
Kim dedi bunu ? Yarasın yaramasın bende deneyecem bunu. Soğanı soyup halka şeklinde kesip sütyene koyup uçları beslicez dimi ?Kızlar meme ucu yara olmasın diye doğuma bir kaç gün kala soğan koyulurmuş. Eskiden meme çatlakları için kadınlar soğan kullanırmış. Doğumum pazartesi ben de bugün dilimleyip koydumKokuya dayanmaya çalışıyorum Bir de hastane çantanıza süt sağma makinası koydunuz mu? Bir koyup, bir çıkarıyorum. İhtiyaç halinde hastanede kiralanıyormuş gerçi.
Hadi hayirlisiyla gir cik canim ne guzel kavusacaksin bebegine riske atmaya gerek yok doktorum dedigi gibiKızlar yatışım yapıldı.
Doktorum hemşireyle konuştu. Büyük ihtimal akşam bebeği alıcam dedi. Bebek çok stresli ve gergin , kalp atışları düzensiz , annenin sancıları var. Riske atmak istemiyorum. 2 günün hesabını yapmıcam dedi. Bebek 36+5 ama ölçüleri güzel küveze almam büyüm ihtimal dedi. Çok korkuyorum ya. Sağ salim kucağıma almak nasip olur inşallah. Eşim ptesiye kalsa diyor ama hemşireler ameliyat önlüğünü giydirdiler bile. Ptesi ye kalırsa önlüğü çıkarırız sorun değil biz hazırlayalım dediler.
Bide genel anesteziyi sordum. O bebeğe zarar verebilir ama belden uyuştuktan sonra hafif uyku hali için ilaç vereceklermiş
Sağolun kızlar dualarınıza ihtiyacım var.
Bir an evvel yaptir, cunku cok deterjan kokuyor, bebek gelmeden havalanir koku giderTabii ki ben varım
Eve makine ile gelip temizleyen bir şirket varmış koltuğu halıyı filan. Onlardan fiyat alacağım bu hafta.
Olmadı Haziran başı itibariyle eve gelen yardımcım haftada 3 gün gelecek, ondan rica edeceğim.
Ama bak hala çalışıyorum sayılırBir de işte çocuk sanki ilk günden emekleyecek mi? Somun ekmek gibi yatıp duracak koyduğum yerde
Ama bak hala çalışıyorum sayılırBir de işte çocuk sanki ilk günden emekleyecek mi? Somun ekmek gibi yatıp duracak koyduğum yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?