Kizlar bebegim donmus
Mutluluktab agliycam neredeyse
Suratin neden asildi canim öyle. Bebis böyle mi karşılanır hiç. O senin için sağlıkla bu zamana kadar gelmis sen de oyle ya da boyle dunyaya getireceksin. Hepsi bu:) ayni durumdayiz biliyorsun. allah kolaylık versin hepimize. Kavusalim sağlıkla da gerisi eksiğiyle yuksegiyle allaha kalmis. Tevekkul :)
Canım önermiyor doktorlar, doğumdan sonra tutarsın. Riske atma bebeğini yaazık tüm gün aç susuz olmaz bebek için zaralıymış. Birşey olursa kendini affetmezsin allah korusunKızlar oruç tutan tutabilen var mı? Dün de bugünde keşke tutsaydım dedim de...
Kizlar bebegim donmus
Aaa çok sevindimKizlar bebegim donmus
bir arkadaş yazmıştı adını hatırlamıyorum ama tecrübeli annelere ben çok güveniyorum.Çok haklısın ama bu kadar bekledikten sonra normal doğumu denemek istiyordum biliyorsun, yani denerim olmaz rabbim böyle uygun görmüş derim ama yani doktor belki tam anlatamadı birden kestirip attı gibi olunca öyle bir an şey oldum, yoksa internette çok araştırdım kanala inmeyince normal sancı çekip sezeryana alınan çok olmuş, hayırlısı bakalım ya sen ne zaman gidiyorsun kontrole senin doktor da sanki beklemeyecekti?
ülkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrKızlar merhaba,
Doktordan geliyorum.. çatı kontrölümde kemiğin basık demişti cumartesi günü sancım oldu acile gittiğimde başka bi doktor baktı o da aynı şeyi söyleyince inandım çatı darlığımın olmasına.
Bugün de kendi doktoruma kontröle gittim, ultrasona bi baktı bebek dönmüş :) yani kafa yukarda.. bu haftada nasıl dönmüşse artık.. kemiği geçtik, ters makat olduğundan mecburi sezeryan..
Yarına gün verdiler.
30.05.2017 oğlum gelecek nasipse..
Dualarınızı eksik etmeyin. Yarın güzel haberlerle geleceğim inşallah.
Şimdilik hoşçakalın..
Ay çok heycanlandım, allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba,
Doktordan geliyorum.. çatı kontrölümde kemiğin basık demişti cumartesi günü sancım oldu acile gittiğimde başka bi doktor baktı o da aynı şeyi söyleyince inandım çatı darlığımın olmasına.
Bugün de kendi doktoruma kontröle gittim, ultrasona bi baktı bebek dönmüş :) yani kafa yukarda.. bu haftada nasıl dönmüşse artık.. kemiği geçtik, ters makat olduğundan mecburi sezeryan..
Yarına gün verdiler.
Şimdilik hoşçakalın..
yok böyle bir heycan. aynı dr a gittiğimiz için mi bilmiyorum çok heycanlandım ben de.Kızlar merhaba,
Yarına gün verdiler.
Şimdilik hoşçakalın..
yok böyle bir heycan. aynı dr a gittiğimiz için mi bilmiyorum çok heycanlandım ben de.
bebek tekrar dönerken hissettin mi ?
epidural mi olacaksın sezeryanı ?
çarş günü kontrolüm var bana da yatış verebilir çünkü suyum akıntı şeklinde sürekli azalıyor çamaşırımdan anlıyorum.
dua edeceğim bol bol sana.
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.
kendini iyi hisseder hissetmez yaz emi çok merak edeceğim seni çünkü.
Amin canım inşallah... rüyadayım gibi .. daha anlamıyorum ne olduğunu :))Ay çok heycanlandım, allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz
wallahi yazdım sonra sildim. hani rahatsız etmeyim diye. gelmek çok isterim evet. gözlerim doldu kız ayyy :)Canımmmmm Serap hnm dedi ki cumartesi çok sancın olmuş ya hani o zaman dönmüş olabilir. Bi gariptim o gün iyi hissetmiyordum kendimi. Bişeyler oluyordu ama ne olduğunu anlamıyordum. O sırada işte tombik dönmeye çalışıyormuş :))))
Spinal epidural öneriyorum dedi doktor. Gerçi herkes öyle söylüyor. O yüzden ona karar verdik.
Dualar için sagol canım Allah razı olsun.
Çarşamba hastanede olacağım. 2 gün kalınıyor ya. Gelmek istersen yarın odanın numarasını yazarım gelirsin :)
Çok heyecanlıyım
bir arkadaş yazmıştı adını hatırlamıyorum ama tecrübeli annelere ben çok güveniyorum.
demişti ki ; bebek kanala inmemişse isterse 4-5 cm açıklıkla bile sezeryan olun. çünkü 8 e ulaşınca istesende bu defa sezeryan olamıyorsun mecbur normal doğurtuyorlar demişti. ama çok zor oluyormuş öyle de. çünkü ebeler karnına bastırıyormuş bebeği zorla kanala sokmak için. dün mü eveli gün mü ne burda okumuştum. normal doğumu hepimiz istiyoruz şüpesiz. ama hem bebeğin hem de kendi canımız için çok da zorlamamak gerek.
mesela ben ; normal olsun diye ölüp bitiyorum. lakin normal şansım % 40.
yine de sonuna kadar denicem normali olmadığı dk da da sezeryanı okeylicem.
zaten herkez bebeklerini birer birer alıyor kucağına , acaip heycanlanıyorum artık kavuşalım biran önce hayırlısıyla :)
Bebeğini gördükten sonra bunların hepsini unutacaksın bence :) Tüm çektiğimiz şeyler bir anda kaybolacak, bizm içinde bol bol öp kokla paşayıAmin canım inşallah... rüyadayım gibi .. daha anlamıyorum ne olduğunu :))
Ay çok garip ya alışmışım böyle koca göbüşe, karnımda sürekli hareketlere.. acaba bebek çıktıktan sonra nasıl olacak :))
Annem nisan sonunda geldi yanımda :)wallahi yazdım sonra sildim. hani rahatsız etmeyim diye. gelmek çok isterim evet. gözlerim doldu kız ayyy :)
annenlere haber verdin mi yakın mıydılar gelsinler bugünden yanına. çok heycanlısındır bilmem mi, yanlız kalma aman.
Ay inanmıyorum ya inan senin adına çok sevindim çünkü sen gerçekten çok üzüldün.
Gözün aydın canım sağlıkla da doğar inşallah
Ay inanmıyorum ya . Çol mutlu oldum senin adına.
Aaa çok sevindim
Canım suni sanci için biraz açılma biraz sancı ya da şu gelmesi lazım diye biliyorum bebeğin keyfi hala yerinde suni sanciyla olacak gibi görünmüyorsorun ne canım ben anlamadım, suni sancı ile normal denenmeyecek bir durum mu var?
Arkadaşım perşembe günü tam 40 haftalık olacak ve hiç sancı, açılması yok. Suni sancı vericekler, öyle denicekler. Ablasıda 41. haftada sancısı, açılması vs olmadığı halde suni sancı verilerek normal doğum yaptı. Başka bir engel yoksa denenmemesi garip geldi banaCanım suni sanci için biraz açılma biraz sancı ya da şu gelmesi lazım diye biliyorum bebeğin keyfi hala yerinde suni sanciyla olacak gibi görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?