2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım 158 boyum var minyonum yani doktor risk diyince akan sular duruyor nasıl riske atayım ki minicik bebeğimi. Karar vermek zor oldu ama emin ol hala bi parçam bekle diyor bir parçam beklersen de sıkıntı olursa diyor

Canım 158 boyum var minyonum yani doktor risk diyince akan sular duruyor nasıl riske atayım ki minicik bebeğimi. Karar vermek zor oldu ama emin ol hala bi parçam bekle diyor bir parçam beklersen de sıkıntı olursa diyor
Canım hayırlısı neyse o olsun senin için de . Bizim içinde. Önemli olan sağlıkla kucağımıza almak. Normal olsa evet iyi ama sezaryende de biraz zahmet çekiliyo. Hakkımızda hayırlısı olsun, kararınızı doktorla verdin, doktoruna artık güven. Gerisi kolay olur inşallah. Kızına kavuşmaya son iki

Çok düşük bi ihtimalin gerçekleşti. Umarım bu saatten sonra istediğin gibi normal doğumu yaşarsın.
Ben de başından beri normalden çok korkuyodum. Hala yapabilir miyim diye düşünüyorum hatta. Ama başından beri normal doğumla ilgili yazdıkların beni cesaretlendiriyo. Ne yaşayacağmızı bilmiyorum ama başarabilirim diye düşünüyorım. Benim gittiğim hastanede epidural seçeneği de yok. Ama yine de önceliğimi normalden yana kullandım.bakalım neler olcak..

Selam Kızlar ,

35.haftadayım .
Gece uykularım cok bolunuyor son 2 haftadır .
Sıcak basıyor .
Psıkolojımde degısmeye basladı sızde durumlar nasıl ?

Kizlar eve geldim 2 saattir kendimi yavaş yavaş sezeryana aliştırmaya çalıştım tam alıştım dedim sizin yorumlarinizi okudum icim kötü oldu yanlış mi yapıyorum diye. Şu an hiç rahat değilim. Bir daha özet geceyim minyon yapiliyim ama catimda sorun çıkmadı. 3800-3900 gibi çıktı kilosu şu an ama sancı falan yok beklersek kilosu daha da artacak en baştan beri iri bebek zaten. Doktor yarın alalım dedi ama ben çarşamba olsun dedim. Kafam iyice allak bullak sevinemiyorjm bile bebegime kavusacagima D Degemen esine sorabilir misin beklemeli miyim

Bişey sorucam.. kafa büyüklüğü normal mi? Kanala girmiş mi? Alttan muayene oldun mu?
Eğer olduysan çatın o kiloda bebeği çıkarmaya müsait mi değil mi doktorun söylemesi gerekiyor..
mesela doktorlar bana şöyle bişey demişti. Çatın dar. Eğer bebek 3100-3200 civarında olsaydı belki doğurabilirdin kendi. Ama malesef çocuğun hem kafa yapısı hem de kilosu çatıma uymuyor.
Yani aslında çatıya bakıp da karar vermek daha gerçekci geliyor bana

Canım devlet hastanesinde önce normali zorlarlar. Eğer sezeryan dediyse vardır bir bildiği. Yani sezeryan da o kadar kötü birşey değil. Tabiki gönül ister ki normal olsun ama hayırlısı demekten başka çare yok. Benim doktorum bana yaşadığı bir olayı anlattı. Kadına uygun değil sezeryan yapalım demiş. Kendisi ve ailesi normal diye tutturmuşlar. 1,5 saat dikiş attım dedi. Pişman olmuş hastası ama olan olmuş. Bence doktoruna güven

Esma suni sancı ile doğurdu. Çatın müsaitmiş sana da ayni sancı ile normal doğumu denetebilirdi Dr un. Demek ki uygun görmemiş. Dr lardan daha iyi ön göremeyiz sonuçta. Ve onlara güvenmek zorundayız.
İnatla olacak iş değil bu.
Beneklerimiz herşeyden önemli hepimiz için.

lilipit canım nasıl sevindim senin adına benim normal dogumken bugün sezeryana döndü senin de tam tersi. Nasipte ne varsa o oluyor.
Kesinlikle cnm
Eger doktorun sana sezeryani uygun gorduyse seninde kafan karismasin cnm
Nasibinde ne varsa onu yasiyor insan
Umarim bebek ve senin icin saglikli olan ne ise o olur insallahhhh

İnsallah cok guzel syeler olacak, sende bnm gibi anlatacaksin herkese :)
Tabiki basit bir olay degil, mesela burada sunu sanci ile @eshma ya sahit olduk, kimbilir sanci cekerken neler hissediyordu, sonrasinda ne guzel seyler yazdi
Bende sanci cekerken ah kafam ne kadar salaksin, milletin cani kiymetli sezeryan oluyor, sen nasil dayanacaksin bu aciya diye agladim, olmek istedim o an, sayili saatler gecippp gitti, dogum ani, hissettiklerim harikaydi, yani sanci falan cekerken zorlanicaz, agliycaz, ben bagrmadim hic ama belki bagircaz ama sonunda bebege kavusmaakk ve emzirmek muhtesem olacak Allahin izniylee :)

Allah yardimcin olsun
Hersey yolunda gider umarimmm

Cnm bnmdr miyomum vardi ve oglum asagi inmemişti, ondan midir bilmem, insallah gonlune gore dogumun olur
Endiselenme hersey guzel olacak

Herkese merhaba hanımlar.. Ben bugün şu meşhur çatı muayenesini oldum. henüz muayene olmamış arkadaşlarım için söyleyebilirim ki hiç stres yapıcak, kasılcak bi durum yok. Canım hiç yanmadı zaten maksimum 3-5 sn bişey sürdü. Çatım da müsaitmiş bu arada normal doğuma çok mutlu oldum
Nst.ye gelince herhangi bi sıkıntı yok çok şükür ama bende ne ağrı ne sancı.. Bebiş yerinde rahat galiba.
Dr, bol bol yürü, merdiven in çık, eğil kalk dedi.. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..

Canım suni sanci için biraz açılma biraz sancı ya da şu gelmesi lazım diye biliyorum bebeğin keyfi hala yerinde suni sanciyla olacak gibi görünmüyor

Yok canım öyle değil. Hiçbirşey yokken de suni sancıyla doğumu başlatabiliyorlar. Hatta 3 kez suni sancı alan olmuştu hatırlıyor musun ilk doğumlar başladığında. Nickini unuttum ama, o arkadaşımızda da su yada sancı belirtisi yoktu. Ben mi yanlış hatırlıyorum.

çok korkuyorum ben artık ya, sezeryan olsa saati zamanı belli olur ama şimdi her an olabilir düşüncesi beni çok geriyor. Çok mu canın yanıyor sancıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…