- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Canım hayırlısı neyse o olsun senin için de . Bizim içinde. Önemli olan sağlıkla kucağımıza almak. Normal olsa evet iyi ama sezaryende de biraz zahmet çekiliyo. Hakkımızda hayırlısı olsun, kararınızı doktorla verdin, doktoruna artık güven. Gerisi kolay olur inşallah. Kızına kavuşmaya son ikiCanım 158 boyum var minyonum yani doktor risk diyince akan sular duruyor nasıl riske atayım ki minicik bebeğimi. Karar vermek zor oldu ama emin ol hala bi parçam bekle diyor bir parçam beklersen de sıkıntı olursa diyor
Sagolun arkadaslae sevincimi benimle paylastiginiz icin
Su mubarek gunlerde Allahin mucizesini bir kez daha yasamak tuylerimi diken diken yapti
Doktor cihazi koydugunda donmus dedigimde hissttiklerimi anlatamam
Cok mutluyum
Insalah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Norma dogum cok guzel birsey, tekrar yasama ihtimalim oldugu icin cok mutluyum, bebegim hazir oldugunda istedigi zamanda gelecek
Hic korkmayin kizlar, normal dogum en guzeli yeter ki bebegimiz iyi olsun, sorun yoksa normali yasadiginizda ne demek istedigimk anlayacaksiniz
Sukurler olsun Rabbimee
Evet canım inşallah yarın 9 aylık maratonun son günü.. kavuşma günü :))Ulker309 yarın büyük kavuşma umarım sağlıkla kucağına alırsın. Bizlere de haber vermeyi unutma kendine gelince ..
Bişey sorucam.. kafa büyüklüğü normal mi? Kanala girmiş mi? Alttan muayene oldun mu?Kizlar eve geldim 2 saattir kendimi yavaş yavaş sezeryana aliştırmaya çalıştım tam alıştım dedim sizin yorumlarinizi okudum icim kötü oldu yanlış mi yapıyorum diye. Şu an hiç rahat değilim. Bir daha özet geceyim minyon yapiliyim ama catimda sorun çıkmadı. 3800-3900 gibi çıktı kilosu şu an ama sancı falan yok beklersek kilosu daha da artacak en baştan beri iri bebek zaten. Doktor yarın alalım dedi ama ben çarşamba olsun dedim. Kafam iyice allak bullak sevinemiyorjm bile bebegime kavusacagima D Degemen esine sorabilir misin beklemeli miyim
Canım devlet hastanesinde önce normali zorlarlar. Eğer sezeryan dediyse vardır bir bildiği. Yani sezeryan da o kadar kötü birşey değil. Tabiki gönül ister ki normal olsun ama hayırlısı demekten başka çare yok. Benim doktorum bana yaşadığı bir olayı anlattı. Kadına uygun değil sezeryan yapalım demiş. Kendisi ve ailesi normal diye tutturmuşlar. 1,5 saat dikiş attım dedi. Pişman olmuş hastası ama olan olmuş. Bence doktoruna güvenKizlar eve geldim 2 saattir kendimi yavaş yavaş sezeryana aliştırmaya çalıştım tam alıştım dedim sizin yorumlarinizi okudum icim kötü oldu yanlış mi yapıyorum diye. Şu an hiç rahat değilim. Bir daha özet geceyim minyon yapiliyim ama catimda sorun çıkmadı. 3800-3900 gibi çıktı kilosu şu an ama sancı falan yok beklersek kilosu daha da artacak en baştan beri iri bebek zaten. Doktor yarın alalım dedi ama ben çarşamba olsun dedim. Kafam iyice allak bullak sevinemiyorjm bile bebegime kavusacagima D Degemen esine sorabilir misin beklemeli miyim
Esma suni sancı ile doğurdu. Çatın müsaitmiş sana da ayni sancı ile normal doğumu denetebilirdi Dr un. Demek ki uygun görmemiş. Dr lardan daha iyi ön göremeyiz sonuçta. Ve onlara güvenmek zorundayız.Kizlar eve geldim 2 saattir kendimi yavaş yavaş sezeryana aliştırmaya çalıştım tam alıştım dedim sizin yorumlarinizi okudum icim kötü oldu yanlış mi yapıyorum diye. Şu an hiç rahat değilim. Bir daha özet geceyim minyon yapiliyim ama catimda sorun çıkmadı. 3800-3900 gibi çıktı kilosu şu an ama sancı falan yok beklersek kilosu daha da artacak en baştan beri iri bebek zaten. Doktor yarın alalım dedi ama ben çarşamba olsun dedim. Kafam iyice allak bullak sevinemiyorjm bile bebegime kavusacagima D Degemen esine sorabilir misin beklemeli miyim
Kesinlikle cnmlilipit canım nasıl sevindim senin adına benim normal dogumken bugün sezeryana döndü senin de tam tersi. Nasipte ne varsa o oluyor.
İnsallah cok guzel syeler olacak, sende bnm gibi anlatacaksin herkese :)Çok düşük bi ihtimalin gerçekleşti. Umarım bu saatten sonra istediğin gibi normal doğumu yaşarsın.
Ben de başından beri normalden çok korkuyodum. Hala yapabilir miyim diye düşünüyorum hatta. Ama başından beri normal doğumla ilgili yazdıkların beni cesaretlendiriyo. Ne yaşayacağmızı bilmiyorum ama başarabilirim diye düşünüyorım. Benim gittiğim hastanede epidural seçeneği de yok. Ama yine de önceliğimi normalden yana kullandım.bakalım neler olcak..
Allah yardimcin olsunCanımmmmm Serap hnm dedi ki cumartesi çok sancın olmuş ya hani o zaman dönmüş olabilir. Bi gariptim o gün iyi hissetmiyordum kendimi. Bişeyler oluyordu ama ne olduğunu anlamıyordum. O sırada işte tombik dönmeye çalışıyormuş :))))
Spinal epidural öneriyorum dedi doktor. Gerçi herkes öyle söylüyor. O yüzden ona karar verdik.
Dualar için sagol canım Allah razı olsun.
Çarşamba hastanede olacağım. 2 gün kalınıyor ya. Gelmek istersen yarın odanın numarasını yazarım gelirsin :)
Çok heyecanlıyım
Cnm bnmdr miyomum vardi ve oglum asagi inmemişti, ondan midir bilmem, insallah gonlune gore dogumun olurKızlar bende doktordan geldim, tarif ettiğim akıntı nişan olabilir dedi doktor, suyum nst falan iyi çıkınca beklemeye devam edeceğiz dedi, yarın yine gel suyuna bakalım dedi ama benim kız hiç inmemiş daha miyomum vardı benim acaba miyomdan mı inmiyor diye de ekledi, birde benim takvim 3 haziran da doluyor malum, doktor ondan sonra çok beklemeyiz dedi, bende diyelim ki o tarihe kadar gelmedi suni mi deneyeceğiz deyince bakarız diye yuvarlak bir cevap verdi, yani kızlar bu hafta sonuna kadar dananın kuyruğu benim içinde kopacak
Canım suni sanci için biraz açılma biraz sancı ya da şu gelmesi lazım diye biliyorum bebeğin keyfi hala yerinde suni sanciyla olacak gibi görünmüyor
çok korkuyorum ben artık ya, sezeryan olsa saati zamanı belli olur ama şimdi her an olabilir düşüncesi beni çok geriyor. Çok mu canın yanıyor sancıdaİnsallah cok guzel syeler olacak, sende bnm gibi anlatacaksin herkese :)
Tabiki basit bir olay degil, mesela burada sunu sanci ile @eshma ya sahit olduk, kimbilir sanci cekerken neler hissediyordu, sonrasinda ne guzel seyler yazdi
Bende sanci cekerken ah kafam ne kadar salaksin, milletin cani kiymetli sezeryan oluyor, sen nasil dayanacaksin bu aciya diye agladim, olmek istedim o an, sayili saatler gecippp gitti, dogum ani, hissettiklerim harikaydi, yani sanci falan cekerken zorlanicaz, agliycaz, ben bagrmadim hic ama belki bagircaz ama sonunda bebege kavusmaakk ve emzirmek muhtesem olacak Allahin izniylee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?