Az sonra Doğuma gıreceksınKızlar benim de bugün randevum vardı.. kendi doktorumun dışında bir başka doktora daha gittim emin olmak için.. her ikisi de suyumun azaldığını, bu durumun bebek için riskli olduğunu söyledi.. bebeğin kilosu da uygun olduğu için yarın sabah 10:00 da dünyaya gelecek inşallah yavrum.. sizden ricam bana Öneriniz nedir? Muhtemelen sütüm olmayacaktır.. napsam netsem de artırsam kızlar
Ay cok heyecanlikizlar nisanim geldi afedersiniz ama boyle resmen jel gibi sumugumsu bir sekilde yari kanli hafif pembemsi birsey farkedilmemesinin imkani yok simdilik sancim yok ama karnimda kasilma hissediyorum sertlesiyor gunduz doktor 3-4 cm aciklik var demisti simdi hastaneye gitsemde sanci olmayinca bisey yapamayacaklardir sabah ola hayrola insallah sabah erkenden gidecegim doktora
Cnm ben 40 hafta 3 gunlukken dogurdum biliyorsun ilk dogumuAyyyyyyyy.allah yardımcıları olsun. Ben fikrimi gözden geciriyim bir daha. Sabah kontrolum var. Konuşalım bakalim dr ne diyecek. Kes sanci yoktur yine ondan eminim
Evet cnm cok duygulandim gercektenKız çok sevindim valla çok güzel haber. Çok istiyodun zaten normal doğumu.İlk doğumunda normaldi senin zaten dimi.Allah dualarını karşılıksız bırakmadı.İnşallah doğumunda kolay ve hızlı olur.
Günaydın canım, gece benimkide bir hareketliydi ve bende acaba dönüyor mu diye düşündüm :))Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Bugün doğumu olan herkese sevgiler:)
Dün benim enik o kadar çok tepindi ki, korkuyorum döndü mü ne oldu? Cumartesi gelse de görsek napıyor beyimiz.
İnsanın eşyalarının hazır olması gibisi yokmuş, böyle bir ferahladım.
Tek belirti mi demeliyim bilmiyorum karnım 2 3 gündür taş kesiliyor sanki bi dk kadar sürüyo böyle sonra yumuşuyor.Var mı hıc belırtı
kizlar nisanim geldi afedersiniz ama boyle resmen jel gibi sumugumsu bir sekilde yari kanli hafif pembemsi birsey farkedilmemesinin imkani yok simdilik sancim yok ama karnimda kasilma hissediyorum sertlesiyor gunduz doktor 3-4 cm aciklik var demisti simdi hastaneye gitsemde sanci olmayinca bisey yapamayacaklardir sabah ola hayrola insallah sabah erkenden gidecegim doktora
Evde kalınca evham geldi üstüme:) En iyisi düşünmemek ne olacaksa olacak:)Günaydın canım, gece benimkide bir hareketliydi ve bende acaba dönüyor mu diye düşündüm :))
Etkilendik demek ki dün okuduklarımızdan :))
Evet cnm cok duygulandim gercekten
Sevincimi paylastigin icin cok tesekkur ederim
Galiba en güzeli zamanı gelince oluruna bırakmak, dr.un dediklerini yapmak.. Bende düşününce korku, panik, heycan gibi duygular karmaşasına giriyorum.Evde kalınca evham geldi üstüme:) En iyisi düşünmemek ne olacaksa olacak:)
Aynen işteyken gayet iyiyim ama eve adımımı attığım an off belim ağrıyor, ay bacagım agrıyor aman şöyle böyle... bem hiç böyle mız mız bir insan değildim kendimden sıkıldım. Bence psikolojik bugün eve gidince farklı düşüneyim bakayım değişiklik olacak mı.Evde kalınca evham geldi üstüme:) En iyisi düşünmemek ne olacaksa olacak:)
Galiba en güzeli zamanı gelince oluruna bırakmak, dr.un dediklerini yapmak.. Bende düşününce korku, panik, heycan gibi duygular karmaşasına giriyorum.
Aynen işteyken gayet iyiyim ama eve adımımı attığım an off belim ağrıyor, ay bacagım agrıyor aman şöyle böyle... bem hiç böyle mız mız bir insan değildim kendimden sıkıldım. Bence psikolojik bugün eve gidince farklı düşüneyim bakayım değişiklik olacak mı.
InsaAllah canim yaa bende normal istiyorum rabbimin kadına verdiği bu güzelliği yaşamak istiyorum..Cnm cok agrım oluyordu
Farklı bır durum hıssetmedım
Insallah senınde dönmüştür
Bol bol soluma yattım sadece
İş çok iyi geliyor insana. Evdeyken maillere bakarken bile daha iyi hissediyorum.
Ev insanı tüketiyor biraz galiba. Ya da alışık değiliz o yüzden.
Bakalım bebek doğduktan sonra nasıl olacak.
İyiyim canım. Biraz biraz alışıyoruz kızımla.emire nasılsın, bebişinle yeni yaşama alıştın mı:) sıkıntıların var mı?
kızlar @ozzzy28 daha yazmadı sanırım...
bu arada dun dr catı muayenesı yapmam ben dedi. sırf bu yuzden normal doğumdan vazgecen hatunlar oluyormus.
cok sevındım... son anda yapıyormuş.
Ben çıktım izne, evden çalışıyorum. Asıl çıkış nedenim insanlara haklarınızı bilin deyip, 37 doldu hala çalışıyor demesinler :)Ben de sırf o sebepten hala çalışıyorum.Hoş yerime bakacak kimse de yok ama. Oğlumun okulu bitecek ben de izine çıkacağım inşallah.
Eşim bana bu yüzden işkolik diyor..İş çok iyi geliyor insana. Evdeyken maillere bakarken bile daha iyi hissediyorum.
Ev insanı tüketiyor biraz galiba. Ya da alışık değiliz o yüzden.
Bakalım bebek doğduktan sonra nasıl olacak.
Benimki deEşim bana bu yüzden işkolik diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?