2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayırlı doğum diliyorum. Inşaallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini. :) aklına gelirsek biz bekleyenlere de dua et canım inş :))

Ayyy hadi guzel dogumlar sabah ne olacak acaba haberdar et canim bizide

Merak etme ben varım.29 hazıran benımkı
..)

Ayy maşallah hayalimdeki doğum şekli ydi rabbim sana nasip etti, sabah iyi haberlerini bekliyoruz, şimdiden hayırlı doğumlar...

Sona kalan bir anne vardı, o da bekliyodu zamanı geçmesine rağmen. Doğdu çocuk ama bebeği mekonyum nedeni ile yoğun bakımdaydı en son 7 gün olmuştu.
Ayyyyyyyy.allah yardımcıları olsun. Ben fikrimi gözden geciriyim bir daha. Sabah kontrolum var. Konuşalım bakalim dr ne diyecek. Kes sanci yoktur yine ondan eminim

Benim etrafımda da sezeryan olanlar var dediğin gibi hiç acısan bahsetmiyorlar ve hemen ayağa kalkıyorlar. Belki acı eşiği ile ilgilidir. Ben de iyiyim bu konuda, anestezisiz ameliyata girmişliğim var ( yumurta toplama ameliyatı) o yuzden kendimi şartlandırdım. Heemn ayaktayım diye. :)

gokyuzututkusu canım listede beni doğum yaptı olarak yazarsan sevinirim. 26 mayıs
emire nasılsın, bebişinle yeni yaşama alıştın mı:) sıkıntıların var mı?

kızlar ozzzy28 daha yazmadı sanırım...

bu arada dun dr catı muayenesı yapmam ben dedi. sırf bu yuzden normal doğumdan vazgecen hatunlar oluyormus.
cok sevındım... son anda yapıyormuş.

Kizlar bebegim donmus
Mutluluktab agliycam neredeyse

Kız çok sevindim valla çok güzel haber. Çok istiyodun zaten normal doğumu.İlk doğumunda normaldi senin zaten dimi.Allah dualarını karşılıksız bırakmadı.İnşallah doğumunda kolay ve hızlı olur.

Kızlar günaydın 40. Haftaya girdik heyecan artti nasıl dogurcam hiç bilmiyorum sancı bekliyorum bacaklarım artık aşırı ağrıyor sanki hiç belirti yok gibi yaa ne zaman sancim gelecek

Kesınlıkle dua etmek
Benımde hıc sesım cıkmadı bılıyor musun
Annemde hep bana o duayı ettırır her zaman
Allahim yardım et dıye yalvardım
İnşirah okudum
Rabbiyesir falan
Allah yardım edıyor gercekten
:)
Insallahhh saglıkla kavusursun bebişine

Aslında Bende sezeryana kayıyorum ama çevremde herkes normal doğumdan yana acaba ben bencillikmi yapıyorum yanlşmı düşünüyorum diyorum
Bence farklı bır durum senınkısı
Yanı tamam normal ıyı ama, normalde bebek ıcın olusan rıskler duydugumuz kadarıyla hep daha fazla
Ne gerek var kı o rısklerı almaya
Hanı ınsan kestıremıyor tabı ne olacagını
Sızın ıcın hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah

Ne tatlı doktorun varmış:) çok sevdım
Hadı bakalım guzel habrrlerını beklıyrz
Bak demek dayanıklıymıssın

Bugün de doğuramadım
Inş canım hepimiz kavuşuruz :)
Bugün ne olacak modundayım 

Uzulme cnm, inşallah yakında sağlıkla kavusacaksın bebeklerıne
Mutlaka zordur senın ıcın ama ıkızde genelde olan bır surec
Sonrasıda muhtesem guzellık
Hayırlı olsunnn
Sanada gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…