2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim ufaklik bu aksam elleriyle kasiklarimi ayaklariyla da gobegimi dovup duruyo. Noluyo derken simdi de alttan resmen elektrik soku yiyomus gibi aci oluyo. Benim onceden kurtaj sonrasi strese bagli rahim agzim kapanmisti. Doktor onu acarken de ayni boyle elektrik soku gibi sizlama hissetmistim. Benim velet yola cikti mi acaba dedirtti bu. Acilma fln mi basliycak ne. Bi tuhaf oldum

Cnm ılkı normal
Sımdı de normal olacak inşallah
Mıyom yıne var
Dogum sonrasi kayboldu
Dr ıkıncı gebelıgı erteleme, mıyom rısk olusturur yas ilerledıkce dedi bana
Aklında bulunsun:)

Merhaba kızlar sezeryan olanlar yada olacak olanlar kendi isteğinizle mi yoksa mecburiyettenmi olacak benim tüp bebek doktor istersen sezeryan istersen Normal deneriz bi sıkıntı olmazsa dedi ama ben karar veremiyorum
Ben olsam sezeryan tercıh ederdım gıbıme gelıyor
Zor bır karar

Bebek isim: mustafa
Kacinci cocuk: 2
Bdt: 12.06.2017
Dogum sekli: ilki normal, 2. Normal simdilik
Anne baslangic kilo/boy:73/180
Anne guncel kilo: 92,50
En son kontrol: 29
Kontrol bebek hafta/boy/kilo: 38 hafta/ 50 cm /3450 gr
Bir sonraki kontrol tarihi: 05.06.2017
Ozel durumlarim: tiroit/seker/mıyom/sonunda dönmüş bebek :)

Yok sen çok haklısın, kesinlikle en doğalı beklemek, hele ilk gebelikse. Ama Mayıs annelerinde ve bir de bu Koru hastahanesindeki olayı görünce ben alamayacağım riski. Bu tamamen anne ve doktorun kararı.
Beni de o hikayeler ikileme sokuyor zaten. Onları duymamış olsam kararım kati olurdu. Bakalım henüz hiçbir şeye karar vermiş değilim. Dusunme asamasindayim. Allah yardımcımız olsun ne diyelim. Verdiğimiz karar her ne olursa olsun sağlıklı bir doguma ve bebeğe ulastirsin bizi.
Mayıs annelerindeki olay nedir?

Sona kalan bir anne vardı, o da bekliyodu zamanı geçmesine rağmen. Doğdu çocuk ama bebeği mekonyum nedeni ile yoğun bakımdaydı en son 7 gün olmuştu.

kızlar selamm bugun benımde muayenem vardı.

önce nst ye gırdım yıne sancı yok.
ultrasona girdim dr direk abowwwww dedi
kanala ıyıce gırmıs yerlesmıs dedı. her an hersey olabılır dedi.kafa ölçüsünü alamadı o kadar girmiş kanala.
ağzı sızı baskı var mı dedi yine.
gram yok dedim.

yok yok senın ağrı eşiğin cok yuksek dedi.
ben kaş bile aldıramıyorum dedim, dr dediki bende aldıramıyorum dedi (dr erkek bu arada)
bakalım beklıyorum. gunduzlerı evde yalnızım. nasıl baslıycak dogumum cok meraktayım acıkcası.

Kızlar iyi akşamlar herkes heycanlı bekleyişte. Benim ikizlerim 35+1 doğdular. Sabırsızlanıyordum gelsinler diye hiç belirti yoktu bir anda geldiler sezeryan olmama rağmen öncesinde çok aşırı sancı çektim. Ultroson ölçülerinden küçük doğdular şimdi 6. Gün küvezdeler ve inanın keşke sabırsızlanmasaymışım karnımda bekleseymişler camın arkasından bakmak çok daha zor ve üzücü ayrıca ne zaman çıkcakları da belirsiz. İnş. Herkesin bebeği vaktini tamamlayıp gelir diğer bebekler annesinin odasına verilirken seninkinin olmayışı bayağı etkiliyor insanı...

Merhaba kızlar sezeryan olanlar yada olacak olanlar kendi isteğinizle mi yoksa mecburiyettenmi olacak benim tüp bebek doktor istersen sezeryan istersen Normal deneriz bi sıkıntı olmazsa dedi ama ben karar veremiyorum
Tüp bebek olup olmamasına etkisini bilmiyorum canım ama ben olsam normal denerdim. Geçen hafta sezeryan oldum diğer Anneler ayakta ben çocukları görmeye giderken acılar içindeyim sancıları son haftalar çektikten ağırlaştıktan sonra zaten bir doğurması kalıyor çok çabuk iyleşiyorsun. Lohusayken o sezeryan acısını yaşamak insanı dahada etkiliyor ve çocugu kucaklamak bile zordur böyle...

Balım cnm inş sütün olacak çok heyecsnlıyım ya

Normal doğumdan korktuğum için kızımda sezeryan fikrine bayılmıştm resmen. Beklediğimiz tarihten önce gelince ve açıklık olunca normal doğum yaptım. İkinci gebeliğimde normal olursa çok mutlu olucam. Sezeryan mecbur kalırsam. Normal epidural doğum deneyebilirsiniz eğer dr bi sıkıntı gçrmezse. Yürüyerek çıkarsınız biiznillah.

Bi hafta oldu açılmam başlayalı.Ara ara adet sancısı gibi ağrılarım vuruyor ama dayanılmayacak gibi değil.karnım çok ağırlaştı . Bebek kanalda doğum pozisyonunda ama hala mide yanmalarım ara sıra bulantım devam ediyor . Bulantı değilde midemden boğazıma kadar gelen yanmalar artık bıktırdı bu yüzden bebegim artık gelsin istiyorum

Öyle bi anlatıyorsun ki canım şu an ne sancı gözüm de ne atacakları kesik ne de dikiş.inş normal doğum olurda. Tek istediğim bebeğime kavuşup ona sarılıp onu emzirmek inş. :)
Normal doğum sancısı bile çok değişik bi şey benim de hiç gıkım çıkmadı dr un biri geldi beni uyuyo sandı o derece. Tek düşündüğüm Dilimin döndüğünce dua etmek oldu. Benden dua isteyenlere bile ettim.çünkü bağırarak anca kendimizi yıpratıyoruz sadece stress.. Dua tavsiye ediyorum herkese sessiz dua inş. Rabbi yessir vela tüassir, Rabbi temmim bil hayr.

38+3 bana da suyun sınırda dedi dr ama nst ye baktı normal dedi canım. Senin durumun Nasıl oldu? Ne zaman suyun az dedi ve ne zaman sonra sezaryene karar verdi dr. Yarın kontrolüm var çok tedirginim bi sıkıntı çıkmasından

Bnm arkadaş 40.haftada aynı sebepten bebeğini karnındayken kaybetti. O yüzden bende cok beklememe taraftariyim. Son haftalarda bebeği hep kontrol etmeliyiz

Canım hurma yiyor musun? Açılmayı hızlandırır diyorlar ya günde 7 tane deniyo ben senin yerinde olsam 10 tane yerdim :)

benim ilk dogumum epidural sezeryandi.ikinci gun ayaktaydim hatta ilk gun bile hep yurudum hic yatmadim nerdeyse.dikisim estetikti.dogum sonrasi uyusukluk gecince ozaman canim cok yandi tabi hemen agri kesici yapiyolar oyle amsn aman bir agrim olmadi yani.sezeryani cok abartiyor herkes bence hicde oyle korkunc birsey degil.bebegini kucagin alip emzirirsin hic meraketme ilk gunler biraz dikis yerlerin sizlar rahat hareket edemiyosun sonra ben isimi gucumu kinseye muhtac olmadan yaptim valla.simdi yine sezeryan olucam normal dogum dan korkuyorum o kadar aci cekmek istemiyorum aci hissetmeden bebegimi kucagima almak istiyorum.birde normal dogum stresi cekemem sahsen.
karar senin normal veya sezerysn onemli olan senin ve bebeginin saglikli olmasi.
ama sezeryan hicde oyle korkulacak bisiy degil hayirli dogumlar...

kizlar nisanim geldi afedersiniz ama boyle resmen jel gibi sumugumsu bir sekilde yari kanli hafif pembemsi birsey farkedilmemesinin imkani yok simdilik sancim yok ama karnimda kasilma hissediyorum sertlesiyor gunduz doktor 3-4 cm aciklik var demisti simdi hastaneye gitsemde sanci olmayinca bisey yapamayacaklardir sabah ola hayrola insallah sabah erkenden gidecegim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…