- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 40
A Acemianne42 canım nasılsınız bebeğin ve sen? Sen artık tecrübeli anne oldun benim de yarın belli olacak doğum şekli.sezeryan kararını nasıl verdiniz siz doktor mu söyledi? Ben biliyorsun başlarda normal diyordum ama şimdi hayırlısı neyse o olsun diyorum:)
Canım benim de tam anlamıyla gelmedi. Ama bıkmadan emzirmek lazım. Dereotu bulgur pilavı yulaf arpa yeşillikler ve suHayırlı olsun arkadaşım sen tecrübeli anneymissin ve gruptaki tüm tecrübeli annelere sorayım, en çok konuşulan konulardan biri ama bir kez daha hatırlatin bana ya benim süt tam olarak ne zaman gelir ve arttırmak için ne yapmaliyim
Canım ben normal kontrole gitmiştim, yine alttan muayene etti, baktı bebek hiç ama hiç inmemiş, dedi bebeği ve seni riske atmak istemiyorum, bence alalım ne zaman dedim bugün dedi , nst mi de öncekilere göre begenmeyince o gün sezeryan oldum, canım hakkımızda hayırlısı bence de mutlaka şu olsun diye ısrar etme, doktoruna güvenmeye calis
Pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeğin gelişimi durmuş zaten artık düzelmezmiş. Normal doğum için çatın uygun bu 2-3 gün bi çarşı pazar gez bakalım doğum başlarsa bakarız sancıyı kaldırabilecek mi dedi. Olmazsa sezeryana alırım dedi. Ama ben sanırım rüske atmıcam pazartesi sezeryan dicem. Zaten bu 3 günde bebeğin geleceği yok bence daha kanala bile inmemiş hiç açıklığım yok
Çok hoş olmuş canım güle Güle günlerde güzel huzurlu vakit geçirir inş bebişin :)
Ay ne güldüm evet adam sekere una tuza karşıHele işe dönecek olan bizim gibiler için biberon şart sanki. Yine anne sütü ver ama biz yokken bebeğe bakacak kişi nasıl uğraşacak kaşıkla? Ya da uğraşacak mı?
Şekerli su konusunda çok haklısın, ama bazı büyükler gerçekten bezdiriyor insanı, el mahkum oluyor galiba.
Benim doktorum şekerli su işini duysa sanırım beni hastahane penceresinden aşağı atar
Canım senin bebegin kanala yerleşmiş mi pekiKesinlikle katılıyorum sana o yüzden ben de yarın doktor ne derse kabul edecem,çünkü güveniyorum gereksiz bir müdahale yapacağını sanmıyorum.Ne güzel kavuştun sen bebeğine Allah uzun sağlıklı ömürler versin ikinize de
Bu yorumuna katılmıyorumbeatrices
Biberon düşmanlığı değil bu bence biraz yanlış bir değerlendirme olmuş. Biberon vermeme bebeğini uzun süre sadece anne sütüyle beslemek isteyen annelere yapılan tavsiye. Yani ben biberonla mama vermek istiyorum diyene kimse bişey demiyor. Bebek emmeyince sütün azaldığı bir gerçek, hiçbir pompa bebeğin emmesinin yerini tutamaz. O açıdan burada verilen tavsiyeler, süt azalmasın ve bebek biberona alışıp emmeden soğumasın diye. Mama vermek vermemek her annenin kendi kararıdır tabii. Biberon da öyle. Vermek isteyene kim engel olabilir ki?
Emzirmek isteyip yanlış yönlendirmelerden dolayı sütü azalan, bebeği emmeyi bırakan bir sürü insan var. Yapılan şeyin de eziyet olup olmaması kişiye göre değişir. Belki sana sağıp kaşıkla vermek eziyet geliyordur, ama başka bir anne 2 kaşık süt içsin diye saatlerce uğraşmaya razıdır, dünyalar onun oluyordur.
Aa ben o hazır sütleri gördüm, ısıtma gerekiyor mu acaba? Biliyor musunuz?Acik cay,rezene tohum cayi,humanna stil tea ic. 3-4 tane pettieberrue biskuvi ye
Biskuvi cay 3 ogun.diger bitkiler 1 er ogun ayri ayri.bolsu ic. Memelerinle konus. Masaj yap.
Tahinpekmez 1 tatlikasigi.
Devlette yaptim dogumu.
Orda boyle verdiler.
Mamayida aptamil in 90 cc lik hazir ped siselerde verdiler.cok pratikti. İyilesip cikinca o hazir sutlerden alacagim.yolculukta,hastaneye falan giderken cok pratik olur.
Q qzleem nerelerdesin? A Acemianne42 canım hayırlısıyla kavuş bebişine inşallah. @efefsunkar biz kaldık böylece...[/QUOTE ] canım birleşme olduktan sonra takip edemedim doğum yaptım tansiyonum yükseldiği için aldılar 37+3 te pazartesi günü kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz Sem nasılsın canımm
Canım senin bebegin kanala yerleşmiş mi peki
Evet canım normali bekliyorum. Ama hiç bi belirti yok. 20 gün önce doktor kanala yerleşmiş az sancin olsa gelir demişti. Ama gelmiyor bi türlüYok canım ya ne kanala yerleşme var ne de en ufak bir sancı.Yarın kontrolüm var yine aynı şekilde olursa doğum şeklini konuşacaz artık.Sende mi bekliyosun normali?
Aynısı bendede oluyor arada artık patlayacak gibi hissediyorumKızlar karnımın üst kısmında sızlama var yaşayan var mı hani sanki sert bir kumaş tahriş eder ya teni aynı öyle ama içten içe sızlıyor
Çok merak ediyorum neden olabilir acabaAynısı bendede oluyor arada artık patlayacak gibi hissediyorum
yanma hissiyle karışık bi his canım bende de var aynısı içerden bişeyler zarar görmüş gibi değişikKızlar karnımın üst kısmında sızlama var yaşayan var mı hani sanki sert bir kumaş tahriş eder ya teni aynı öyle ama içten içe sızlıyor
Aynen canım gerginlikten mi acabayanma hissiyle karışık bi his canım bende de var aynısı içerden bişeyler zarar görmüş gibi değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?