2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canım ben normal kontrole gitmiştim, yine alttan muayene etti, baktı bebek hiç ama hiç inmemiş, dedi bebeği ve seni riske atmak istemiyorum, bence alalım ne zaman dedim bugün dedi , nst mi de öncekilere göre begenmeyince o gün sezeryan oldum, canım hakkımızda hayırlısı bence de mutlaka şu olsun diye ısrar etme, doktoruna güvenmeye calis

Canım benim de tam anlamıyla gelmedi. Ama bıkmadan emzirmek lazım. Dereotu bulgur pilavı yulaf arpa yeşillikler ve su

Kesinlikle katılıyorum sana o yüzden ben de yarın doktor ne derse kabul edecem,çünkü güveniyorum gereksiz bir müdahale yapacağını sanmıyorum.Ne güzel kavuştun sen bebeğine Allah uzun sağlıklı ömürler versin ikinize de

Başka hastane dr falan gittin mi? Hakkında Hayırlısı neyse o olsun inş bi an önce bebeğine sağlıkla kavuşmanı diliyorum.

Ay ne güldüm evet adam sekere una tuza karşı

Canım senin bebegin kanala yerleşmiş mi peki

Yok ben zaten kimseye mama iyidir demek vs istemiyorum, sadece annelere ve bebeklere kıyamıyorum. Sen çok haklı olabilirsin, ben emzirmeye yeterince değer vermeyen bir beyanda bulunmuş olabilirim. Amacım kimseyi üzmek değil, sadece herkes elinden geldiğini yaptıktan sonra da iyi hissedebilsin. Hepimiz çok iyi anneleriz, kaşıkla biberonla ya da memeyle olması bunu değiştirmez.
Fikrin için ve tatlı uslübun için teşekkür ederim

Aa ben o hazır sütleri gördüm, ısıtma gerekiyor mu acaba? Biliyor musunuz?

Kızlar karnımın üst kısmında sızlama var yaşayan var mı hani sanki sert bir kumaş tahriş eder ya teni aynı öyle ama içten içe sızlıyor

Yok canım ya ne kanala yerleşme var ne de en ufak bir sancı.Yarın kontrolüm var yine aynı şekilde olursa doğum şeklini konuşacaz artık.Sende mi bekliyosun normali?
Evet canım normali bekliyorum. Ama hiç bi belirti yok. 20 gün önce doktor kanala yerleşmiş az sancin olsa gelir demişti. Ama gelmiyor bi türlü

Kızlar karnımın üst kısmında sızlama var yaşayan var mı hani sanki sert bir kumaş tahriş eder ya teni aynı öyle ama içten içe sızlıyor
yanma hissiyle karışık bi his canım bende de var aynısı içerden bişeyler zarar görmüş gibi değişik

Kızlar ya bebeğim hala tepede hiç inmedi doktor yürü dedi yürüyorum ama yok inmiyor karnım nerdeyse hep sert belim her zamanki gibi ağrıyor vajinamda ciz cız batmalar oluyor kalçamda ağrıyor zor yürüyorum sizce Bn normal doğum yapamazmiyim hiç inmedi karnım 40+2 olduk strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…