Kızlar aranızda ya da çevrenizde bebeğinin değerleri 2-3 hafta geri gözüken var mı ? Ben 39. Haftamdayım ama bebeğin değerleri 35 gözüküyor. Doktor pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebek doğunca sıkıntı olur mu korkuyorum[/QUOT
Hanımlar tabi herkesin anneliği kendine ama nedir bu mama düşmanlığı anlayamıyorum? Milattan önce bile bebekler için alternatif beslenme araçları hep varolmuş, şu anda da çok iyi mamalar var.
Evet en iyisi anne sütü ama çocuğu hasta etmeye değer mi bu ısrar? Ya da bu biberon vermeme ısrarıyla kendinizi şu lohusa günlerinde bunca derde sokmaya değer mi? Hangimiz hala biberon kullanıyoruz? Bırakacak eninde sonunda içse bile.
Kimseyi eleştirmek haddim değil, kusura bakmayın ama ben size kıyamıyorum buradan 7 kat el olarak, siz kendinize nasıl kıyıyorsunuz?
Durumun ne merak ettim canım doğrusu yaşadıklarını yaşıyorum da..Kizlar Ikı gecedir adet sancısı gibi ağrı çekiyorum gecmeyen bir bel ve sirt agrisi gece kasiklarim da agridi ara ara karnım taş gibi oldu sabaha kadar.pzrtesi doktor 1cm acilma var demisti. dogum sancısı bumu oluyorrahim mi açılıyor bin şekilde
Kontrolün Nasıl geçti ne dedi dr un. Inş bebişin iyidir cnmGece 2.5 saat hiç durmadı, sabaha karşı uyumuşum. Şimdi sabah hareket etmiyodu bişeyler yedim bekliyorum. Doktor randevum var 13.50 de. Bakalım ne dicek doktor bu gelişim geeiliği ile ilgili. Beklemeyelim derse sezeryan günü alıcaz sanırım.
Hele işe dönecek olan bizim gibiler için biberon şart sanki. Yine anne sütü ver ama biz yokken bebeğe bakacak kişi nasıl uğraşacak kaşıkla? Ya da uğraşacak mı?Haklısın arkadaşım katılıyorum söylediklerine. Ayrıca bir arkadaşımız kendini çok zorda hissettiği için şekerli su verdi, çaresiz olduğunu düşündü ama bence vermemeli bir daha. Bir dünya mama var, onlardan ver. Ya da bi doktoruna sor derim.
Yani henüz doğum yapmadım ama mama veya biberona hiç karşı değilim, gerekirse kullanıcam.
Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.Selam kızlar bebişimi aldım kucağıma. 3.100 gr 50 cm şükür çok iyiyiz. Genel anestezi oldum. Ağrım sizim çok az. Biraz daha rahat edeyim detaylı yazarım . Öptüm hepinizi.
Benim 32. Haftada başladı. İlk önce 1 hafta geriydi doktor cihaz yanlış ölçüyodur dedi, 35 de 2 haftaya çıktı gerilik yine olabilir dedi. Bu hafta gittiğimde bebeğin 3 haftadır 2800 de kaldığını öğrendim gerilik 3 haftaya çıkmış. İşim kötü yanı bütün değerler 35 gözüküyo hepsi geri sadece kilo olsa hadi neyse derdim ama. Kordondaki kan akımı iyi diyolar ama bebek beslenemiyo hatta ilginç bi şekilde bugun ölçülen değer geçen haftakinden de düşük çıktı. Bebek anne karnında kilo verir mi ?Benimde iki hafta geri gözüküyor ilk defa oldu doktor sorun yok dedi ama muz ceviz balık süt yumurta et ye dedi haftaya ctesi kontrolüm
Kontrolün Nasıl geçti ne dedi dr un. Inş bebişin iyidir cnm
Hele işe dönecek olan bizim gibiler için biberon şart sanki. Yine anne sütü ver ama biz yokken bebeğe bakacak kişi nasıl uğraşacak kaşıkla? Ya da uğraşacak mı?
Şekerli su konusunda çok haklısın, ama bazı büyükler gerçekten bezdiriyor insanı, el mahkum oluyor galiba.
Benim doktorum şekerli su işini duysa sanırım beni hastahane penceresinden aşağı atar
Sifa olsun.iyi yapmisSütü sağıp verdik bi kaç kaşık canım .. ama annem zorla şekerli su da verdi .. karşı koysam bile muhtemelen benden gizli yine de verecektio yüzden karşı koyamadık artık
Çok hoş olmuş canım güle Güle günlerde güzel huzurlu vakit geçirir inş bebişin :)Oglumun odasinin perdesi takildi kizlar
Hatirlarsiniz belki cok kararsizdim
Nasil olmus?
Eki Görüntüle 2003062 Eki Görüntüle 2003063
Uzerinde lame gumus iplikli arabalar var
Halida gri aldim
Cok zordu karar vermek gercekten :)
Hanımlar tabi herkesin anneliği kendine ama nedir bu mama düşmanlığı anlayamıyorum? Milattan önce bile bebekler için alternatif beslenme araçları hep varolmuş, şu anda da çok iyi mamalar var.
Evet en iyisi anne sütü ama çocuğu hasta etmeye değer mi bu ısrar? Ya da bu biberon vermeme ısrarıyla kendinizi şu lohusa günlerinde bunca derde sokmaya değer mi? Hangimiz hala biberon kullanıyoruz? Bırakacak eninde sonunda içse bile.
Kimseyi eleştirmek haddim değil, kusura bakmayın ama ben size kıyamıyorum buradan 7 kat el olarak, siz kendinize nasıl kıyıyorsunuz?
Evet kuzum sezeryanla geldi.. dediğin gibi inşallah toparlanır yakın zamandaDüzelir düzelir merak etme. Sezaryenle olan bebekler genelde biraz önce alındığı için, içerde geçireceği süre kadar dışarıda uykucu oluyorlar diyorlar. Sizin sezaryen mi oldu bilmiyorum ama o sebepten bile olsa çok uzun sürmez merak etme canım. Kuzenimin bebeği de öyleydi ilk doğduğunda, birkaç güne toparlanır. Gününden çok önce de gelmemiş zaten bebeğin. Hiç canını sıkma canım. Zorla da olsa uyandır sen yine, emzirebildiğin kadar emzir sonra da kaşıkla ver.
Günümüz aynı inş çabuk gelir bizim yaramazlar.bende pazartesi gideceğim inş kontrole.selam kızlar doktor kontrolunden geldim bebegin suyu hareketleri iyiymis acilmam var mi diye bakmadi bu sefer pazartesi gel dedi nst de cok az sanci var ben artik iyice yoruldum bunaldim beklemekten hastaneye gitmekten esim izin aliyo sürekli cocugu birakack kimse yok dogum sonrasi izinlerimiz hep bosuna yaniyo bu bebeler niyee gelmiyooo(
Acik cay,rezene tohum cayi,humanna stil tea ic. 3-4 tane pettieberrue biskuvi yeHayırlı olsun arkadaşım sen tecrübeli anneymissin ve gruptaki tüm tecrübeli annelere sorayım, en çok konuşulan konulardan biri ama bir kez daha hatırlatin bana ya benim süt tam olarak ne zaman gelir ve arttırmak için ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?