- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
canim senin kacinci dogumundu ne olacak ikimizin hali herkesin nisani gelir aksamina dogurur bizimkiler neyi bekliyo sicak suya oturmayi denedin mi acilmayi tetikliyomus ben denicm yapabildigim kadarMuayene oldum canım doktor da öyle dedi bebeğin geleceğine dair gösterge dedi 2 gün daha bekliycez dedi hiç acılmam yokmuş bide ağrılarım düzenli geliverse de dogursam
Aaaa acaba benim oğlumun kan grubu ne olacak. Şimdi sen ArH+ deyince aklıma geldi. Yalnız herşey olabilir. Ben B babası A ailede 0 lar var A, B, AB, belki de 0 hahahaSağolasın. Şaka dedim zaten, taze kan vermiyorlar dediğin gibi. Zaten kan grubum A+ sıkıntı olmaz dedi doktor.
Ben de anlamadım ne yapmaya çalışmışlar? 170'i bir arar mısın? Senin raporu yanlışlıkla 32'den itibaren girmiş olmasınlar?Bana hastanenin verdiği çalışabilir raporunu 32. haftada muhasebeye iletmiştim, cumartesi gittiğimde aynı rapor takip nosu ile aynı belgeyi çıkardılar sadece çalışabilir kısmını çizip üzerine çalışamaz diye yazdı. Bugün muhasebeye gönderdim. İzin başlangıç tarihi 7/6/2017 yazıyor. Ayakta başlangıç tarihi 3/5/2017 yazıyor ve sistem çalışabilir kısmını işaretletmiyor diyor. Hastaneyi aradım yanlışlık yok çalışabilir kısmını işaretleyecek ve doğumdan sonra otomatik sisteme yansıyacak diyor. Muhasebecimizi tekrar aradım MM ile görüşecek. Kafam allak bullak oldubeatrices
Benim de 0 ya da A olacak. Negatif ve pozitif de olabilir Onun bir algoritması var, eşim o işle ilgili bir yazılım yapmış, oturdu bana anlattı. Benim de aile hepsini içeriyor. Anne A-, baba B+, kardeşim AB+, ben A+ mesela:) Eşimin de annesi 0+ :) Bakalım ne çıkacak :)Aaaa acaba benim oğlumun kan grubu ne olacak. Şimdi sen ArH+ deyince aklıma geldi. Yalnız herşey olabilir. Ben B babası A ailede 0 lar var A, B, AB, belki de 0 hahaha
Kac gr oldu cnm simdi?beatrices ilaçları kullansan bi dert kullanmasan bi dert baksana. Son haftalarda coşuyo bu coşkunlar zaten. Tabi biz de piliç gibi şişiyoruz aynı zamanda. Sana da bence en fazla serum olarak takviye yapılır, sağlık olsun.
lilipit cuma bir sonraki kontrolüm. Olmadı bi dahaki salı son kararı vericez, çünkü büyüyo gitgide.
Ben işyerinde süt sağdım canim, posetlerdense süt saklama kapları ortak buzdolabı Ve taşıma icin daha pratik oluyor, bir de uyumlu başlıkla direkt biberon olarak kullanılıyorOooo ne çoklar
Aradım Sgk sisteminde görünüyor, hastane sistemindede çalışabilir raporu verdikleriyle aynı görünüyor. İzin başlama tarihi 7/6/17.. Bizim muhasebe anlamıyor bence bu işi ya :) Neyse bir şekilde hallederler. Hastane ve sgk sisteminde 32 sonrası çalışabilir raporum var, ki kaldıki mayıs ayında bordrom yattı..Ben de anlamadım ne yapmaya çalışmışlar? 170'i bir arar mısın? Senin raporu yanlışlıkla 32'den itibaren girmiş olmasınlar?
Canım bu site güvenilirmi. Öyleyse eger bende burdan sipariş vereyim
Çatım müsait ama bebek aşağı inmediği için suni sancıyı boşuna vermiş olurum dedi dr.
Bilmiyorum niye gelmek istemiyo kızım. Artık fenalık geldi bana da. Ne olacaksa olsun.
Kac gr oldu cnm simdi?
Yaa bizim bebisler gelmedikcd strese sokuyorlar ya
Aslin evet normal surec 40 haftanin dolmasi, ancak genelde erken gelen bebeklerden dolayi bizde kavusmayi hayal ediyoruz
Sabirsizlaniyrm bende
İtiraf edeyim korkuyorumda
Dogursak da rahatlasak
Canım geçen hafta aynı seninle aynı nedenlerden dolayı bende sezeryan oldum, rabbim hayırlısını nasip etsin şimdiden. ..
O da olabilir canım. Arkadaşımın göğsünün içi iltihap olmuştu sürekli emzirmesine rağmen. Devam ederse bir doktora görün mutlakaYara iyileşti sayılır ama galiba çok çatladı ondan mı ki
Oy masallah tosuncuk bu3,900 civarı ölçüyo.4 kilo ölçersem normali riske almak istemiyorum demişti. Ama şu an sancın gelse çok rahat doğurursun dedi, o yüzden bekliyoruz zaten.ben de çok korkuyorum başıma ne gelecek bilmediğim için.
Artık stres de yapmaya başladım. Şimdi sezaryene kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Ne olur ne olmaz..
Kac gr?Ay bu arada sütüm gelmiş... çok güldüm, sabah biberonlarla oynayınca beynim mesajı aldı sanırım.... ahahhahaaaa
Şaka bir yana oğlumda süt geldi, 2 gün sonra nisan, ondan 2 gün sonra sancı Ve Doğum...
Acaba minik böceğim 39. Haftayi beklemeyecek mi???? Daha kilosu da dusuk ama hayırlısı
bugun nst de bagliyken yanimdaki kadin dogum yapmis oglunu emziriyodu 5 kiloya yakindi tosun diye guluyolardi insallah sen de rahatca dogurursun yeter ki sancin gelsin 3 de çıkıyor 4 de :)3,900 civarı ölçüyo.4 kilo ölçersem normali riske almak istemiyorum demişti. Ama şu an sancın gelse çok rahat doğurursun dedi, o yüzden bekliyoruz zaten.ben de çok korkuyorum başıma ne gelecek bilmediğim için.
Artık stres de yapmaya başladım. Şimdi sezaryene kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Ne olur ne olmaz..
Erken beyan etmeye çalıştıkları için çıkmıyor sanırım. Ekranlar açılmamıştır. Sen rahat ol, şimdi aklıma geldi. Düzeltirler.Aradım Sgk sisteminde görünüyor, hastane sistemindede çalışabilir raporu verdikleriyle aynı görünüyor. İzin başlama tarihi 7/6/17.. Bizim muhasebe anlamıyor bence bu işi ya :) Neyse bir şekilde hallederler. Hastane ve sgk sisteminde 32 sonrası çalışabilir raporum var, ki kaldıki mayıs ayında bordrom yattı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?