2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bende 2 ünite kan aldım. Donörlerle gittik, kan bankasından almak istemezseniz her donör için 750 tl tahlil ücreti alıyorlar. Ve kan en az 5 saat dinlendirilip , 3 saat tahlil edilip, 2 saat içinde damla damla veriliyor.Bide insanı taze kan almak çok sarsıyor.
Kan bankasından istersen hemen veriliyor ve sarsmıyor. Doktorun istediği içinde ücretsiz oluyor.
Aklında olsun.. Belki doğum vaktinden önce kocandan almak mantıklı olabilir.

beatrices ilaçları kullansan bi dert kullanmasan bi dert baksana. Son haftalarda coşuyo bu coşkunlar zaten. Tabi biz de piliç gibi şişiyoruz aynı zamanda. Sana da bence en fazla serum olarak takviye yapılır, sağlık olsun.

lilipit cuma bir sonraki kontrolüm. Olmadı bi dahaki salı son kararı vericez, çünkü büyüyo gitgide.

Çook güzeller. Anahtarlık olmaz zaten güzel anahtarlığı var bir de arabasının anahtarlığı var ki onu özel aldı (araba manyağı çoğu erkek gibi) ev kupadan taşıyor ben kupaları atmak istiyorum. İşyerinde de kahve için şu termoslu yalıtkanlardan kullanıyor çay da içmez. Yastık çok şirin ama ben de sevdim. Böyle bir yazı olması hatıralık olur bakınca anımsanır. Acaba oto deterjanı, cilası vs alıp yanına yastığı da sıkıştırsam mı. Cok sevinir kesin :)

Ben karar verdim bir hatıralık birşey yastık gibi, bir de şöyle yaz geliyor kaliteli bir tshirt ya da polo yaka birşeyler alıcam. Babama da alıcam. Oyle yaparım heralde sağol tatlım. Cok guzel guzel gunlerde kullansın eşin

Sana nasıl sezeryan yapacaklar peki benim trombosit mi ne az çıkmış 2. Tahlil oldum yine düşükse genel anestezi yok iyiyse epidural spinal tarzı birşey olacağım.
Bu kan değerleri genel veya spinal olmasını etkiliyor mu ?

Ben sürekli kullandım hamileliğimde zeytinyağından yapılıyor sonuçta. Sizde evde de hazırlayabilirsiniz otunu bulursanız aktarlardan.

Benim kv de evde yaptı canım. Karnına da sürdün mü sen işe yaradı mı çatlaklara?

Aman devrine dikkat et. Sıkma devrini en düşüğe ayarla

Sağolasın, benimki de tahmin edebileceğin gibi hallederiz dedi:)

hayırlı haftalar kızlar,
hafta sonu pek yazma fırsatım olmadı, doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum..

aramızda hediye olarak kolonya dağıtan/dağıtacak var mıydı? ya da almasanız bile netten tavsiye edebileceğiniz bir yer olsa da olur.. kimi yerde 7 tl kimi yerde 15 tl.. uygun olsun diye dandiğini almak istemiyorum..

kizlar doktordan geldim tabi ki yine doguramadim :)) dünden beri kanli sumuksu akintim geliyor 10 kere falan geldi bir arkadas da demisti sikinti olabilir diye korktum gidelim dedim doktor doguma hazirlaniyor vucudun eger kanama ped dolduracak kadar cok olursa suyun gelirse hemen gel dedi nst de sanci bikac kere çıktı duzenli degil doguma yetmez dedi offf biktim artik ya esimin izinleri gidiyo taksiyle geldi gitti adam 150 lira durduk yere masraf hayal kirikligi surekli de hareket ediyorum yürüyorum daha napalim neden sancimiz gelmiyo (

Sağolasın. Şaka dedim zaten, taze kan vermiyorlar dediğin gibi. Zaten kan grubum A+ sıkıntı olmaz dedi doktor.

Benim kv de evde yaptı canım. Karnına da sürdün mü sen işe yaradı mı çatlaklara?
Sürdüm sadece onu kullandım hatta. Belki genetiğin etkisi de vardır bilemiyorum ama ben hamileliğimi öğrendiğimden beri her banyodan sonra yere havlumu serip tğm vücuduma kantarın sürdüm. Göğüs göbek bacak popo yüz. Ve çatlama yok ki karnım inanılmaz büyüdü, hatta bir açılışta Deniz Akkaya ile karşılaşmıştım bana bu 2. Hamileliğin mi demişti. Erkek bebek karnı top gibi yapıyor sanırım.

Bende merak ediyorum henüz yapmadım cnm. tecrübeli anneler nasıl yapicaz

Orangutann

Ben emzik ve biberon avent almıştım. Kutusunda nasıl kaynatılacağı yazıyordu. 5dk tencereye atıp tamamını kaynattım. Sizinkiler başka markaysa isterseniz bir kutusuna bakın yazıyor olabilir.
Emzik ve biberon dışında tırnak makasını kaynatmadım hatta henüz kutusundan bile çıkartmadım. Kullanana kadar batar yine diye. Kullanacağım zaman bakçam artık. Bir de mesela benim emzik kutusunda kaynatmayın yazıyordu talimatta. Onu çok sıcak suyla yıkadım sadece.

Oooo ne çoklar

Senin şu konuşma tarzın beni öldürüyor. 'Enik emiklemiş' tabirine bayıldım

G Gunayfur gözünüzaydın. Allah analı babalı büyütsün. Sana da maşallah hiç kesisiz normal doğum yapmışsın ne güzel, benim de hayalim.. Allahım bana da nasip eder inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…