- 26 Mart 2017
- 730
- 1.277
- 28
- 37
Bilmiyorum canım çok beğendim yorumlar iyi. Kapıda ödemeli aldım.Canım bu site güvenilirmi. Öyleyse eger bende burdan sipariş vereyim
bugun nst de bagliyken yanimdaki kadin dogum yapmis oglunu emziriyodu 5 kiloya yakindi tosun diye guluyolardi insallah sen de rahatca dogurursun yeter ki sancin gelsin 3 de çıkıyor 4 de :)
Ben de biliyorum. Dominant ve resesif olanlar var ve olasılığı çoğaltıyorlar. Size de süpriz olacak hadi bakalım :)Benim de 0 ya da A olacak. Negatif ve pozitif de olabilir Onun bir algoritması var, eşim o işle ilgili bir yazılım yapmış, oturdu bana anlattı. Benim de aile hepsini içeriyor. Anne A-, baba B+, kardeşim AB+, ben A+ mesela:) Eşimin de annesi 0+ :) Bakalım ne çıkacak :)
Ben de sizin yerinize stres oluyorum. Çok tombik olup sizi yormasınlar doğumda :)Kac gr oldu cnm simdi?
Yaa bizim bebisler gelmedikcd strese sokuyorlar ya
Aslin evet normal surec 40 haftanin dolmasi, ancak genelde erken gelen bebeklerden dolayi bizde kavusmayi hayal ediyoruz
Sabirsizlaniyrm bende
İtiraf edeyim korkuyorumda
Dogursak da rahatlasak
Ben de az önce hastane çantasını yenşden gözden geçirdin. Baktım atletin içinde 50 cm yazıyor. Benim oğluma dr diyorki lu an 51 cm. Doğuma da 10 günü varYaaaartık korkmaya başladım aldıklarım olmayacak diye. Allahtan yenidoğan almadım hiç kıyafetlerini.
Ben de az önce hastane çantasını yenşden gözden geçirdin. Baktım atletin içinde 50 cm yazıyor. Benim oğluma dr diyorki lu an 51 cm. Doğuma da 10 günü var
Evet canım sezeryan olacak. 15 Haziran bir supriz olmazsa tabi. Ben pek tulum almamıştım zaten. Bulunduğum yer sıcak. Bir atletle gezdirmeye alıştıracağım :)Ya alt üstte sıkıntı olmaz da tulumlara emin olamıyorum :) sezaryen mi bekliyosun?
Bu giyim işini bende çözemedim. İlk doğduklarında çok üşüyorlarmış, vücut ısısını ayarlayamadıkları için..Evet canım sezeryan olacak. 15 Haziran bir supriz olmazsa tabi. Ben pek tulum almamıştım zaten. Bulunduğum yer sıcak. Bir atletle gezdirmeye alıştıracağım :)
Kac gr?
Sut nasil geldi?
Bisi olmaz sanirsam ya
Bekler o :)
Hadi ınsallah kolay dogumun olur hayırlısı ıleİnsallah canim, Cumartesi 2850 ölçtü minyon olacak dedi doktor, ondan içeride ne kadar kalsa kar diyorum
Süt de şöyle oldu; biberonlardan sonra duşa girdim, kolum göğsüme çarptı ıslandı şaşırdım baktım sarı ağız sütü sızıyor, sevindim valla sezaryen olacağım icin süt korkusu vardı ama şimdi dindi endişem
İlk kuzum 38+5te sancıyla gelmişti, darısı bu kuzumun başına... sağlıkla insallah
Benımde daha az hareket edıyor ancak doktorum bana su, nişan gelırse, bebek hareketlerınde azalma olursa gel dıyorKizlar dunden bu yan bebek hareketlerinde asiri bir azalma oldu..eskiden rahatsiz edecek kadar karnimda kipirdar tekme atardi..bugun gun icinde cok hafif ve sakin bi kac hareket yapti..acaba bir sikinti mi var..doktora mi gitsem..yoksa yeri daraldigi icin mi
En az 10 hareket saymalısın diyor benim doktorum, az olursa hemen gel dedi. Gidin isterseniz.Kizlar dunden bu yan bebek hareketlerinde asiri bir azalma oldu..eskiden rahatsiz edecek kadar karnimda kipirdar tekme atardi..bugun gun icinde cok hafif ve sakin bi kac hareket yapti..acaba bir sikinti mi var..doktora mi gitsem..yoksa yeri daraldigi icin mi
Cnm citcitli body, patikli alt onun ic giysisi oluyorBu giyim işini bende çözemedim. İlk doğduklarında çok üşüyorlarmış, vücut ısısını ayarlayamadıkları için..
kat kat mı giydirmek gerekli acaba nasıl olcak
Ben kendim yaptim. Baya uyguna maloldu oylehayırlı haftalar kızlar,
hafta sonu pek yazma fırsatım olmadı, doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum..
aramızda hediye olarak kolonya dağıtan/dağıtacak var mıydı? ya da almasanız bile netten tavsiye edebileceğiniz bir yer olsa da olur.. kimi yerde 7 tl kimi yerde 15 tl.. uygun olsun diye dandiğini almak istemiyorum..
Bebiş geliyor ya paha biçilemez bir hediyeArkadaşlar günaydın.
Birşey soracağım. Eşimin ilk babalar günü olacak şimdi. Özel olacak bir hediye almak istiyorum. Aklınızdan birşey geçiyor mu
Bende patikli alt çok az ya, çıtçıtlı body üstüne hep tulum yada bir kaç tane patikli alt onun üstüne uzun kollu üstler.Cnm citcitli body, patikli alt onun ic giysisi oluyor
Onun uzerine tulum ya da alt ust takim giydirebilirsin
Bi muddet ici mtlaka body ve patikli alt fix oluyor
Kafasinda sapka takiliyor
Corabi biZ patikli altin icine giydirirdik ama bazisi patikli altin uzerine giydiriyor
İlk doğum olacak sorma canım ya Vala senin dediğin gibi dünden beri hep labovada sümüksu akıntı geldi hele bu sabah baya çok geldi sevindim artık dogurcam diye ama ağrı girip çıktığı yok bugün doktor 2 gün daha bekleriz dedi hiç durma yürü de yarın sabah yatisini yapalım dedi ağrım olmazsa ne olacak dedim artık bekleyemeyiz 41 oldun risk dedi korktum iyicecanim senin kacinci dogumundu ne olacak ikimizin hali herkesin nisani gelir aksamina dogurur bizimkiler neyi bekliyo sicak suya oturmayi denedin mi acilmayi tetikliyomus ben denicm yapabildigim kadar
Ben A rh+ babamız B rh + kızım AB rh + olmuş oğlum benim kanımdan :) bu arada topuk kanı alırken kan grubuna da baktırdık söylemezseniz bakmıyorlar delinmişken ayak onu da öğrenmek isterseniz söyleyinAaaa acaba benim oğlumun kan grubu ne olacak. Şimdi sen ArH+ deyince aklıma geldi. Yalnız herşey olabilir. Ben B babası A ailede 0 lar var A, B, AB, belki de 0 hahaha
Canım bende şişeleri aldım ama henüz doldurmak için kolonya alamadım.Sen netten mi aldın,yoksa eminönünden falan mı? birde litresi ne kadardı hatırlıyor musun?Ben kendim yaptim. Baya uyguna maloldu oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?