- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
seninbenimgibi İnsan sezaryen ihtimali ve haberi alınca bir acayip oluyor, haklısın.
Ben de sabahtan beri sezaryen bakımı filan araştırıyorum, bakalım neler olacak. Sonuçta ben kendime iyi bakmalıyım ki, bebek de iyi bakılsın.
Bugün yardımcım geldi, kışlık ayakkabıları kaldırıp dolabı toparlayalım dedik, iki dakikada enerjim bitti, sanırım sezaryan bu açıdan iyi olacak. Yorgunum çünkü.
Sen nasılsın, evdesin değil mi?
Ya odamı öyle dedi Allah sonumuzu hayır etsin insallah ne diyeyimBen başka dr a da gittim canim. Aynısını söyledi. Rahminde hiç baski yok iki gün yürü yine açılma olmazsa bakalim dedi.
Sezaryen için bebekten daha ağır birşey kaldırmayın ilk tavsiye, sanırım en önemlisi de bu dikişler için. Pansuman yokmuş, bant takılıyormuş üstüne dikişin, sonra iz olmasın diye bir krem sürülebiliyormuş.Bizim makinede narin ayarı 37 dk, haşet olmasın
durulama + sıkma var ona atsam daha iyi olcak galiba o da 17 dk
Sezeryanla ilgili önerebileceğin şeyler varsa, paylaşmanı rica ederim. Her türlü olasılığa kendimi hazırlıyorum :)
Bende merak ediyorum henüz yapmadım cnm. tecrübeli anneler nasıl yapicazKızlar biberon ve emzikleri nasıl kaynattınız kaynamış suda mı beklettiniz yoksa baya kaynattınız mı? Silikon kısımlarıda kaynatılvak değil mi?
Tırnak makasınıda kaynattınız mı?
Arkadaslar domates de yapiyor. Benimki de oyle,domatesten olmus.Kahvaltıda cilek receli ve saralle yiyorumbu ikisinin bagımlısı oldum resmen dogumdan sonra. Söyledigin iyi oldu ama bundan sonra dikkat ederim. Yedigim seylerin alerji yapabilecegi hiç aklıma gelmemişti
Bende merak ediyorum henüz yapmadım cnm. tecrübeli anneler nasıl yapicaz
Seninkinin de keyfi yerinde anlaşılan :)Kizlar doktordayim
Kontrole geldim
Bebek iyi
Dogum kanalina girmis mi diye sordum, ikinci bebekte dogum kanalina girmez, dogum aninda girer dedi, bundan sonra her an olabilir, nst sonrasi konusalim dedi
Nst de sanci yok yaa
Hay Allahimm
Ben de kesin beklerim 40 kusurleri
Selam, haberlerin iyiymiş, sevindim. Sağlıkla gelsin de beklersin artık nazlı bebeğiKizlar doktordayim
Kontrole geldim
Bebek iyi
Dogum kanalina girmis mi diye sordum, ikinci bebekte dogum kanalina girmez, dogum aninda girer dedi, bundan sonra her an olabilir, nst sonrasi konusalim dedi
Nst de sanci yok yaa
Hay Allahimm
Ben de kesin beklerim 40 kusurleri
ne eenilebilir ki. Amin :)Ya odamı öyle dedi Allah sonumuzu hayır etsin insallah ne diyeyim
Selam, haberlerin iyiymiş, sevindim. Sağlıkla gelsin de beklersin artık nazlı bebeği
Şu nst yi bir ben deneyemedim.
Sana nasıl sezeryan yapacaklar peki benim trombosit mi ne az çıkmış 2. Tahlil oldum yine düşükse genel anestezi yok iyiyse epidural spinal tarzı birşey olacağım.Hanımlar son kan sonuçlarım çıktı, rezalet
Kan düşük, şeker düşük. Et yemekten kolestrol yüksek. Bir ay önceki sonuçlarda çok hafif kan düşüklüğü vardı ama, bu son üç haftada enik benim neyim var neyim yok emiklemiş
Doktorla görüştüm, vitaminsiz buraya geldiğine şükret diyor:) Kolestrol sorun değil, şeker de 68 ama diyabetik değil. Sadece kan ayarlamamız lazım ne olur ne olmaz dedi.
3 hafta içerisinde nasıl böyle oldu bilmem, sezaryene girerken kendi kan dönorümü götüreceğim (kocam) ahhahsha.
Anestezi uzmanına gitti sonuçlar, o bakacak, gerekirse benimki de genel olacak.Sana nasıl sezeryan yapacaklar peki benim trombosit mi ne az çıkmış 2. Tahlil oldum yine düşükse genel anestezi yok iyiyse epidural spinal tarzı birşey olacağım.
Masallah subhanallah Allah nazarlardan saklasin ne kadar tatli guzel bir bebekEki Görüntüle 2004831 Bunlar benim tostikler
gözün aydin Allah anali babali büyütsün masallah kolay olmus galiba dogumun dualarina bol bol amin diyorum saglikla büyüsün bebegin:)Kızlar doğum yaptım çok şükür 20:45 hastaneye giriş yaptım 22 50 de doğum yaptım. Çok şükür kesik te olmadı canlar.dua eden herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere kolay doğum diliyorum inş :) oğluşta bende çok şükür iyiyiz. Dua eden herkesten Allah razı olsun :)
canim Allah yardimcin olsun ya durumuna cok uzuluyorum ve anlayamiyorum ben sizin aileleri. Insallah guvenilir bir yardimci bulabilirsinEsimde aslinda cok yoruldu benimle.
Kesinlikle isleri bana atan biri asla degil.ama iste ben dayanamiyorum.
Foruma girmedende onu dusunuyordum. Hem kimseye minnet etmem hemde bir ay beni idare etse yeter...
Herkes cocuk olunca aileler degisir cok severler falan demisti ama malesef hakli ciktim. ... kimse bir kere opmedi bebegimi;(
Şimdi dr la konuştum ikinci tahlilimi. Bu hangi değerim bilmiyorum kan ama pıhtılaşma da olabilir. Sonuçlar ulaşmış 110bin li birşey 127bine çıkmış. Bu da yeterli dedi. Epidural yapabiliriz dedi.Anestezi uzmanına gitti sonuçlar, o bakacak, gerekirse benimki de genel olacak.
Efsunsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?