2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tesekkur ederim..kaderde ne varsa gorucez...belim cok agriyor..
Kivrandiracak aglatacak kadar siddetli bir agri ise gercek sancidir
Yaninda kim varda beline kuyruk sokumuna masaj yapsin rahatlatir
Yere dogru otur, kapidan tut kendini asagi dogru birak, ya da sandalyeden tut otur kalk
Acilman hizlansin

tamam turkan da kaynanamin ismi tesaduf oldu unutmazsam ederim insallah

tamam turkan da kaynanamin ismi tesaduf oldu unutmazsam ederim insallah
Allah razı olsun canım inşallah bi çırpıda hayırlısıyla doğurursun bak Rabbim senden dua etmeni istetti bana bi topiğe hiç girmeö tesadufen girdim ve yazını okudum nedense dua istemek geçti içimden inşallah unutmazsın inşallah bi g0n bende o güzel duyguları tadarım duaları n kabul olsun inşallah Rabbim kolay doğum nasib etsin

Dayanabiliyorsan gercek sanci değildir kanimca
Kasilma var..agri dayanilmayacak siddette dgl..sadece korktum brz..birinci dogumum cok travmali oldu..kasilma var diye yatirdilar acil..once suyumu patlattilar sonra suni sanci dayadilar..sonra da ic dis parcaladilar..tekrar aynisi olmasin diye bu sefer mumkun oldugunca gitmiycm hastaneye..

Allahim
Benim anladigim kadariyla suanki kasilmalarin hazirlik sadece
Bencede gitme sabaha azalir duzelir
Uzan dinlen

Kızlar sizede hala doğum yapmadın mı ne zaman gibi sorular geliyo mu bıktım bu sorulardan keşke temmuzda deseymişim diyorum sıkıldım hala doğurmadın mı sorusundan.açılmam oldugunu da söylemiştim neredeyse iki hafta geçti o yüzden de sorular yoğun . Böyle olacağını bilsem söylemezdim .

zeyden şimdi nasıl sancı aralığın hep düzenli mi geliyor? 5 dk da iki kez geliyosa artık bekleme git hastaneye. Baya beklemişsin zaten.Rabbim kolaylık versin kolayca doğumunu yapar kucağına bebeğini alırsın inşallah.

Benim de öyle canım sert çocuk emincede geçmiyor öbürkü dolu bile olsa sert değil o kadar anlamadım gitti

@BahaRaslan99 gecicek canim bugunler ne guzel yavrun yaninda
Beni sorma hala dogurmadim moralim sifirin alttinda annemler 20 gundr burda esim annemle 1 kelam konusmadi zaten anne demiyo annemde ayni sekilde inat yine benimle konusdu esim onlarda sohbet ederdi bugun bizde kavga ettik ayri odalarda oturduk allahim arada kalmaktan kafayi siyiracam evin icinde kimse konusmuyo kendini hep hakli gormesine mi yanayim benim hamile halimle bu saatte aglamama mi yanayim annemin icten ice nasil uzulmesine mi yanayim derdimi anlatacak kimsem olmamasinami Allahim yardim etsin icim dolu k.bakma canim ameliyata girip hic uyanmak istemiyorum dusun okdar bunaldim

Tansiyonum normal stresli de değilim ama ensem başım göz kapaklarım falan ağrıyor
Geçmiş olsun aynı agrilar başim ensem gozlerime vuruyor ağrisı üşutme ağrisimidir nedir ilk defa boyle bir ağti patol iciyorum fayda etmiyor tansiyonum desen normal ölüyorum başimin agrisindan

Lütfen saçmalama deme öyle dua et allah yar ve yardımcın olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…