Bnm 5 dk da bir geliyor..bel agrisi var ama dayanilmayacak kdr dgl..belkide yalanci bilmiyorum..mad1410 canim benim.bazen 3 dk da bir geliyor bazen 30 40 sn bazen de 15 20 sn suruyo senin nasil
Kivrandiracak aglatacak kadar siddetli bir agri ise gercek sancidirTesekkur ederim..kaderde ne varsa gorucez...belim cok agriyor..
tamam turkan da kaynanamin ismi tesaduf oldu unutmazsam ederim insallahCanım Rabbim hayırlı doğumlar nasib etsin ne olur banada doğum anında dua et bende bu duyguları yaşamayı çok istiyom bi evladım olsun çok istiyom türkam kızı şeyma ya hayırlı sağlıklı evlatlar nasib et tez ve hayırlı zamanda Rabbim diye dua edermisin doğum sancıları çekerken ne dua etsen kabul görür şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun
Dayanabiliyorsan gercek sanci değildir kanimcaBnm 5 dk da bir geliyor..bel agrisi var ama dayanilmayacak kdr dgl..belkide yalanci bilmiyorum..
evet gercek sanciya dayanilmiyor sadece gecmesini bekliyorum gelince buyuk tuvaletim gelmeye basladi bikac saat sonra gideriz hastaneyeDayanabiliyorsan gercek sanci değildir kanimca
Allah yardımcın olsun, bir avazda inşallah.evet gercek sanciya dayanilmiyor sadece gecmesini bekliyorum gelince buyuk tuvaletim gelmeye basladi bikac saat sonra gideriz hastaneye
Allah razı olsun canım inşallah bi çırpıda hayırlısıyla doğurursun bak Rabbim senden dua etmeni istetti bana bi topiğe hiç girmeö tesadufen girdim ve yazını okudum nedense dua istemek geçti içimden inşallah unutmazsın inşallah bi g0n bende o güzel duyguları tadarım duaları n kabul olsun inşallah Rabbim kolay doğum nasib etsintamam turkan da kaynanamin ismi tesaduf oldu unutmazsam ederim insallah
E cnm tuvalet hissi bebek isteevet gercek sanciya dayanilmiyor sadece gecmesini bekliyorum gelince buyuk tuvaletim gelmeye basladi bikac saat sonra gideriz hastaneye
Kasilma var..agri dayanilmayacak siddette dgl..sadece korktum brz..birinci dogumum cok travmali oldu..kasilma var diye yatirdilar acil..once suyumu patlattilar sonra suni sanci dayadilar..sonra da ic dis parcaladilar..tekrar aynisi olmasin diye bu sefer mumkun oldugunca gitmiycm hastaneye..Dayanabiliyorsan gercek sanci değildir kanimca
AllahimKasilma var..agri dayanilmayacak siddette dgl..sadece korktum brz..birinci dogumum cok travmali oldu..kasilma var diye yatirdilar acil..once suyumu patlattilar sonra suni sanci dayadilar..sonra da ic dis parcaladilar..tekrar aynisi olmasin diye bu sefer mumkun oldugunca gitmiycm hastaneye..
Allah korusun canım tedbirli olmakta fayda varAllah korusun Tamam canım çok sağol
Saol cnm..1 saat kadar daha devam ederse mecbur gidicem..evde dogurmak ta istemem..hakkimizda hayirlisi olsun..Allahim
Benim anladigim kadariyla suanki kasilmalarin hazirlik sadece
Bencede gitme sabaha azalir duzelir
Uzan dinlen
Tansiyonum normal stresli de değilim ama ensem başım göz kapaklarım falan ağrıyorYokcnm ama stresli misin ya da tansiyon falan
Benim de öyle canım sert çocuk emincede geçmiyor öbürkü dolu bile olsa sert değil o kadar anlamadım gitticanım su önermıyor dr lar 6ay.
benımkı sadece benı emıyor şükür.
yalnız gögsumun biri inanılmaz sert bebek o memeyı cok kavrayamıyor süt birikti sanırım.pompamda yok.elle sağmaya calısıyorum.
Geçmiş olsun aynı agrilar başim ensem gozlerime vuruyor ağrisı üşutme ağrisimidir nedir ilk defa boyle bir ağti patol iciyorum fayda etmiyor tansiyonum desen normal ölüyorum başimin agrisindanTansiyonum normal stresli de değilim ama ensem başım göz kapaklarım falan ağrıyor
Tamam cnm çok sağolDaha bugun cati muayenesi oldum inan cok cabuk ve kolay biseymis. Kasma kendini yeter. Bi de benim doktor eline jel surup bakti oyle olunca hic hissetmedim. Eger cok tedirginsen rica et sen de
@BahaRaslan99 gecicek canim bugunler ne guzel yavrun yaninda
Beni sorma hala dogurmadim moralim sifirin alttinda annemler 20 gundr burda esim annemle 1 kelam konusmadi zaten anne demiyo annemde ayni sekilde inat yine benimle konusdu esim onlarda sohbet ederdi bugun bizde kavga ettik ayri odalarda oturduk allahim arada kalmaktan kafayi siyiracam evin icinde kimse konusmuyo kendini hep hakli gormesine mi yanayim benim hamile halimle bu saatte aglamama mi yanayim annemin icten ice nasil uzulmesine mi yanayim derdimi anlatacak kimsem olmamasinami Allahim yardim etsin icim dolu k.bakma canim ameliyata girip hic uyanmak istemiyorum dusun okdar bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?