tesekkur ederım canım. dikişler aynı ama pansuman ıyı geldı gibi.Ay cnm ya gogus cok dolu olunca bebek emip bosaltamiyr
Sut birikmesin aman aman
Sende baya sikinti yasadin
Dikislerin ne durumda
Allah yardimcin olsun
Gercekten iyi ustesinden geliyorsun yine de
Masallahhh sana
Yinede pozitifsintesekkur ederım canım. dikişler aynı ama pansuman ıyı geldı gibi.
cok şukur uslu oglum annesını uzmuyor kımseye mınnet etmıyorum.
eşim babalık ıznınde onun ıznı bıtınce yardımcı düşünüyorum ınsallah.
bas agrısı bel agrısı ve sırt agrısı eklendı. halıme cok sukur.
sezeryanın bkadar zor oldugunu bılmezdım :)
bizden haberler boyle .
kelebekmrve sen naptın tatlım?
bastan okuyamıyorum o yuzden bılemıyorumm. annemı sormussun onu bır ara özelden yazacam
KIRMIZILIKUCUKKIZ en son doğurmustun durumun nasıl.
emire hastaneye yat demıssın kuzum ama bebeıs napcak
G Gunayfur bizimkide 23 saat yapmadı. sonrada popo hıc durmadı normalmıs bızede oyle dedıler.
herkese sevgıler kızlar...
Yokcnm ama stresli misin ya da tansiyon falanSon haftalarda baş ağrısı yaşayan var mı acaba
canim bu sanci kendini belli ediyormuş bicak gibi saplanip 30 40 sn surup gidiyo sonra geri geliyo ter icinde birakiyo nefes almak icin süre var en azindan suni sanci aldigimda sanci hic durmadan devam ediyordu artik bayilacaktim ayaktaydim hep oturdum artik hastanrye ne zaman gitsem diye dusunuyorum kizimla esim de uyuyorlar :)Ay hadi insallah
Yalniz nasil sanci durumun
Rahatsin sanki
Canin cok aciyor mu
Daha bugun cati muayenesi oldum inan cok cabuk ve kolay biseymis. Kasma kendini yeter. Bi de benim doktor eline jel surup bakti oyle olunca hic hissetmedim. Eger cok tedirginsen rica et sen deSlm kızlaÇatı çatı olanlar çok kötü değil diyor hala korkuyorum doğuma karar verecez dedi doktor korku sarmaya başladı bebişimde zayıf galiba 2750 gr 48 cm iyi dedi ama bakıyorum çoğundannufak gibü geldi
Korkma cnm insirah suresi okuBnmde sancim 5 dk dustu..belimden agrilar giriyor..ben korkudan aglamaya baskadim..
Kıvrandırıyor muBnm de 5 dk ya dustu..yalanci mi gercek mi anlayamadimm
Hadi git hastaneyee ama az kaldicanim bu sanci kendini belli ediyormuş bicak gibi saplanip 30 40 sn surup gidiyo sonra geri geliyo ter icinde birakiyo nefes almak icin süre var en azindan suni sanci aldigimda sanci hic durmadan devam ediyordu artik bayilacaktim ayaktaydim hep oturdum artik hastanrye ne zaman gitsem diye dusunuyorum kizimla esim de uyuyorlar :)
Canım Rabbim hayırlı doğumlar nasib etsin ne olur banada doğum anında dua et bende bu duyguları yaşamayı çok istiyom bi evladım olsun çok istiyom türkam kızı şeyma ya hayırlı sağlıklı evlatlar nasib et tez ve hayırlı zamanda Rabbim diye dua edermisin doğum sancıları çekerken ne dua etsen kabul görür şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsuncanim bu sanci kendini belli ediyormuş bicak gibi saplanip 30 40 sn surup gidiyo sonra geri geliyo ter icinde birakiyo nefes almak icin süre var en azindan suni sanci aldigimda sanci hic durmadan devam ediyordu artik bayilacaktim ayaktaydim hep oturdum artik hastanrye ne zaman gitsem diye dusunuyorum kizimla esim de uyuyorlar :)
Cnm ya belki gelmeZlilipit suyum gelsin diye bekliyorum :)bugun bosu bosuna gittim ya hastaneye oyle hemen gitmem.:)
Tesekkur ederim..kaderde ne varsa gorucez...belim cok agriyor..Korkma cnm insirah suresi oku
Rabbiyesir vela tuadir rabbi temmin bil hayr
Az kaldi
Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?