2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ablanin kardeş iyle arasi nasil?
Canım ne sen sor ne ben söylşyim:)kıskançlık hat safhada ki o da yanında hiç bebegi sewmememize ragmen. Abla sürekli kucaga almaya calısıyo. Bebekde artık anlıyo galiba ablası yaklasınca aglamaya baslıyo:)

Tecrübeli anneler benim bebek çıldırmış gibi emmek istiyor bazen. Bir saate yakın emdi ama hala aç gibi hareketler yapıyor. Mama vermek zorunda kaldım onu da içti ve hemen uyudu. Acaba sütüm yetmiyor mu dicem diğer emzirmelerde resmen süt akıyor geceye doğru mu bitiyor ? 3. Kez böyle oldu. O kadar saldırgan bi şekilde emmek istiyor ki anlam veremedim.

Kızlar on günlük olduk çok şükür deneyimli anneler bebek susuyormu ki su ne zamandan itibaren veriliyor
Anne sutu aliyorsa gerek yok suya demisti doktorumuz ama sarilik sinirdaydi her emzirmeden sonra 3 cay kasigi ver dedi sariligi gecince biraktik. Toplamda 3 gun falan verdik sanirim. Ama ben bazen emzirdikten sonra süt bulasigi gitsin diye nemli bezle dudaklarinin kenarini falan siliyrm hafif islatiyrm agzini. Onun disinda vermiyrz su

Hergun bir suru kisi ariyor muhabbetim olan olmayan benim tanimadigim insanlar falan dert edindi kendine. Cok bktim sezeryana sokucaklar beni o derece bunaldim

Ben sürekli kullandım hamileliğimde zeytinyağından yapılıyor sonuçta. Sizde evde de hazırlayabilirsiniz otunu bulursanız aktarlardan.
Ben başından beri tüm vücuduma sürüyorum. Çatlak olmadı çok şükür. Ama doktor catlamazsin herhalde cildin esnek demişti.

Bak şu işe . İnş ihtiyaç duymazinsan kana.

Ben genitalime de sürmeye başladım günde iki kere falan..

Hayırlı olsun . Allah sağlık sıhhat versin

Hadi gözün aydın. Bakalım bizimkiler nsl emecek. Ya süt gelmezse korkusundan bugün incir kayısı üzüm aldım hoşaf için. Helva, rezene, arpa suyu, açılma için hurma falan. Endiselndikce bi de gelmezse diye korkuyorum şimdide.. paranoyak oldum resmen. Göğüs ucundaki beyaz tıkaç gibi şeyler ne acaba biliyor musun. Arada bir temizliyorum da

Bende bugün kontrole gittim.nstde 98lere vurduğu oldu sancı. Ancak hemşire bunlar çok dikkate alınacak bir grafik değil.dedi. yemek ve tatlı yiyip gitmiştim.bebis kıpır kıpırdi. Ondandır dedi.
Doktor sıkıntı yok dedi. Ancak gebe servisindeki kadınları görünce bir tirstimki sormayın. Güya çatır çatır doguracaktim. Bi de kadınlar gecelik yerine uzun elbise giymişti. Dogumhaneye geçince önlük giydiriyorlardi devlette.

Hergun bir suru kisi ariyor muhabbetim olan olmayan benim tanimadigim insanlar falan dert edindi kendine. Cok bktim sezeryana sokucaklar beni o derece bunaldim

Ayyynen bende öyle bazı kişilerin telefonunu açasım gelmiyo herkes bi akıl verir gibi sıkıldım yani.

Sezeryn ameliyatta önlük giydiriyorlar ama normal doğumda kendi kıyafetinle oluyorsun buradaki devlette.

Denizimaksoy

Bence çatı muayenesindeki acı ebeye göre değişiyor :) ilk muayenemdeki ebeyi sevdim ama eli ağır geldi çok çöktü sağlı sollu bastırdı acıttı ...İkinci başka günkü muayenemde başka ebe hem rahimağzı ölçümü yaptı hem çatı muayenesi yaptı ama acıtmadı :) çek besmeleni kendini rahat bırak acısada iki dk lık bişey zaten düşünülecek önemsenecek bişey değil

Of kızlar 37. Haftamdayım aslında rahat geçen bir hamilelik ama artık zorluyor özellikle geceleri. Çok çabuk yoruluyorum, dizlerimin bağı çözülüyor hemen.. 40. Hafta da olanları gönüldeb tebrik ediyorum. Allah bir an önce kurtarsın hepinizi.. bence bol bol dua edin Allah Kabul eder bu dönemde.

Sadece sağdan sola dönüp tuvalete gitmeye çalışıyorum..
Ters dönmüş kaplumbağa gibiyim...
Kıyıya vurmuş balina da olabilir...

Canım benim kuzuda öyle. Resmen günlerce ac kalmış gibi saldırıyo. Emiyo iyice sonra uykuya dalıyo memede,sonra gazını çıkarmaya calısuçırken hafiften uyanıyo tekrar agzını acıp deli gibi meme istiyo. Gazı olan bebek hep emmek istermiş. Benimki zaten gaz bombası.
Bugunde kayınvalidem geldi bir günlügüne. Aman yarabbim kafayı yemek üzereyim. Sürekli bu çocuk aç diyo. En sson yalan söylemek zorunda kaldım; doktora götürdük gazı oldugu için hep agzı acık meme arıyo,her öyle yapmasında meme vermeyin cünkü kusar dedi dedim:)). Hos anladımı tabikşde hayır

Anladım canım çok sağol

Çok tşkler aynen dayanacam artık madem normal istiyorum

kizlar cok sukur dogum yaptim 11 i geçince hastaneye girdik 1 e dogru dogum oldu doguma cabuk gectik ama ikinirken cok yoruldum doguramicm dedim ebeye artik o yuzden de dikisim.oldu bikac bebegim 54 cm 3550 gram dogdu dua eden iyi dileklerde bulunan herkese tesekkur ederim dua ettim size Allah hepinizi saglicakla çabucak kurtarsin bi an evvel

Bi tane de bende var ondan, işi yapar ama burnumdan getirir titizliği ile. Aslında ikizler burcu ama bu yanlışlık var bence kesin başak burcunda doğmuş benimki.
ikizlerin bu abartili hallerine rağmen, kızımda ikizler olsun da 20 hazirandan sonraya sarkıp yengeç olmasın diye dua ediyorum. Şu an doğumla ilgili tek endişem hangi burç olacağı; yoksa ne sezeryan endişem var ne de normal

o ne kadar ekipman yahu ... dumur oldum. Ben de bi biberon var o kadar

Hadi Allah kolaylık versin inşallah

O nasıl söz öyle, Allah korusun. Önünde uzun yıllar var, daha ne uykusuz geceler bekliyor seni kuzunu emzirme uyutma savaşı vereceğin onlar sana trip yapacağına sen onlara yap. Buna hepsinden çok hakkın var. Delilige ver hiiç canını sıkma [/QUOTE]

Son düzenleme:
Gözün aydın Tebrik ederim, sağlıklı bir ömrü olsun ...

uzines Balina Cuk oturdu valla Ayni ben . Ama hakkaten bu uykusuz geceler beni de bitirecek.
Bende karpal tünel sendromundan çıldırmak üzereyim. Her iki elim birden uyuşuk. Resmen hissetmiyorum yahu. öyle böyle değil, uykudan uyandırıyor bildiğin, bilekten sonrası benim değil... nesneleri kavrayamıyorum filan... Doğumdan sonra biran önce geçer inşallah...

Ayy ne güzel çabuk olmuş doğumun. Rabbim bizede kısa süren doğum nasip etsin:) çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bi an evvel toparlarsın inşallah

Çok sağol canım şükür yaptı rahatladı ve uyudu oğlum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…