2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizde 15 günlük olduk bile:)o uyandırma cabaları dün gibi aklımda. Burnunu sıkıyoruz yanagını seviyoruz cenesine pıt pıt yapıyoruz yok olmuyo uyanmıyo. Altını acınca uyanıyodu:))

Allah analı babalı büyütsün canım. Sana da kolaylıklar diliyorum

Aa yok benim eşimin babasıyla zaten iyi bir ilişkisi olmamış, sembolik de olsa bu bağı her yoldan yapmak isterim. Sever hediyeleri zaten almazsam bozulur hem. O da anneler gününde beni çok mutlu etti.
Benimki evlat ayırmıyor tabi ama ilk çocuğumuzun erkek olmasını istiyordu. Şu an ayakları yerden kesilmiş durumda

Slm kızlaÇatı çatı olanlar çok kötü değil diyor hala korkuyorum doğuma karar verecez dedi doktor korku sarmaya başladı bebişimde zayıf galiba 2750 gr 48 cm iyi dedi ama bakıyorum çoğundannufak gibü geldi

Bence bekle cnm
Ben bekliyrm

Kızlar on günlük olduk çok şükür deneyimli anneler bebek susuyormu ki su ne zamandan itibaren veriliyor

canım su önermıyor dr lar 6ay.
benımkı sadece benı emıyor şükür.
yalnız gögsumun biri inanılmaz sert bebek o memeyı cok kavrayamıyor süt birikti sanırım.pompamda yok.elle sağmaya calısıyorum.

Arkadaşlar tek tek bakamıyorum k bakmayın. Durumumuz iyi çok şükür ama hala oğlum kakasını yapmadı. Dr 48 normal diyo. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu

Ay cnm ya gogus cok dolu olunca bebek emip bosaltamiyr
Sut birikmesin aman aman
Sende baya sikinti yasadin
Dikislerin ne durumda
Allah yardimcin olsun
Gercekten iyi ustesinden geliyorsun yine de
Masallahhh sana

Arkadaşlar tek tek bakamıyorum k bakmayın. Durumumuz iyi çok şükür ama hala oğlum kakasını yapmadı. Dr 48 normal diyo. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu
Yok cnm hic karsilasmadim duymadim da
Doktor normal diyorsa sorun yoktur takma kafana

Ablanin kardeş iyle arasi nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…