2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayırlı olsun, geçmiş olsun. İnşallah küvezde fazla kalmaz da bugün çıkarsınız evinize cnm..

Kızlar kırkıncı haftasını dolduranlar ne yapıyorsunuz doktorunuz ne diyor?? Dün itibariyle 40. Haftam doldu ve ben yaklaşık bir haftadır ağlıyorum yaaa neden doğuramıyorum diye her sabah kalktığım da sancım yok diye üzülüyorum psikolojim hiç iyi değil

Yirtiklar icerde mi?bebek mi yapiyor bu yirtiklari yoksa. Doktor mu el atinca yapiyor cocuk rahat ciksin diye?
Bebek çıkarken kendi yırtılıyo canım. Ama kesikten daha iyi yırtıklar.şu an hiç doğum yapmamış gibiyim. Ilk te kesiğim vardı daha farklıydı

O kayınvalidelere göre bebekler hep aç zaten. Minicik midesi var bebenin nasıl içsin o kadar sütü

merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah herkese böyle kolay olmasını nasip etsin ben 32 haftalık hamileyim.halsizlik ve tansiyon problemim cok olduğu için çok yürüyüş yapamıyorum.Normal doğumda istiyorum ama herkes yürüyüş çok önemli diyor.sen çok yürüyüş yapmışmıydın yada başka önerin var mı bize

Canım ben de acemi anneyim ama benimkinin gazi olunca öyle saldırgan emiyor, büyük ihtimal seninkinde de durum aynıdır

Canım ben de acemi anneyim ama benimkinin gazi olunca öyle saldırgan emiyor, büyük ihtimal seninkinde de durum aynıdır

Canım sıkıntılı bir doğum olmuş ama rabbim seni meleğiné kavuşturmus, şimdi de tez zamanda yavrun ile çıkarsın inşallah hastaneden.

O da dogum yapmış halden anlar muhakkak, ama sen söyle benim de içim rahat etmez böyle durumlarda.

Ben gündüzleri hiç uyuyamam ki eyvah eyvah

Çok geçmiş olsun. Tebrik ederim.

Günaydınlar, benimde yarın 37. hafta ve gerçekten artık dayanılcak gibi gelmiyor. Gece 6-7 defa kalkıyorum sürekli dönüyorum. Kalkarken bende çok zorlanıyorum bebeğe zarar veririm diye korkuyorum. Bir de 3-4 gündür feci bir ödem oldu, ayak bileğim hamur gibi parmağımla bastırınca izi kalıyor bir süre.. karnımın şeklide bir garipleşti eskisi gibi yuvarlak değil, bir yamuldu sanki :)
kemiklerini fln hissetmeye başladım, korkuyorum bazen

Aynen bende de var dediklerinden yamuk yumuk bir karın oluyor iöeride break dans yapan bir şey. Sağdan sola dalga dalga hareketler ben korkmuyorum ve hoşuma gidiyor, bir anda garip bir yerden ah sesimle bir çıkıntı beliriyor. "Geliyooorum diyor" muhtemelen. Ama tuvalet ihtiyacım varken o yataktan kalkmak işkence sağ elimle yatagın solumdaki kenarını tutup, güç kazanıp kendimi çekip bacağımı atıyorumki eşim gülmekten yerlere yatıyor. Az kaldı dayan diyor.
Hiç ödem sıkıntım olmamıştı ve tuz da pek tüketmiyorum ama bende şişmeye başlafım sanki yüzüm şişti, dedipin gibi bacağıma dokununca beyaz beyaz iz kalıyor. Annem çok normal diyor olacsk bunlar bevek buyuyor bacağa giden damarları sıkışıyor ve şişiyorsun.

kelebekmrve Kuzum belli ki lohusa depresyonuna şöyle bir bakış atmaya başlamışsın. Hayatın yükü çok zor, seninki de ağır. Geçecek bu günler ama işte bizden de birşeyler götürecek.
Umarım en kısa zamanda bugünlere gülüp geçecek kadar güzel şeyler olur.
Sevgiler

Son düzenleme:
Az once uyandim baktim elime kan bulasmis. Burnum kanamis. Daha once hic bilmem kanadigini. Tansiyonu olctum normal. Onemli bisey midir acaba yasayan var mi
Benim de oldu 2 kez, ödemden ve hormonlardan kaynaklanıyor, olabilirmiş

Umarım çabuk atlatırsın, zaten zor extra bir rahatsızlık daha da zor...

Saolasın. Umarım hepimiz bedenen ve ruhen en az hasarla tamamlarız bu süreci
Gözün aydın, geçmiş olsun Tez vakitte kuzucukla evinize dönün insallab

Günaydın hanımlar. Halsizlik yorgunluk bende de var ama biliyorsunuz son 3 haftadır böyleyim, meğer kan değerlerim düşmüş.
Ben de sabah kalktım, sezaryanda ölürüm filan diye, kredi kartımı önceden ödedim, dağınık çanta ve çekmecelerimi topladım. Eve gelen yardımcım için ben yokken de gelmesi için birkaç aylık para ayırdım ve bir yere koydum.
Kardeşim, annem için mücevherlerimi toparladım, eşimin eşyalarını elden geçirdim.
Sonra bunun lohusalık manyaklığı olduğuna karar verdim, biraz ağlar gibi oldum.
Şimdi şimdi kendime geliyorum. Her ihtimale karşı hazırlanma takıntım beni biraz yoruyor sanırım.
Hepimiz aklımızı koruyarak şu günleri atlatsak iyiydi

Gece 7 defa kalkıyorsam 2 defa wc için gerisi bacaklarda ki uyuşukluk hissi için. Sanki kan gitmiyor çok gıcık ediyor beni. Sırf kalkıp yürümek için wcye gidiyorum. neyse allahtan az kaldı, biraz daha sabır sağ salim kavuşalım yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…