Mrb.nerelerdesiniz. bebis nasil. İyilesebildiniz mi
Ben hem özelde hem dewlette oldum sezeryan. İkisindede uyustuktan sonra takıldıNeeee uyuşturduktan sonra yapılıyor dimi o
Ayy çok geçmiş olsun canım. 1 hafta çok uzun bir zaman demekki değeriniz baya yükselmiş. Bizimki 15 di sınıra yakın demişti. Gece gündüz saat başı emzirdim geçti gibi.Canım bugün doktor yatış verdi
1 hafta hastanede kalacakmışız
2.haftaya uzayan sarılık enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı
Çok Üzgünüm minicik haliyle damar yolu açtılar
İnşallah doğumun kolay geçer
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçerAslında herkesi bebeklerini merak ediyorum
Geçmişi de okuyamadım
Doğum yapanlara hayırlı evlatlar diliyorum
Bekleyenlere de bir nefeste kolay doğumlar
Hastane işleri bitmedi.
Bebeğimin kontrollerine sevinir ken bugün doktor yatış verdi
İdrar yolu enfeksiyonu dedi 1 hafta yatacakmışız. Daha 15.günümüz..lohusalıkta psikolojisi aplakalı ..Çok üzgünüm
Hayırlısıyla doğumunuzu yaparsınız inşallah merak ettim kayseri de hangi hastaneye gidiyorsunuz ben de ağustos annesi olcam kısmetse :)merhaba kızlar biz de eşimle kordon kanını duyduğumuzda çok üzülmüştük. Sadece İstanbul Ankara İzmir de varmış çünkü. Biz kayserideyiz. O kadar önemli ki bence dogumumu ankarada yapmayi bile dusundum. Sonra Ankara'daki Yaşam Bankasını aradım. İlla Ankara'da olmaya gerek yokmuş. Size bir kit veriyorlarmış. Doğumdan sonra doktor kordondan kanı kolayca alıyormuş. Vallahi çok rahatladım. En çok bildiğimiz Allah korusun Lösemi ama 80 çeşit hastalıkta belki de ilerde çaremiz bu olacak. Allah her şeyden önce sağlık versin kızlar. Gebelikten mi bilmiyorum duygularım alt üst oldu yine. Allahım sen hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip et.
Kızlar hipp in çayını mı alsam humananın mı
Kızlar hipp in çayını mı alsam humananın mı
Cuma alalım dediydi ben bi bakıyım belki Pazartesi'yi beklerim belkide beklemem sen napcaksnKendi dr unla aynı şeyi söylemiş yani kısaca. Kendi doktoruna ne gün gidecektin?
Emeklilik hesabında günün azalır. Onlar beyanda mı hata yapmışlar? Raporun kopyası var mı?beatrices selam beat simdi musavirim aradida ben calisamaz raporu 2mayista almistim diyoki 22 mayis gozukuyo ben nisan sonunda ayrilmistim isten 1 mayistan 22 mayisa kadar ucretsiz izinli gosteriyorum seni dedi hic bir sey anlamadim bi zarari olur mu bana alacagim ucrette bi azalma falan olur mu
İlla ki eksiğimiz olacaktı, benim tarzım oh yeaSasirdik mi? Tabiki hayir
Geçmiş olsun kuzuya, tez zamanda iyi haberleri gelsin. Erken teşhis iyidir, güzelce bakılır hastahanede. Gönlünü ferah tut sen neler atlattın.Canım bugün doktor yatış verdi
1 hafta hastanede kalacakmışız
2.haftaya uzayan sarılık enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı
Çok Üzgünüm minicik haliyle damar yolu açtılar
İnşallah doğumun kolay geçer
Cuma alalım dediydi ben bi bakıyım belki Pazartesi'yi beklerim belkide beklemem sen napcaksn
Ben humananinkini almistim bir kere tadi.a bakmak icin ictim.guzeldi ama ihtiyacim olmadi.Kızlar hipp in çayını mı alsam humananın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?