2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben 34.haftamda calisamaz raporu aldim oyuzden oyle oldugunu soyledi musavir doktor bana 1gunluk rapor yazmis sadece 37.haftamda tekrar almama gerek yoktu heralde 170 i aradim sadece 32.haftamda aldigim rapor gozukiyo calisamaz raporum dogumdan sonra guncellencekmis bi yerde bi yanlislik varmi

Canım yenidogan bebegin haftada 150 ile 250 gram arası alıyorsa, cisli bez sayısı 5 ve normal büyük abdesti plan en az bir bez aliyorsan zaten sütun yeterli demekmiş, sen zaten normal emziriyormussun bence mama takviyesini artırmak yerine azaltmayi denemelisin, ben sadece ilk 3 gün sütüm tam gelmediği için mama verdim sonrasında mama vermemeye çalıştım şimdilik 1 haftaligiz sanki yetiyor gibi o nedenle eğer kilo alımı da iyi derse doktor hiç mama vermemeye düşünüyorum

Oyy cnm kiyamam
Insallah cabucak atlatir
Kiz bebeklerde alt degistirme ve temizlik olayini ben vurgulamistim
Cok kolay idrar yolu enfeksiyonu olabiliyorlar
Bide sarilikla birlesince kombo oldu desene
Neyse ki annesi onlarin bunyeleri cok guclu
Sen uzulme hic, canida acimiyordur yeni dogan daha o, acimaz cani
Atlatirsiniz bu gunleri
Allah beterinden saklasin
Coook gecmis olsuun

Normalde 32. Haftadan sonra alınan raporlar çalışabilir raporunu bozuyor. Bir yanlışlık gözükmüyor durum böyleyse. Yine de takip edelim, bir karışıklık olursa bana yaz olur mu?

Normalde 32. Haftadan sonra alınan raporlar çalışabilir raporunu bozuyor. Bir yanlışlık gözükmüyor durum böyleyse. Yine de takip edelim, bir karışıklık olursa bana yaz olur mu?
Tesekkurler canim 34.haftadan sonra zaten calisamaz diye ben istemistim 37 ye kadar beklemek istemedim demekki usul boyleymis
Musavir dedi ki senin 37denalman gerekiyodu calisamaz raporunu dedi sen keyfi olarak 34 de aldigin icin o aradaki 3 hafta seni ucretli izinli gibi gozukceksin dedi yani 2 mayista verdi raporu 22 mayista da benim calisama raporum baslamis oldu
170 deki kadin da rapor da ve sistemde farkli tarihler gozukurse odenek alamassiniz dedi iste burda kafam karisti

Zaten sıkıntı farklı tarih gözükmesi. Şimdi şöyle oluyor, sen raporu alıyorsun, mali müşavir beyanname verirken, rapor süresinde çalışmamıştır diye bir beyan veriyor. O linke tıklamazsa, rapor parası alınamıyor. Çözümü var ama çok uzun sürüyor. Hatta Ek-8 diye de bir beyan veriyoruz fiziki olarak SGK'ya postalıyoruz.
Mali müşavirle tekrar görüş bence, hatta mail at. Bak 170 böyle böyle dedi diye.
Ben ilke olarak rapor tarihlerini kullanıyorum, sorun yaşamamak için kendi mükelleflerimde.

Bana dedigi mayistan 10gunluk para alacaksin 3 ayin sonuna eklenecek kalan kisim dedi

Kızlar bek ağrısı kasılma ve alta baskıyla sancı Doğum belirtisi olabilir mi yoksa normal mı ?? Çocuk aşağıya acayip baskı yapıyor
BUGün benimde aşagıda baskı hissi olustu dogum yapanlar yorumlayabilir mi?
Doktor ayakta kalma dedi gecmezse sabah bakalım dedi

Selam arkadaşlar, 2 gündür adam akıllı giremeyince biraz okumakla meşguldüm. Sancısı olanlar vardı Allah kolay doğumlar versin, süt ve emzirmek bir de kv sıkıntıları vardı bakalım bizde ne olacak durumlar. Herkese kolaylık versin Allahım.

Ben de bugün ağda işimi hallettim. 10 seans lazer görmüş olmama rağmen hala özel bölgemde tek tük de olsa çıkıyor ve sinir oluyorum. Önceden hallediyordum şimdi göremiyorum ki gittim ağdacıya oh miss... göbeğime kantaron yağı suruyordum biraz tuylendi kızcagıza göbüşü de aldırdım çok rahatım. Manikür pedikür vs. O işlemler tamam.
Bu arada Kapı süsü hazırlamıştım oğluma size göstereyim. Umarım yüklenir. Yarın da galiba son randevu..

Eklentiler

• 20170607_232203.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 117
Ne guzel anlatmissin ya o ani tekrar yasadim sanki ama benim carpintim baslayinca 5 dakka uyutulmusum bebegimi cikarken goremedim uyandigimda uzerini giydiriyrlardi hemen yanima getirdiler kokladim optum ellerini agladim sevincten :) keske dayanabilseydimde bebegimi cikarkende gorebilseydim

Kızlar birşey sormak istiyorum. Sanki benin koltukaltlarımın rengi hafifden koyulaştı. Yaşayan var mı?
Acaba diyorum bu pigmentler koyulaşıyor ya göbek çizgisi ve göğüs ucu koyulaşıyor onunla mı bağlantılı. Yani çok değil ama önceden dikkatimi çekmeyen şey dikkatimi çekiyor artık demek birşey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…