Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatlar karıştı galiba :)Hayırlı olsun cnm bol sütlü günler
E bebekten hesaplı ya aldım benÇikolata sipariş etmeyi unutmuşum. Bravo!
Ayy çok geçmiş olsun canım. 1 hafta çok uzun bir zaman demekki değeriniz baya yükselmiş. Bizimki 15 di sınıra yakın demişti. Gece gündüz saat başı emzirdim geçti gibi.
Allahım size de çok acil şifalar versin canım.
Bide kızlar genel bir yorum daha yapacam. Allah korusun bu gibi durumlarda insanın gözü kapanıyor sanki, aklınıza yatmayan en ufak bir durumda hemen söyleyin.
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer
efsunsuz cnm cok gecmis olsun.. insallah tedavi guzel sonuc verir de 1 hafta dolmadan taburcu olursunuz..
efsunsuz çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun kuzuya, tez zamanda iyi haberleri gelsin. Erken teşhis iyidir, güzelce bakılır hastahanede. Gönlünü ferah tut sen neler atlattın.
efsunsuz çok geçmiş olsun acil şifalar olsun kizinA. Kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu malesef olabiliyor bizdende istendi kızın çişini bı yakAlayamadim hastanede .hep kakasi karisti yarın tekrar deneyecegim inşallah bu sefer verebiliriz
efsunsuz kuzuna saglik diliyorum. Tez zamanda atlatir insaallah. Saglicakla
Resmi var bende 02.05den 02.05 e kadar istorahatlidir gib bi ibare var 03 05 tarihinde yaziyo cok anlasilir bi yazi degil aslinda musavir mi hata yapmis o zamanEmeklilik hesabında günün azalır. Onlar beyanda mı hata yapmışlar? Raporun kopyası var mı?
Müşavir sistemden mi bakmış onu kontrol etmek lazım. Ama 2'si görünüyorsa rapor başlangıcı, tamamen müşavirin suçu olabilir. 170'i arayıp kontrol eder misin onlarda kaçı görünüyor? Öyle kafasına göre raporlu insanı 20 eksik gün gösteremez.Resmi var bende 02.05den 02.05 e kadar istorahatlidir gib bi ibare var 03 05 tarihinde yaziyo cok anlasilir bi yazi degil aslinda musavir mi hata yapmis o zaman
İlki daha iyiydi uyuşukluk geçince yürüyen gerekiyor ilk bir kaç yürümen ağrılı sonra hafif ağrı oluyor o kadar da olacak sonuçta bir ameliyat. Uyuştuktan 1-2 dk sonra bebeği çıkardı ben daha dokunma falan hissedeceğim diye bekliyordum hemen kızımın sesini duydum. Çok güzel sonra dikiş işlemi var içe dikiş atıyorlar o yarımsaat sürüyor onda biraz sallanıyorsun ama asla acı falan hissetmiyorsunuz hiiç endişe edilecek bir.şey yok bebeğinizi görünce zaten kendinizi unutup onu izliyorsunuz bir taraftan sevinç göz yaşı döküyorsunız böyle işte çok korkar kötü hissederseniz söyledipşnizde sakinleştirici yapıyorlar kısa bir uykuya dalıyorsunuzSezeryan daha kolay diyorsun yani..
O zaman agzına burnuna takarlar maskeyi seni devredışı bırakırlar. Düşünme rahat ol.Şimdi ben dün gece biraz araştırdım. Epidural gibi değilmiş uyuşturup kataderi çıkarıyolarmış. Ya bişeyler ters gider de etkisi geçerse ve ben acıyı hissedersem diye korkuyorum. kontrol bende olmayınca rahat olamıyorum
Canım benim oğlumda da sarılık var değeri 12ydi dün. Sarılığı geçiren en önemli unsur aç kalmaması, ve gündüz bol bol güneşe tutman olsun ben bugün bebeğimin renginin geldiğini farkettim baya baya güneşe tuttum başını, yıkandığı suya altın koydum sen de dene istersen. Mama olayına gelince aynı durumu ben de yaşıyorum sütüm yetmiyor mama da veriyorum kendi sütümü maksimum üç öğün sağıp verebiliyorum o kadar yetiyor. Mama verme alışır diyorlar ama ciddi ciddi yeme makinesi gibi ben nasıl doyurayım yavruyu bi kaşık sütleKızlar selam
Benim sütüm yetmediği için mama veriyorum ama sarılık oldu ve bir haftadır artmasa da hala geçmedi...
Sizlerde durum nasıl? Sarılık ne zaman geçer ya çok endişeliyim.. bol beslenmeyle geçer dedi doktor. Hem anne sütü sağıyorum veriyorum hem de mama
Salı kaçıncı gün oluyoBen de salıya kadar beklemek istemediğimi konuşcam artık. Cuma kontrolüm. Bilmiyorumki ne yapacağımı.
Ben de bir pastahaneden sipariş ettim.Hatlar karıştı galiba :)
E bebekten hesaplı ya aldım ben
Salı kaçıncı gün oluyo
ne sancım var ne açılma ne rahimde incelme! çok sıkıldım artık
Ben hacı şerif ten sipariş verdim. Hiç yemedim çikolatasından da. İyidir inşallahBen de bir pastahaneden sipariş ettim.