• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sut arttirmak için galaktogo diye bi damla var bana doktor önerdi o etkili oluyor.birde ben lactAmil in çayıni kullanıyorum.

Kizlar birşey sorucam size bende kızımi emzirdikten sonra mama yada sut veriyorum.ama beslenmesi yeterli mi anlayamıyorum.emziriyorum ama tam ememedigi için arkasindan 30-40 cc sut yad mama veriyorum bunu içince baska bişey istemiyor .denedim çekmiyor.siZce yeterli midir yediği.2-3 saatte bir veriyorum.internette günde 700 cc içebilir diyor bız anca yarısını iciyoruz

Dogumu tetiklemek acisindan korunmasiz iliski hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Ayy çok geçmiş olsun canım. 1 hafta çok uzun bir zaman demekki değeriniz baya yükselmiş. Bizimki 15 di sınıra yakın demişti. Gece gündüz saat başı emzirdim geçti gibi.
Allahım size de çok acil şifalar versin canım.

Bide kızlar genel bir yorum daha yapacam. Allah korusun bu gibi durumlarda insanın gözü kapanıyor sanki, aklınıza yatmayan en ufak bir durumda hemen söyleyin.

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer

efsunsuz efsunsuz cnm cok gecmis olsun.. insallah tedavi guzel sonuc verir de 1 hafta dolmadan taburcu olursunuz..

efsunsuz efsunsuz çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Geçmiş olsun kuzuya, tez zamanda iyi haberleri gelsin. Erken teşhis iyidir, güzelce bakılır hastahanede. Gönlünü ferah tut sen neler atlattın.

efsunsuz efsunsuz çok geçmiş olsun acil şifalar olsun kizinA. Kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu malesef olabiliyor bizdende istendi kızın çişini bı yakAlayamadim hastanede .hep kakasi karisti yarın tekrar deneyecegim inşallah bu sefer verebiliriz

efsunsuz efsunsuz kuzuna saglik diliyorum. Tez zamanda atlatir insaallah. Saglicakla

Çok teşekkür ederim kızlar. .inşallah çabucak iyileşir çıkarız hastaneden

Resmi var bende 02.05den 02.05 e kadar istorahatlidir gib bi ibare var 03 05 tarihinde yaziyo cok anlasilir bi yazi degil aslinda musavir mi hata yapmis o zaman
Müşavir sistemden mi bakmış onu kontrol etmek lazım. Ama 2'si görünüyorsa rapor başlangıcı, tamamen müşavirin suçu olabilir. 170'i arayıp kontrol eder misin onlarda kaçı görünüyor? Öyle kafasına göre raporlu insanı 20 eksik gün gösteremez.

Sezeryan daha kolay diyorsun yani..
İlki daha iyiydi uyuşukluk geçince yürüyen gerekiyor ilk bir kaç yürümen ağrılı sonra hafif ağrı oluyor o kadar da olacak sonuçta bir ameliyat. Uyuştuktan 1-2 dk sonra bebeği çıkardı ben daha dokunma falan hissedeceğim diye bekliyordum hemen kızımın sesini duydum. Çok güzel sonra dikiş işlemi var içe dikiş atıyorlar o yarımsaat sürüyor onda biraz sallanıyorsun ama asla acı falan hissetmiyorsunuz hiiç endişe edilecek bir.şey yok bebeğinizi görünce zaten kendinizi unutup onu izliyorsunuz bir taraftan sevinç göz yaşı döküyorsunız böyle işte çok korkar kötü hissederseniz söyledipşnizde sakinleştirici yapıyorlar kısa bir uykuya dalıyorsunuz

Şimdi ben dün gece biraz araştırdım. Epidural gibi değilmiş uyuşturup kataderi çıkarıyolarmış. Ya bişeyler ters gider de etkisi geçerse ve ben acıyı hissedersem diye korkuyorum. kontrol bende olmayınca rahat olamıyorum
O zaman agzına burnuna takarlar maskeyi seni devredışı bırakırlar. Düşünme rahat ol.

Kızlar selam
Benim sütüm yetmediği için mama veriyorum ama sarılık oldu ve bir haftadır artmasa da hala geçmedi...
Sizlerde durum nasıl? Sarılık ne zaman geçer ya çok endişeliyim.. bol beslenmeyle geçer dedi doktor. Hem anne sütü sağıyorum veriyorum hem de mama
Canım benim oğlumda da sarılık var değeri 12ydi dün. Sarılığı geçiren en önemli unsur aç kalmaması, ve gündüz bol bol güneşe tutman olsun ben bugün bebeğimin renginin geldiğini farkettim baya baya güneşe tuttum başını, yıkandığı suya altın koydum sen de dene istersen. Mama olayına gelince aynı durumu ben de yaşıyorum sütüm yetmiyor mama da veriyorum kendi sütümü maksimum üç öğün sağıp verebiliyorum o kadar yetiyor. Mama verme alışır diyorlar ama ciddi ciddi yeme makinesi gibi ben nasıl doyurayım yavruyu bi kaşık sütle

Bebek gelecek nerdeyse ben daha hastane cantasini bugun hazirladim. Hazirliklar bitmedi diye mi gelmiyo ufaklik ne :işsiz:

Kızlar bek ağrısı kasılma ve alta baskıyla sancı Doğum belirtisi olabilir mi yoksa normal mı ?? Çocuk aşağıya acayip baskı yapıyor

Back
X