- 15 Aralık 2012
- 1.090
- 1.371
- 133
Çatı kemiği açılmadı bence aynı şey değil mi :)Açılma olmaması çatının dar olduğunu mu gösteriyor ki? Bence ikisi farklı şeyler. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatı kemiği açılmadı bence aynı şey değil mi :)Açılma olmaması çatının dar olduğunu mu gösteriyor ki? Bence ikisi farklı şeyler. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Allah yardimcin olsun..ins sikintisiz kavusursin yavruna..Bir saate yatışım yapılacak hastaneye bebeğim kendisi gelmedi bugün 40+4 üz hareketlerimiz azaldı. Suni sancı ile başlatmayı demeyecek doktorum kendi sancım da var hafif henüz açılmama ve çatıma bakmadı. Aç gelmemi söyledi sanırım sezeryan ihtimaline karşı bana da dua edin kızlar kolay bir Doğum ile sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alayım![]()
Benim bebekte basta 200 gram vermişti. Suan kaç kilo bilmiyorum. Günde 4-5kez cişli bezi oluyosa karnı doyuyo demektir.Kaç kez kaka kaç kez çiş yapmalı
Bana da mama ver diye baskı yapıyorlar
Ben de vermek istemiyorum sütüm varken
Allah tan doktor da süt yoksa ver dedi
İşte 2. Hafta bitti hala sarılık olunca bu sefer herkese gün doğdu konuşmak için
Gerçi bebeğim kilo alıyor da konuşana cevap veriyorum. 3250 gr oldu daha yeni 15 günde 250 gr almış ama 120 gr vermişti başta
Erkek canm gelmek bilmiyen oğlum olacak senin ben bugünde doğurmadım ayrıca sende ne var ne YokCinsiyet neydi canim seninkinin
Canım önceki mesajları okuyamadım tahmin edersin ki doğum yaptım sonunda ben de:)) normal olmadı maalesef benim de sezeryan oldu ama çok şükür ikimiz de iyiyiz:)) siz nasılsınız? Ağrı sızı durumları nasıl? Benim hala devam ediyor ağrılar inşallah geçecek.Sonunda doğurduk öyle ya da böyle sonu iyi oldu çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz:)
Çok haklısın şüphelerinde bir ölçüm daha mı yaptırsan başka bir yerde
Benim kız 330 gr eksik doğdu ultrasondan
Ölçümler de hata payı oluyor
Ama ya doğruysa lilipit vardı 4 kg üstü doğum yapan
Çatı kemiği açılmadı bence aynı şey değil mi :)
Arkadaşlar haziran 15 de ( gelecek perşembe ) sezeryanla doğumum olacak inşallah ama bu hafta değişik bir öksürük var geçmiyor bi turlu çok korkuyom haftaya kadar gecmezse sezeryan yerim çok acır diye düşünüyorum. Bu öksürüğü geçirecek önerileriniz var mi
Ben bi de nezle oldum korkuma cam da açamıyorum beter olcam diye. Böyle içim yanıyo, hararet basıyo buzdolabındaki meyvelere saldırıyorum hasta oldum tabiki. Hayır ateşimi de ölçüyorum bana sorsan 39 derim 35.5 çıkıyo yaaBende ilk defa gece cam acip yattim fena sicakdi ama bu gece yine yagmur yagdi sicaklik dusmedi tabiki
Hanımlar günaydın, acaba sezaryen olurken ojeleri siliyorlar mı? French yaptırayım diyorum, yakalanır mıyım :)
Benim bebekte basta 200 gram vermişti. Suan kaç kilo bilmiyorum. Günde 4-5kez cişli bezi oluyosa karnı doyuyo demektir.
Hastanede ilk gün cok cok az sütüm gelmesine ragmen hemsireler mama verdirmedi. Sürekli emzir eninde sonunda sütün gelecek dediler. Aynende öyle oldu Cok sükür sarılıkta olmadı.
Evet canım sildiriyorlarHanımlar günaydın, acaba sezaryen olurken ojeleri siliyorlar mı? French yaptırayım diyorum, yakalanır mıyım :)
Günaydın tatlım, Dün dr özellikle belirtti bana oje sürmüyoruz ne ele ne ayağa..Hanımlar günaydın, acaba sezaryen olurken ojeleri siliyorlar mı? French yaptırayım diyorum, yakalanır mıyım :)
Makyaj ok..Hanımlar günaydın, acaba sezaryen olurken ojeleri siliyorlar mı? French yaptırayım diyorum, yakalanır mıyım :)