• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
lilipit lilipit hadi canım inşallah. Acaba olmuş mudur doğumun bikmiyorum ama olmadıysan kolay olur inşallah. Burada bir çok kişiye yardımın dokundu Allah sana kolay dogum nasip etsin. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Bir saate yatışım yapılacak hastaneye bebeğim kendisi gelmedi bugün 40+4 üz hareketlerimiz azaldı. Suni sancı ile başlatmayı demeyecek doktorum kendi sancım da var hafif henüz açılmama ve çatıma bakmadı. Aç gelmemi söyledi sanırım sezeryan ihtimaline karşı bana da dua edin kızlar kolay bir Doğum ile sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alayım :emir_bebek:

Bir saate yatışım yapılacak hastaneye bebeğim kendisi gelmedi bugün 40+4 üz hareketlerimiz azaldı. Suni sancı ile başlatmayı demeyecek doktorum kendi sancım da var hafif henüz açılmama ve çatıma bakmadı. Aç gelmemi söyledi sanırım sezeryan ihtimaline karşı bana da dua edin kızlar kolay bir Doğum ile sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alayım :emir_bebek:
Allah yardimcin olsun..ins sikintisiz kavusursin yavruna..

Kaç kez kaka kaç kez çiş yapmalı
Bana da mama ver diye baskı yapıyorlar
Ben de vermek istemiyorum sütüm varken
Allah tan doktor da süt yoksa ver dedi
İşte 2. Hafta bitti hala sarılık olunca bu sefer herkese gün doğdu konuşmak için
Gerçi bebeğim kilo alıyor da konuşana cevap veriyorum. 3250 gr oldu daha yeni 15 günde 250 gr almış ama 120 gr vermişti başta
Benim bebekte basta 200 gram vermişti. Suan kaç kilo bilmiyorum. Günde 4-5kez cişli bezi oluyosa karnı doyuyo demektir.
Hastanede ilk gün cok cok az sütüm gelmesine ragmen hemsireler mama verdirmedi. Sürekli emzir eninde sonunda sütün gelecek dediler. Aynende öyle oldu Cok sükür sarılıkta olmadı.

Canım önceki mesajları okuyamadım tahmin edersin ki doğum yaptım sonunda ben de:)) normal olmadı maalesef benim de sezeryan oldu ama çok şükür ikimiz de iyiyiz:)) siz nasılsınız? Ağrı sızı durumları nasıl? Benim hala devam ediyor ağrılar inşallah geçecek.Sonunda doğurduk öyle ya da böyle sonu iyi oldu çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz:)

Hayırlısı boyleymış, rabbim sağ saglim yavruna kavuşturdu ya gerisi boş, canım ilk 3 gün çok zorlanacaksin yani ben kendime ters dönmüş kablumbaga gibiyim diyordum yattigim yerden ne donebiliyordum ne kalkabiliyordum ama 3.günden sonra sende fark edeceksin ko yavaş yavaş kendini toparlıyorsun ben birinci haftanın bitiminde kendimi bayagi iyi hissetmeye başladım, sana tavsiyem sakin agrilarim var diye yurumemizlik yapma ben evde her fırsatta iki üç tür attım birde ilk 3 gün benim sütüm gelmemişti özellikle bebeğin durumuna göre ben akşamları mama vermiştim eğer gündüz de çok acikirsa en alt seviyede yine mama takviyesi yapmıştım ki sarılık olmasin, ilk tavsiyelerim bunlar arada yaz merak ettirme bizi...

Çok haklısın şüphelerinde bir ölçüm daha mı yaptırsan başka bir yerde
Benim kız 330 gr eksik doğdu ultrasondan
Ölçümler de hata payı oluyor
Ama ya doğruysa lilipit vardı 4 kg üstü doğum yapan

Aynen canım bugün başka bir doktora görüncem inşallah.

Arkadaşlar haziran 15 de ( gelecek perşembe ) sezeryanla doğumum olacak inşallah ama bu hafta değişik bir öksürük var geçmiyor bi turlu çok korkuyom haftaya kadar gecmezse sezeryan yerim çok acır diye düşünüyorum. Bu öksürüğü geçirecek önerileriniz var mi

Öksürük nasıl geçer bilmiyorum ama yakin zamanda sezeryan olmus biri olarak kesinlikle sezeryan yerlerinde sıkıntı yaşarsın, mutlaka önlemini al derim

Niye döküyorsun süt saklama poşeti al doldur at dolaba. Bir damla süt bile kıymetli.

Bende ilk defa gece cam acip yattim fena sicakdi ama bu gece yine yagmur yagdi sicaklik dusmedi tabiki
Ben bi de nezle oldum korkuma cam da açamıyorum beter olcam diye. Böyle içim yanıyo, hararet basıyo buzdolabındaki meyvelere saldırıyorum hasta oldum tabiki. Hayır ateşimi de ölçüyorum bana sorsan 39 derim 35.5 çıkıyo yaa :110:

Hanımlar günaydın, acaba sezaryen olurken ojeleri siliyorlar mı? French yaptırayım diyorum, yakalanır mıyım :)

Benim bebekte basta 200 gram vermişti. Suan kaç kilo bilmiyorum. Günde 4-5kez cişli bezi oluyosa karnı doyuyo demektir.
Hastanede ilk gün cok cok az sütüm gelmesine ragmen hemsireler mama verdirmedi. Sürekli emzir eninde sonunda sütün gelecek dediler. Aynende öyle oldu Cok sükür sarılıkta olmadı.

O zaman doyuyor
9 kez değiştiriyorum sütüm var çok şükür
Milletin ağzı durmuyor ki
Biluribindeğeri de 11 aslında
Ama yine de hastanedeyiz
Doktora çıkarın bizi dedim gene
Kültür sonucu bekliyoruz

Back
X