• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar merhaba
Dun gece bekledim
Plates topuna oturdum bnm meshur
Banyo yaptim
Ama siklasmadi sancilar
Yorulup uyumusuk 4 ten sonra
Oglum hasta uyanip duruyor zaten
Su an sancilar siklasmadan devam ediyor
Sanirim daha surecek
Su an dayanilmayacak boyutta degil
Siddetli olmadan fitmeyecegim doktora
Bakalim neler yasayacagi
Hayirlisi
Mesaj yazan herkese tesekkur ederim:KK200::KK73::KK37:

Siliyorlar canim. Eğer insaflı bi yerse sadece işaret parmaklarını siler. Saturasyonuna bakmak için.

Evet canım sildiriyorlar
French konusunda fikrim yok

Günaydın tatlım, Dün dr özellikle belirtti bana oje sürmüyoruz ne ele ne ayağa..

Sağolun hanımlar, sürdürmeyeyim o zaman. Saçımı yaptırıp gireyim.

Hayırlısı boyleymış, rabbim sağ saglim yavruna kavuşturdu ya gerisi boş, canım ilk 3 gün çok zorlanacaksin yani ben kendime ters dönmüş kablumbaga gibiyim diyordum yattigim yerden ne donebiliyordum ne kalkabiliyordum ama 3.günden sonra sende fark edeceksin ko yavaş yavaş kendini toparlıyorsun ben birinci haftanın bitiminde kendimi bayagi iyi hissetmeye başladım, sana tavsiyem sakin agrilarim var diye yurumemizlik yapma ben evde her fırsatta iki üç tür attım birde ilk 3 gün benim sütüm gelmemişti özellikle bebeğin durumuna göre ben akşamları mama vermiştim eğer gündüz de çok acikirsa en alt seviyede yine mama takviyesi yapmıştım ki sarılık olmasin, ilk tavsiyelerim bunlar arada yaz merak ettirme bizi...

Canım çok sağol,şimdilik en büyük sorun süt olmaması zaten.Bir de ameliyat dolayısıyla olan ödemler.Süt için özel bişey yaptın mı peki? Bizim de bugün 3.günümüz ama hala tık yok inşallah gelir kendiliğinden.Mama ne sıklıkta verdin bi de sütün yokken? Biraz kilo kaybımız oldu sarılık olmasından korkuyorum çok çünkü bizim bebeğimle kan uyuşmazlığımız çıktı sarılık büyük ihtimalle olur dediler :(

Canım çok sağol,şimdilik en büyük sorun süt olmaması zaten.Bir de ameliyat dolayısıyla olan ödemler.Süt için özel bişey yaptın mı peki? Bizim de bugün 3.günümüz ama hala tık yok inşallah gelir kendiliğinden.Mama ne sıklıkta verdin bi de sütün yokken? Biraz kilo kaybımız oldu sarılık olmasından korkuyorum çok çünkü bizim bebeğimle kan uyuşmazlığımız çıktı sarılık büyük ihtimalle olur dediler :KK43:
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah benim de üçüncü gün gelmişti sütüm uyumaya çalış canım gelir inşallah
efefsunkar efefsunkar nasıl oldun canım

Canım çok sağol,şimdilik en büyük sorun süt olmaması zaten.Bir de ameliyat dolayısıyla olan ödemler.Süt için özel bişey yaptın mı peki? Bizim de bugün 3.günümüz ama hala tık yok inşallah gelir kendiliğinden.Mama ne sıklıkta verdin bi de sütün yokken? Biraz kilo kaybımız oldu sarılık olmasından korkuyorum çok çünkü bizim bebeğimle kan uyuşmazlığımız çıktı sarılık büyük ihtimalle olur dediler :KK43:
Hayırlı olsun kızlar sagsalim aldınız ya gerisi hallolur ıns.sut için doğum yapmadım cnm ama sürekli emzirmek bol sıvı. Sıcak banyo ve masaj .birde stres yapincada gidiyormuş.

O zaman doyuyor
9 kez değiştiriyorum sütüm var çok şükür
Milletin ağzı durmuyor ki
Biluribindeğeri de 11 aslında
Ama yine de hastanedeyiz
Doktora çıkarın bizi dedim gene
Kültür sonucu bekliyoruz
Mutlaka doyuyodur canım. Hem masallah 15 günde güzel kilo almış. İnş kültür sonucuda güzel cıkar

Kizlar merhaba
Dun gece bekledim
Banyo yaptim
Ama siklasmadi sancilar
Sanirim daha surecek
Bakalim neler yasayacagi
Hayirlisi
Bnm de ayni..dalga gecer gibi sanci 1 saat duzenli geliyor bel kasik agrisi vs..sonra gidiyor..bu cocuk 40 haftayi bulcak boyle giderse..sonunda da sezeryan yaptircak beni..cunku 10 gun onden gidiyor iri bebek olcak..

Kizlar merhaba
Dun gece bekledim
Banyo yaptim
Ama siklasmadi sancilar
Sanirim daha surecek
Bakalim neler yasayacagi
Hayirlisi

Diğer doğumun gibi biraz vakit alacak sanırım
Sağlıkla gelsin de bunca hafta bekledikten sonra biraz daha sabredilir
Sancılar çok sıklaşmadan epidural olsa bari
Daha az sancı çekerdin hiç yoksa

Canım bizde de uyuşmazlİK var
Sarılık olduk hatta 18. Günümüz 3 gündür hastanede yatıyoruz
İdrar yolu enfeksiyonu sarılık oluşturuyor
Sarılık nedeni biluribin değil değerimiz 11
Bir çok arkadaş bu değerle yatmadı bile
Ilık duş al humana rezene kuru incir hurma bulgur pilavı komposto süt getiriyor
Benim 3. Gün geldi
2 saatte bir 30 ml mama verdik
Saati kur mutlaka zamanı geçirme
İnşallah sarılık olmadan kurtarırsınız

Mutlaka doyuyodur canım. Hem masallah 15 günde güzel kilo almış. İnş kültür sonucuda güzel cıkar

Sağol canım...şu hastaneden bir kurtulsak Sen nasılsın kızın nasıl
Kardeş kıskançlığı var mı
Saçlarını ne zaman boyatıyorsun
Benim de göbek ve yüzüm çok kötü
Suratım leke leke
Bir de koltuk altı özel bölgedeki karartılar
İyi hissetmeye gerçekten ihtiyacım var
Güzel hissetmek her lohusa ya iyi gelir

Bnm de ayni..dalga gecer gibi sanci 1 saat duzenli geliyor bel kasik agrisi vs..sonra gidiyor..bu cocuk 40 haftayi bulcak boyle giderse..sonunda da sezeryan yaptircak beni..cunku 10 gun onden gidiyor iri bebek olcak..
Valla bisey anlamadim cnm bende:)

G gsun ses çıkmadı yoksa başladı mı sendede lilipit lilipit canm başlamış ennaznıdsn gelir gerisi sıcak duş al beline doğru arkadaş doula ile yapmıstı Doğumu 40 dk ole sıcak suda durdum açıklığım birden 7 cm çıktı epudural bile almadım dedi ben 40 duramıom 25 dk işte ennfazla ama Doğum başlamadı ya herhalde etki Yok

G gsun ses çıkmadı yoksa başladı mı sendede lilipit lilipit canm başlamış ennaznıdsn gelir gerisi sıcak duş al beline doğru arkadaş doula ile yapmıstı Doğumu 40 dk ole sıcak suda durdum açıklığım birden 7 cm çıktı epudural bile almadım dedi ben 40 duramıom 25 dk işte ennfazla ama Doğum başlamadı ya herhalde etki Yok
Arkadasim ben anladim ki dogacagi varsa oluyor..ben hergun 4 km yuruyus yapiyorum tempolu..ikiski vs.. Denedik..suan da da 5km yurudum..banamisin demiyor..yapacak bsy yok..zamani gelince dogar artik..

Kontrolden geldik, kist için 6 cm demişti, Bebek idrarını tuttuğu için fazla çıkmış bugün 3 cm derdi. Korkum geçti Allah'a şükür. Suyumuz normale dönmüş şeker ve hamur yememeye devam. Haftaya çatı muayenesi yapacak, kilosu 3098 olmuş. Şimdilik haberler iyi :)

Herkese merhabaaaaaa,
Biz bugün 2 haftalık olduk bile... zaman çok hızlı geçiyor cidden... şükür ki sıkıntısız atlattık 2 haftamızı. 5.gün kontrolünde sarılık değeri biraz yüksek çıkmıştı 2 günde bir ölçmek için kontrole çağırdı dr, neyseki kademeli olarak düştü... en son da Salı günü ölçtürdük, 8'in altına düştüğü için kontrole gerek kalmadığını söyledi dr da rahatladık.. mama ve meme ikilisine devam ediyoruz ama her gün mamayı biraz daha azaltarak... bakalım kontrolde kg alma durumuna göre nasıl devam edeceğimizi öğreneceğiz.
Dikişlerle ilgili de büyük bi sıkıntı yok, ilk günler öksürmek ve gülmek tam bir işkenceydi.. her geçen gün iyiye gidiyor... :dua:
korse önerisi olan var mı? Bana dr herhangi bir şey demedi ama taksam iyi olacak gibi... bu arada aldığım 8 kg'nın 6'sı Doğumda, 1'i de ilk hafta gidince geriye kaldı 1 kg. Ama öncesinde biraz fazlalık olunca ne kadar giderse kardır benim için...:halay:
Pazartesi Doğum yapacaklar baya var galiba... umarım hepiniz sorunsuz alırsınız yavrularınızı kucağınıza..
beatrices beatrices doğuma gitmeden benzer düşüncelerin hepsi benim de kafamdan geçti ama boşmuş cidden... :rapci: sevgiler herkese

Herkese merhabaaaaaa,
Biz bugün 2 haftalık olduk bile... zaman çok hızlı geçiyor cidden... şükür ki sıkıntısız atlattık 2 haftamızı. 5.gün kontrolünde sarılık değeri biraz yüksek çıkmıştı 2 günde bir ölçmek için kontrole çağırdı dr, neyseki kademeli olarak düştü... en son da Salı günü ölçtürdük, 8'in altına düştüğü için kontrole gerek kalmadığını söyledi dr da rahatladık.. mama ve meme ikilisine devam ediyoruz ama her gün mamayı biraz daha azaltarak... bakalım kontrolde kg alma durumuna göre nasıl devam edeceğimizi öğreneceğiz.
Dikişlerle ilgili de büyük bi sıkıntı yok, ilk günler öksürmek ve gülmek tam bir işkenceydi.. her geçen gün iyiye gidiyor... :dua:
korse önerisi olan var mı? Bana dr herhangi bir şey demedi ama taksam iyi olacak gibi... bu arada aldığım 8 kg'nın 6'sı Doğumda, 1'i de ilk hafta gidince geriye kaldı 1 kg. Ama öncesinde biraz fazlalık olunca ne kadar giderse kardır benim için...:halay:
Pazartesi Doğum yapacaklar baya var galiba... umarım hepiniz sorunsuz alırsınız yavrularınızı kucağınıza..
beatrices beatrices doğuma gitmeden benzer düşüncelerin hepsi benim de kafamdan geçti ama boşmuş cidden... :rapci: sevgiler herkese

Güzel haberlerine çok sevindim:)
Moral destek için de teşekkür ederim, dağıttım ben de kasvetli havayı, Pazartesi doğurayım da bitsin diyorum artık :)
Sevgiler

Kontrolden geldik, kist için 6 cm demişti, Bebek idrarını tuttuğu için fazla çıkmış bugün 3 cm derdi. Korkum geçti Allah'a şükür. Suyumuz normale dönmüş şeker ve hamur yememeye devam. Haftaya çatı muayenesi yapacak, kilosu 3098 olmuş. Şimdilik haberler iyi :)
Aa çok sevindim diyetin işe yaramasına, kist de geçici gibi, ona da ayrı sevindim. Doğum için bir şey dedi mi?

Back
X