• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar sütümü nasıl arttırabilirm. Daha bebeğe veremedim mememi almıyor. Sutum pompa ile damla damla geliyor birikiyor. Başka şey çıkarmadı sütümu sağma makinesi falan. Damla damla gelmesi sut yok anlamına mi geliyor acaba
Canım bana iyi gelen şeyler; sıcak duş, göğüs kalkanı ( memeyi sürekli vakumlu tutup uyarıyo), bebeği göğüs boş da olsa emzirmek, bol bol tatlı yedim, humana still tee oldu

KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ canım bebeğin kaç kilo doğdu. Sanki senin bebeğine de iri bebek demişlerdi diye hatırlıyorum. Normal mi oldu doğumun? Bayağıdır yoktun. Ne güzel kızına kavuştun:anne: Bol sütlü musmutlu günlerin olsun inşallah.
Canım ultrasonun yanilma payı var benim kız 3500 doğdu..
Doğurmuş arkadaşları tebrik ediyorum bebislerinizle sağlıklı nice senelere inşallah.. sırasını bekleyen arkadaşlara da allah kolaylık versin..
Ben sezeryan da omuz agrisin 1-2 saat çekmeme rağmen beni mahvetti nefesim kesildi sesim çıkmadı ama ben gazimi çok erken çıkardım öğlen dogum yaptim akşam gazim çıkmıştı ertesi gün de büyük tuvaletimi yapmıştım. Ama ilk 2 gun kızımla benim dışında herkes ilgilendi o insana çok koyuyor. Bensiz de yaşayabilir ihtiyacı yok düşüncesi insanı bitiriyor

Kızlar bebeğim Salıya kadar doğmazsa Salı sabah 8de sezeryan olacağım. Hastanede ne kadar kalınıyor acaba? Yüksek olasılık spinal olacak. Siz ne kadar kaldınız?

Benzer seyleri yasadik bi cogumuz sariliktan dolayi uyanmiyorlarmis zorla uyandrcn mecbur. Illa meme diye tutturma sariligi atlatana kadar sag sutunu biberonla yada kaşikla ver mamada verebilirsin sariligin ilerlemesinden iyidr. Bide benim doktor her emrzirmedm sonra 2 3 cay kasigi kaynatilip bekletilmis ilik su ver sariligi idrarla atack demisti. 3 gun verdk cok sukur 15ten donduk sarilikta. Insaallah senin bebiste atlatir ilerlemedn
İnşallah canım

Selam kızlar,

Gece sancım başladı, arkası kesilmeyince hastaneye geldim-yatırdılar... birkaç saate sezaryene giriyorum... bana sancısız dogum yok anlaşılan:)
Allah kolay doğum nasip etsin. Güzel haberlerle gel ins

Hala tam acılmis değil. Hala derin nefes alamıyorum. Ömür törpüsü ya.masaj da sıcak su da krem de kesmedi. Hatta morfin yaptılar bana en son o da yaramadi
Hemşire hiçbir ağrı kesici fayda etmiyor demişti. Gerçekten de öyle.

Bende büyük tuvaletimi yaparken ağrı oluyor. Kabız olmamam lazim ama ezelden beri vardır kabızlık.

Hemşire hiçbir ağrı kesici fayda etmiyor demişti. Gerçekten de öyle.
Kalçadan yapılan 3 saat kadar rahatlatiyordu o da çok güçlü bi agri kesici dediler ve yarim saat aralıklarla gidip yalvarmama rağmen yapmadılar bobreklerin çökecek asla olmaz diye. ikinci bebegi düşünmeme engel olabilir bu durum

lilipit lilipit gozun aydin allah anali babali buyutsun yavrunu.rabbim gönlüne göre bi doğum nasip etmiş ne güzel.

Doğum yapan tüm arkadaşlar gözünuz aydın allah anali babali buyutsun yavrularinizi.

Doğum yapacak arkadaşlar hepinizin Allah yardımcısı olsun
Saglikla kavusun kuzulariniza.

@zehrayalcin87 naptın en son suyun gelip hastaneye gitmiştin.insallah saglikla kavusmussundur yavruna

Kızlar hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz? Eşim eczaneye gidecek

Biz iyiyiz çok şükür bi gün uslu uslu uyuyoruz bi gün de yarım saate bir bağırıyoruz öyle öyle 15 gün olduk bide baktık büyümüşler :) senin tosbaa nasıl uyuyomu
Şimdilik çok iyi canım. Uykusu çok gzl. Tosbikde uslu olmasa o hastane günlerinde ne olurdu bilmiyorum halimiz. Huy degistirmezler ins:))

Kalçadan yapılan 3 saat kadar rahatlatiyordu o da çok güçlü bi agri kesici dediler ve yarim saat aralıklarla gidip yalvarmama rağmen yapmadılar bobreklerin çökecek asla olmaz diye. ikinci bebegi düşünmeme engel olabilir bu durum
Öyle düşünme canım ben 2 doğumumu da aynı yöntemle yaptım ama 3. De böyle bir rahatsızlık oldu. Onlarda da inanılmaz baş ağrısı olmuştu.
Belki diğerinde bir sorun yaşamazsın.

Doğumdan sonra diriliş dizisini izliyoruz birinin omzuna mızrak saplandı. Hah işte anlatamadığım ağrım böyle bişey sanki mızrak bana saplandı dedim :))

Sağ boynumdan vuran ağrı bende de olmuştu sezeryandan sonra, hatta annem usuttugumu düşünüp vicks ile masaj yapmıştı öyle geçmiştı, demek o ağrının nedeni sezeryan mı olmamizmis :KK43:
Kirk yil düşünsem sezeryan sebebiyle omuz agrisindan muzdarip olacağım aklımın ucundan geçmezdi :) benim çok siddetliydi. Ölmek istedim bazen hatta

Şimdilik çok iyi canım. Uykusu çok gzl. Tosbikde uslu olmasa o hastane günlerinde ne olurdu bilmiyorum halimiz. Huy degistirmezler ins:))
İnşallah canım :) demek sanada benim gibi ikinci çocuk olursa aynı şeylere katlanamam diye düşündürmüş o acılar ama geçti gitti çok şükür :)

Bu gazdan kaynaklanıyorsa lağman da etkili olmaz mı ki acaba

canim hurma ye tahin pekmez dereotu bulgur pilavi kayisi hosafi bunlar sütü arttiriyor. Ben saginca normal akardi damla damla olmazdi ama kisa sure sonra cok az gelmeye başlardı bebek gibi kuvvetli cekemiyor hicbir makine o yuzden olumsuz dusunme bol bol da su ic
ya bende de ilk sezeryan sonrasi oyle bir omuz agrisi oldu nefes alamiyodum resmen ay simdi aklima geldi. Hemen gelip agri kesici yapmislari fena biseydi gercekten insallah bu sefer olmaz oyle birsey.

bende 4 cm olmadan epidural yapilmiyo diye biliyorum yanlis mi biliyomusum sasirdim simdi
Arkadaşımın doktoru ile benimki aynı. Doğumu doktordan dinledim. Ama nedenini sormadım benim de ilk doğumum olacak kısmetse. Tecrübeli anneler daha iyi bilir. Kişiye göre değişiyordur belki de

Back
X