• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar merhaba. Benim bebeğim 12. Gününde bile doğum kilosunun baya altındaydı. 300 gr kadar. Sadece beni emiyor. Doktor 1 hafta daha takip edelim dedi. Cok üzülüyorum. Doğum kilosunu bari yakalasa. Sürekli emiyor ama emerken uyuyakalıyor, çenesiyle topuğuyla oynayınca emmeye devam ediyor ama çekiyor mu yoksa boş boş ağzını mı oynatıyor bilmiyorum. Dün de gazı vardı bütün gün cok huysuzdu. Gaz damlasına başladık. Biz de durumlar böyle. Sizce 12 günde doğum kilosuna gelmemiş olması normal mi?

Üzmeyin kendinizi zamanla normale dönüyor hersey. Benim bebeğim 3250gr doğdu ve 14.gün 3020 gramdi. Keşke okadar çok üzülüp aglamasaydim diyorum şimdi. Biz 1. ay asimiza gittigimizde ise 3630 gram oldu yani 600 gram almisti 15 günde. Sütüm zamanla arttı ve düzene girdik. Senin bebeğin de alır kilosunu hiç canını sıkma.

Ayy nolur şu emzirme tedbirlerinin hepsini al öyle dertliyim ki göğüs ucu yaralarından yeterince emziremiyorum sanki bebeğim hiç büyümüyor kahroluyorum

Göğüs ucu yaraları için krem kullanıyormusun canım ve büyüklerimiz önceden karbonat sürerlermiş bir dene istersen.İnşallah benimde sütüm gelir

Kızlar merhaba. Benim bebeğim 12. Gününde bile doğum kilosunun baya altındaydı. 300 gr kadar. Sadece beni emiyor. Doktor 1 hafta daha takip edelim dedi. Cok üzülüyorum. Doğum kilosunu bari yakalasa. Sürekli emiyor ama emerken uyuyakalıyor, çenesiyle topuğuyla oynayınca emmeye devam ediyor ama çekiyor mu yoksa boş boş ağzını mı oynatıyor bilmiyorum. Dün de gazı vardı bütün gün cok huysuzdu. Gaz damlasına başladık. Biz de durumlar böyle. Sizce 12 günde doğum kilosuna gelmemiş olması normal mi?
Ben henüz doğum yapmadım bu yaşadıklarınızı tecrübe etmedim ama burada yazılanlardan ve etrafımızdaki insanlardan gördüklerim duyduklarım bir süre sonra toparlıyorlar sen de üzüldüğünle kalıyorsun. Emin ol toparlayacak

Bi haftalik kontrolde dusuk olmasini bekliyorlar zaten, sen beslemeye devam et ve bes gun sonra yine bi bak
Oyle iki saat bekleme falan yapma
Sik sik emzir
İki saat maksimum ac kalacagi sure
Mama alan bebeklerde duzenli iki saatte bir beslebme olabiliyor ancak anne sutu oyle degil
Sik sik emzir
Uyandir uyandirr emzir
Uyumasina musade etme

Doguramayanlar olarak bi liste mi yapsak:halay::rapci:

Ben basi cekerim arkadaslar 40+4 den selamlar

Bende varım doguramayan:)

Doğuramayanlardan bir de ben varım :eğlence:
dün instagramda bi ebe kadının canlı yayınını izledim. Eşinizle gün aşırı ilişkiye girin hurma yiyin ve temizlik yapın dio. Benim sat 8 temmuz ama üstüne gördüğüm için haziran annesi olarak adadım kendimi :) gelişimde zaten 1-2 hafta ilerde. İki gündür acayip kasılma var sizdede varmı kızlar

dün instagramda bi ebe kadının canlı yayınını izledim. Eşinizle gün aşırı ilişkiye girin hurma yiyin ve temizlik yapın dio. Benim sat 8 temmuz ama üstüne gördüğüm için haziran annesi olarak adadım kendimi :) gelişimde zaten 1-2 hafta ilerde. İki gündür acayip kasılma var sizdede varmı kızlar
Valla bi hurma yiyorum o bile gunluk duzenli degil. Yurumek bile zor geliyo artik azicik is yapsam yetiyo. Kasilma bende de var. Iki gundur durumum da degisti yatarken agrim olmuyodu en azindan simdi yatarken de ayni otururkwn de ayaktayken de.

Valla bi hurma yiyorum o bile gunluk duzenli degil. Yurumek bile zor geliyo artik azicik is yapsam yetiyo. Kasilma bende de var. Iki gundur durumum da degisti yatarken agrim olmuyodu en azindan simdi yatarken de ayni otururkwn de ayaktayken de.
Yatarken ne tarafa dönsem diğer tarafım ağrıyor. Bende de aynı belirtiler. Yarın kontrol var bakalım. Senin ne zaman
Bende doğuramadımm:):) herkes bebeğiyle meşgul tabi biz doğuramayanlar sinek avlayalım burda:)
sorma birde benim evde de var 3 yasında. Maraton asıl doğumdan sonra baslıcak da kasınıyorum ben bence. :)

Benim uzun zamandır kasilma vs oluyor ama ben artık vucudumu dinlemicem.o belirtilere gore coktsn dogurmam gerekirdi.gece olunca bebis kafasını kasiklara dogru oyle bir itiyor ki he diyorum dogurucam yine yok .herkes bide soruyor ne zaman ne zmsbs sanki biz belirliyoruz:110:

Yatarken ne tarafa dönsem diğer tarafım ağrıyor. Bende de aynı belirtiler. Yarın kontrol var bakalım. Senin ne zaman
sorma birde benim evde de var 3 yasında. Maraton asıl doğumdan sonra baslıcak da kasınıyorum ben bence. :)
Benim dündü kontrol. Daha kanala azicik girmis velet. Nstde de uyudu durdu uyurken sancim 50lere vurdu bi ara onun disinda sifirlarda geziyodu.doktor haftaya kontrolde gorusuruz dedi o bile bu hafta gelmez daha modunda:110:
Benim ilk valla simdi evde bi cocuk daha olsa baya zor olurdu herhalde diyodum. Allah kolaylik versin o da kucukmus ama ilk kiskanclik zamani geçince cok iyi anlasirlar rahat edersin

Back
X