- 16 Temmuz 2013
- 3.204
- 4.167
- 83
Kızlar merhaba..
Perşembe günü kızım bir haftalık olduğunda annem dayanamadı gitti evine. Çok üzüldüm . Zaten psikolojim çok değişik. Çok kızgınım ona.
Bu hafta kızımızın kisti için kontrolleri vardı, kan alma, ultrason ve tomografisi çekildi. Tabi beni tahmin edersiniz kurumadı gözlerim. Şimdilik amelliyata gerek yok dediler. Bakalım 15 gün sonra yine gidicez dr a.
Dikişlerim daha düşmedi, iyileşmedi. Hemoroidim o kadar kötü oldu ki doğumu falan unutturdu. Doktor yatman lazım dedi ama annem de gidince yatamıyorum.
Bazen çok panik yapıyorum bakabilcek miyim diye. Kussa korkuyorum, ağlasa elim ayağıma dolanıyo. İç zıbınlarını giydirmek ölüm. Şu günler bi geçsin artık..
benımkıde ıkı hapsuruyor susuyor. sorun yapmıyorum.Ne güzel alışmış. Bn de yavaştan açmaya çalıışıyprum ama hemen hapşurmaya başlıyo. Gasta olmasınan korkuyorum
sanıyordumkı bebek bızım yatagı sevıyor.alakası yokmus. meger yatak odası serin dıye yavru orda daha uzun uyuyormus.
Bugün 4.gün ilaca başladığımız.
Allah sabır ve kolaylık versin , çok zor aç karnına 45 dk acı acı ağlaması ve sakinleştirmeye çalışmak...
Eşimin tarafından Allah razı olsun.
Hergün arayıp destek oldular.
Kayınvalidem hep moral veriyor vs...
Ama öz annem arayıp geçmiş olsun bile demedi bunca gun....
Hayalimdeki hamileligi gebelik sekeri yuzunden yasayamamistim. 62 ile hamile kalıp 66 ile doguma gitmistim. Diyet yuzunden.
Suan 60 kiloyum.
Lohusaligimin da boyle öksüz gibi geçeceğini tahmin etmezdim.
Anlamlandiramadigim cok sey var ve aglamak uzulmek dışında bisey yaptigim yok.
İnsan ne olursa olsun bi arar gecmis olsun demeliydi yalandan da olsa.
kızlar çok haklısınız insanın zoruna cok gıdıyor.öz annesınden bunları görmesı.
benımkı daha farklı hep yazıyorum ya benımkınden beklentım yok ama tutup 8-10 saatlık yolu tepip kuzenımın eşinin doğuna gıdıp bırkaç gun kalması benı üzmüstü.bunu bırkaç kere yaptı diğer kuzenlerımede.... benı hamıleleıgımde bırkez aramadı. suanda hala sancım var dikişlerim mahvolmus durumda eğilemıyorum. bır metroluk mesafede oturuyor bır kez geldı, cocuk 5 gunluktu sanırım gelır gelmez dıyorkı aksama aylının yemegı yok erken gıdeyım

Allah bızlerı kımselere düşürmesin, cocuklarımızada sağlıklı hayat nasıp etsin inşallah... bizede güç kuvvet versinki kimseye muhtac olmayalım.unutmayalım mutlu anne mutlu çocuk demek.
canım benımde bazen buluyor 4 saatı. sımdıkı bezlerde emıyor. cocuk rahatsız olmuyor anlaşılanKizlar ya bebeğinizin altini ne kadar siklikla değiştiriyorsunuz ?
Ben ilk oglumda iki saatte bir degistirirdim
Altina yaptigi zamanlar haric rutin olarak yani
Simdi gece yorgunluktan emzir yatir yapıyrm
Dort saati bulabiliyor![]()

ama acınca kakaısını yaptıgıda cok oldu benımkının:)