- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
.merhaba hanimlar ben dogum yapali bir hafta oldu okadar yogunki iki cocuk gercekten cok zormus.kizim in piskilojosi coktu yemek yemez uyumaz ona mi bakiyim diger minnosami bilmiyorum.annem yukarida oturuyor zaten beraber helak olduk.kizim 3100 gr olmus 2900 du sislikleri inince.
cok sukur sutum var ama cok fazla ilki gibi.sagiyorum fazlasini.bebegim gunduz uyuyor emiyor gece ayaktayiz uyku haram oldu nobetlese bakiyoruz.saglikli olmasi na sukur diyorum.bu zor gunler bitecek Alkahtan butun yeni dogum yapan annelere sabir ve kolaylik diliyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor yenidogan bakimi.nefes alacak vakit yok inanin bebegim uyandi hepinuze kolay gelsin..
Evet 2 Cocuklu hayat gerçekten zor oluyor benim kızım kiskanmiyo r ama bana çok naz yapıyor bu süreçte.bu arada maşallah sütun için.@nebf ozellikle yediğin birşey var mı sütünü arttırmak için
lilipit canım ya nerden yazılıyor doğum tarihi bir türlü bulamadım buhran geldi :)
Bende bulamadım

Kızlar oğlum akşam saatlerinde ağlamaya başlıyorr ve hep memede durmak istiyor emiyo uyuyo yatırıyorum tekrar meme isitiyor ve belli saate kadar bu böyle devaö ediyor uyumuyo ağlıyor..kolik oluyor sanırım bu belirtiler![]()
Evet malesef kolik belirtileri ne benziyor