- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
Bn de 144 ü aradim canım yatmış temmuzun son haftasında seninki de yatması lazım..Ben 28 mayısta doğum yaptım bende halen almadım Ağustos ta demişler eşime
Biberon deterjanı kullanıyormusunuz?ben kayantıyorum ama yinede bi koku oluyo neden acaba..biberon deterjanları ne kadar güvenli sizce
Aksam bende sizdendim.00-05 arasi uyur uyanik ti.hasta degilama anlamadim bu neydi boyle.surekli omuzda gezmek istedi.Yok canım benimkşde aynı. Benim artık psikolojim bozuldu sürekli aglıyorum sinirden
Atayım foto cnmİçeriği nasıl canım iyi dersen ondan alayım
Önce deterjanla yılayıp sonra kaynatıyım ozaman bendeBen baby me kullanıyorum. Yıkadıktan sonra durulayıp sterilizasyon makinesine atıyorum. Kaynatıp kuruluyor. Koku da hissetmedim şimdiye kadar.
Atayım foto cnmİçeriği nasıl canım iyi dersen ondan alayım
Tamam canımAtayım foto cnm
Organık dıye kasım annelerındeyken ben önermıslerdı
Hındıstan cevızlı
Bool suyla durulayımca bısı olmaz kanımca
Mukusta oluyorBenim doktorum köpüklü olması sorun değil gaz ile çıkan kaka köpürür dedi. Benim bebeğşn kakasında mukus var sümük gibi kakası. Sizinkinde mukus yoksa alerji değildir o
Ohh mis hamsi kokacak tabi.ama somon yada alabalik,mezgit hic kokmaz.lufer deBen bir kere fırında balık yaptım hamsi bir daha tövbe ettim ben mi beceremedim acaba çok kokuyor ya. Kokusuz nasıl yapılıyor :)
Yakınımızda buyuk marketler var, standtan somon alıp yanındaki fırında ğ
Pişirrip yanına roka salatas yaptım cogunlukla hamilelikte ya da dısarda yedik. Bir de barbun çok severiz ama omegası azmış
Kizlar canim balik cekti aldim kizimi balik aldik geldik aksama levrek varOhh mis hamsi kokacak tabi.ama somon yada alabalik,mezgit hic kokmaz.lufer de
Benim doktorum da başta süt ürünlerini kes dedi. Mukuslu kaka düzelmedi. Sonra et, yumurta, kuruyemiş, domates, kırmızı meyveler, tahin, susam, tavuk da yasak dedi. Yiyecek bişey bulamıyorum. Ne önerirsiniz ? Sütüm azaldı düzgün beslenememekten
Afiyet olsun.Kizlar canim balik cekti aldim kizimi balik aldik geldik aksama levrek varuff ama bizim aprtmanda asansor yok 4.kata araba indrdim cikarttm bide bebis kucagimda bu gidisle iyi kas yaoacagim brlli
Evet cnm oyle oluyor uzun sure, ılk ıhtıyac fırst bulunca uyku oluyorKizlar ya kac gecedir diyorum bu gece esime yanasayim ama yok olmuyo sanki utaniyorum niye boyle oldum ben oda utaniyo kanimca diyo cunku bu gece de benle otur cay icelim diyo garibim cunku ben esim gelimce pertm cikiyo hemem uyuyorum
Yattığından haberimiz oluyor mu msj falan gelmiyor değil miPTT ye yattıktan üç hafta sonra
Hangi numarayı aradınız ptt müşteri hizmetleri miBen müşteri hizmetlerini aradım benimki daha yatmamış 6 ay içinde çekmemiz gerekiyormuş yoksa geri dönüyormuş
Ya canım acaba benmi yanlış hatırlıyorum acaba sanki calpol bi ara yasaklanmısmıydı. Öyle bişey aklımda kalmış ama. Banada aile hekimi calpol verdi ama eczacı ısrarla tylol elime sıkıstırdı. Bayada anlattı şöyle böyle diye yinede istiyısan calpol werelim deyince yok kalsın dedim. Adam resmen hipnoz etti beni. Arabaya binip ewe gelşnce tühh keske kanmasaydım calpol alsaydım dedim ama iş isten gecmiştiHaklısın cnm ben hep unutyrm yazarken buyuk oglumuda dusunerek yazıyrm
Evde ıkısını de bılunduruyorum ya
Yanlis yonlendırme olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?