2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben 28 mayısta doğum yaptım bende halen almadım Ağustos ta demişler eşime
Bn de 144 ü aradim canım yatmış temmuzun son haftasında seninki de yatması lazım..
O değil ptt de çocukla nasıl sıra bekliyecem hiç bilmiyorum daha gidemedim

Biberon deterjanı kullanıyormusunuz?ben kayantıyorum ama yinede bi koku oluyo neden acaba..biberon deterjanları ne kadar güvenli sizce

Ben baby me kullanıyorum. Yıkadıktan sonra durulayıp sterilizasyon makinesine atıyorum. Kaynatıp kuruluyor. Koku da hissetmedim şimdiye kadar.

Kızım bugün iki seferdir emerken birden ağlamaya başlıyor. Emmeyi bırakıp ağlıyor. Biraz oyalıyorum tam sakinleşiyor emmeye başlayınca yine ağlamaya başlıyor. Neden olabilir sizce?

Yok canım benimkşde aynı. Benim artık psikolojim bozuldu sürekli aglıyorum sinirden
Aksam bende sizdendim.00-05 arasi uyur uyanik ti.hasta degilama anlamadim bu neydi boyle.surekli omuzda gezmek istedi.
Koyunca mizmizlandi.5 den sonra uyudu.2-3 saatte bir uyaniyor.
Umarim gecicidir.yoksa coook zor.istahi da azalfi sanki.daha az iciyor mamasini.bazende kusuyor.

Yakınımızda buyuk marketler var, standtan somon alıp yanındaki fırında ğ
Pişirrip yanına roka salatas yaptım cogunlukla hamilelikte ya da dısarda yedik. Bir de barbun çok severiz ama omegası azmış

Somon OMEGA 3 açısından oldukça iyi. Palamut uskumru ton balığı hamsi istavrit de tercih edilebilir. Bir de cıva meselasi var tabi. Dip balıkları değil yüzey balıkları tuketirsek sorun olmaz. Barbun dip baligi. Temiz bir denizden tutuluyorsa sorun yok ama maalesef artık denizlerimiz de çok temiz değil en kolayi ton balığı aslında ama bilinen markalar tercih edilmeli.

Ohh mis hamsi kokacak tabi.ama somon yada alabalik,mezgit hic kokmaz.lufer de
Kizlar canim balik cekti aldim kizimi balik aldik geldik aksama levrek var uff ama bizim aprtmanda asansor yok 4.kata araba indrdim cikarttm bide bebis kucagimda bu gidisle iyi kas yaoacagim brlli

Mukuslu kaka tek başına aslında çok da önemli değil. Başka belirtiler var mı? Ateş kusma yeşil ve kötü kokulu kaka gibi? Mukuslu kaka besin alerjisinden kaynaklanabileceği gibi başka bir çok nedeni de olabilir. Tüm bu besinleri kesince durum düzeldi mi ?

Kizlar ya kac gecedir diyorum bu gece esime yanasayim ama yok olmuyo sanki utaniyorum niye boyle oldum ben oda utaniyo kanimca diyo cunku bu gece de benle otur cay icelim diyo garibim cunku ben esim gelimce pertm cikiyo hemem uyuyorum

Kizlar ya kac gecedir diyorum bu gece esime yanasayim ama yok olmuyo sanki utaniyorum niye boyle oldum ben oda utaniyo kanimca diyo cunku bu gece de benle otur cay icelim diyo garibim cunku ben esim gelimce pertm cikiyo hemem uyuyorum
Evet cnm oyle oluyor uzun sure, ılk ıhtıyac fırst bulunca uyku oluyor
Ben cok korkuyrm ılk denemeyı atlattık cok sukur :)

Senın yasadıkların normal zamana akışına bırak

Haklısın cnm ben hep unutyrm yazarken buyuk oglumuda dusunerek yazıyrm
Evde ıkısını de bılunduruyorum ya
Yanlis yonlendırme olmasın
Ya canım acaba benmi yanlış hatırlıyorum acaba sanki calpol bi ara yasaklanmısmıydı. Öyle bişey aklımda kalmış ama. Banada aile hekimi calpol verdi ama eczacı ısrarla tylol elime sıkıstırdı. Bayada anlattı şöyle böyle diye yinede istiyısan calpol werelim deyince yok kalsın dedim. Adam resmen hipnoz etti beni. Arabaya binip ewe gelşnce tühh keske kanmasaydım calpol alsaydım dedim ama iş isten gecmişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…