Ben bir kere fırında balık yaptım hamsi bir daha tövbe ettim ben mi beceremedim acaba çok kokuyor ya. Kokusuz nasıl yapılıyor :)Evet pirinç ekmek grubundadır 3 yemek kaşığı pirinç 1 dilim ekmeğe eşit. Zaten akşam eğer ihtiyaç duymuyorsan ekmeği fazla yemene gerek yok ama mutlaka kompleks karbonhidrat dediğimiz gruptan (tahilli ekmek, tahilli makarna, bulgur pilavı vs) bir besin tüketmiş ol ki sonradan açlık ve kan şekeri düşmesi yasamayasin. Pirinç bu yüzden tam tahilli ekmekle eşit değil çünkü kötü bir karbonhidrat.
Kıyma et yerine geçer tabi ama gün içinde et grubundan tükettigim miktar önemli. Et yerine tuketebilecegin besinler peynir ve yumurta. Peynir tuketmiyorum demişsin tek alternatif yumurta kalıyor. Balık yiyebilirsen haftada 2-3 kere şahane olur. Hem de pratik at fırına pişsin.
Tamamdır. Cok tesekkur ederim3 aydan küçük bebeklerde laktoz intoleransi teşhisi koymak zordur biraz. Çünkü barsaklari her şeye tepki verebilir. Sadece köpüklü kaka bence büyük bir sıkıntı değil. Laktoz intoleransinda ciddi gaz sancısı kusma mukuslu kaka görülür. Bence süt ürünlerini kesmeden yavaş yavaş az miktarda tuket. Mesela süt yerine yoğurt dene yoğurt daha az alerjiktir. Normal süt yerine de laktozsuz süt icebilirsin hiç bir sakıncası yok.
Ben balık hıc sevmıyrmBen bir kere fırında balık yaptım hamsi bir daha tövbe ettim ben mi beceremedim acaba çok kokuyor ya. Kokusuz nasıl yapılıyor :)
Ben bir kere fırında balık yaptım hamsi bir daha tövbe ettim ben mi beceremedim acaba çok kokuyor ya. Kokusuz nasıl yapılıyor :)
Evet ama kartların kendi taksidi var neyseki...Ay bnmko de öyle, en ıyısını al der
Bı fondötene 150 tl verıyrm gıkı cıkmaZ
Bu arada fondotenım ve kapatıcım az kaldı
Battık yıne yakozmetıge taksıtte yapılmıyor artık
Yakınımızda buyuk marketler var, standtan somon alıp yanındaki fırında ğEvet kokuyor. Ben mini fırında balkonda yapıyorum ama kızarınca daha fena kokuyor. O yüzden kızartmak yasak :)
Çocukların için emzirirken ye burnunu kapata kapata gerekirse. İlaç niyetine, dil balığı falan lezletlidir sevmeyenler bile yer aslında ama tazesini bulmak lazım :)Ben balık hıc sevmıyrm
Yılda bir ıkı kez anca yerım
Kokusunu sevmıyrm
Restoran da kasarlı levrek buğulama falan yıyebılırım ancak
Ben 28 mayısta doğum yaptım bende halen almadım Ağustos ta demişler eşimeKizlar 7 haziran da dogum yaptım ama hala ptt den 300 TL almaya fırsatım olmadı bi türlü çıkamadım evden bise olur mu o paraya geç gidince para da gitmesin
Bend aldm canım o hamaktan çarşaf serdim içineYıkamadınız dimi
Solomombaby alıcam ben. Yenidoğan aparatı var içinde. İlk aydan beri kullanılabiliyor. Fiyatı da çok uçuk değilBari tek değilmişim. Pifff.
Kızlar ben kanguru alicam. Çok konuşuldu ama şimdi her sayfaya tek tek bakamicam. Birde kaynim ogluna chicco kullandi kasik fitigi oldu 1 yasinda ameliyatla duzelttiler. Malum benimki de erkek 2 aylik olduk ayın 1 inde. Alıp kullananlar önereceğiniz biseyler var mı?
Ne kadar sacma seymis o oyle memur olman anne olmana emgelmi puffKızlar aradım 144ü.
20.sıradasınız desede bekledim.
Ağustosun sonunda 230tl alacakmışım.
Neden 300değil dedim.
Kamu işçisisiniz herhalde dedi kız.
Evet dedim...
Reis işçisin işçi kal demiş ordanda vurmuş bizi... @beatrices çok bozuldum bu işe...
An itibariyle forumda örneğim yok.....
Tam olarak sıkıntı ne ? İnek sütü protein alerjisi mi, laktoz intoleransi mi ? Tam teşhis nedir bilirsem daha rahat yardımcı olurum .
Benim doktorum köpüklü olması sorun değil gaz ile çıkan kaka köpürür dedi. Benim bebeğşn kakasında mukus var sümük gibi kakası. Sizinkinde mukus yoksa alerji değildir oKakası kopuk kopuk oluyor
Ilk oglumda da olurdu, doktor sut urunlerını az tuket laktozdan kaynaklı demışti
Doktora gıttıgımde soracagım, yemezsem kopurmuyor kakası, farkedıyorum
Ben yazın balık yiyemiyorum ya. Ama barbuna bayılırım. Dip balık diye hamilelikte hiç yiyememiştim.Yakınımızda buyuk marketler var, standtan somon alıp yanındaki fırında ğ
Pişirrip yanına roka salatas yaptım cogunlukla hamilelikte ya da dısarda yedik. Bir de barbun çok severiz ama omegası azmış
İçeriği nasıl canım iyi dersen ondan alayımBen arada bır baby me kullanıyordum
Sağol canım evet kıyamıyorum o yüzden yarın denicem bakalım sevicekmi çok merak ediyorumGecmis olsun
Agrır tabı kuzuunun kolu oyyy
Hamileylen diyette verdiydi doktor ben begenmemistim tadiniCnm kinoa hic yemedim
Dediklerini bende yapiyrm ama bu hergun olacak sey degil
Oglum bulgur yemez, et de yemiyor, en azindan kiyma seklinde yesin diye pirincli kiymai yapiyrm biber dolmasini
Yani zorlaniyrm cok
Kinoa duydum ama denedim. Nasil lezzetli birsey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?