2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar instagramda görmüştüm. Bebişin pişik kremi Sudocream sivilce lekelerine iyi geliyor diye. Bir haftadır denedim sanki iyi geliyor cidden

Ben bir kere fırında balık yaptım hamsi bir daha tövbe ettim ben mi beceremedim acaba çok kokuyor ya. Kokusuz nasıl yapılıyor :)

Tamamdır. Cok tesekkur ederim

Ben bir kere fırında balık yaptım hamsi bir daha tövbe ettim ben mi beceremedim acaba çok kokuyor ya. Kokusuz nasıl yapılıyor :)
Ben balık hıc sevmıyrm
Yılda bir ıkı kez anca yerım
Kokusunu sevmıyrm
Restoran da kasarlı levrek buğulama falan yıyebılırım ancak

Evet kokuyor. Ben mini fırında balkonda yapıyorum ama kızarınca daha fena kokuyor. O yüzden kızartmak yasak :)
Yakınımızda buyuk marketler var, standtan somon alıp yanındaki fırında ğ
Pişirrip yanına roka salatas yaptım cogunlukla hamilelikte ya da dısarda yedik. Bir de barbun çok severiz ama omegası azmış

Ben balık hıc sevmıyrm
Yılda bir ıkı kez anca yerım
Kokusunu sevmıyrm
Restoran da kasarlı levrek buğulama falan yıyebılırım ancak
Çocukların için emzirirken ye burnunu kapata kapata gerekirse. İlaç niyetine, dil balığı falan lezletlidir sevmeyenler bile yer aslında ama tazesini bulmak lazım :)

Solomombaby alıcam ben. Yenidoğan aparatı var içinde. İlk aydan beri kullanılabiliyor. Fiyatı da çok uçuk değil

Ne kadar sacma seymis o oyle memur olman anne olmana emgelmi puff

Benim doktorum da başta süt ürünlerini kes dedi. Mukuslu kaka düzelmedi. Sonra et, yumurta, kuruyemiş, domates, kırmızı meyveler, tahin, susam, tavuk da yasak dedi. Yiyecek bişey bulamıyorum. Ne önerirsiniz ? Sütüm azaldı düzgün beslenememekten
Tam olarak sıkıntı ne ? İnek sütü protein alerjisi mi, laktoz intoleransi mi ? Tam teşhis nedir bilirsem daha rahat yardımcı olurum .

Kakası kopuk kopuk oluyor
Ilk oglumda da olurdu, doktor sut urunlerını az tuket laktozdan kaynaklı demışti
Doktora gıttıgımde soracagım, yemezsem kopurmuyor kakası, farkedıyorum
Benim doktorum köpüklü olması sorun değil gaz ile çıkan kaka köpürür dedi. Benim bebeğşn kakasında mukus var sümük gibi kakası. Sizinkinde mukus yoksa alerji değildir o

Yakınımızda buyuk marketler var, standtan somon alıp yanındaki fırında ğ
Pişirrip yanına roka salatas yaptım cogunlukla hamilelikte ya da dısarda yedik. Bir de barbun çok severiz ama omegası azmış
Ben yazın balık yiyemiyorum ya. Ama barbuna bayılırım. Dip balık diye hamilelikte hiç yiyememiştim.

Kızlar ek gıdaya ne zaman başlanıyor. Anne sütü alan 6 ay sonra deniliyor ama bizim mi anne sütü almıyor hiç. Ne zaman başlayabilir.

Hamileylen diyette verdiydi doktor ben begenmemistim tadini

Kizlar ya bebislerimizi ne zaman yasatikta yatiracagiz ben agayimda uyuyunca yastikla oylece birakiyorum acaba beli aciyormudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…