- 30 Temmuz 2017
- 219
- 486
- 33
Ekmek neden az dediniz?emzirdigi icin mi?bnde sabah kahvaltisi haric ekmek yemiyorum..
bizim sıpanın da uyanıklık saati gece 01-04 arası ayaktayız sev beni anne sev beni saatiYaw bitek benim sıpa mi 2 saatte bir kalkiyo gece. Hortlak gibi geziyorum yahu.
Ben solomombaby aldım dün siparişi verdim bugün elime ulaştı ergonomik kanguru..burdada tavsiye edenler oldu henüz denemedim ama kullanışlı gözüküyor..benim bebeğimde erkek umarım öyle bi sorun olmazBari tek değilmişim. Pifff.
Kızlar ben kanguru alicam. Çok konuşuldu ama şimdi her sayfaya tek tek bakamicam. Birde kaynim ogluna chicco kullandi kasik fitigi oldu 1 yasinda ameliyatla duzelttiler. Malum benimki de erkek 2 aylik olduk ayın 1 inde. Alıp kullananlar önereceğiniz biseyler var mı?
Cnm sut urunleri bebegıme dokunuyot r ne yapabılırım
Valla ıkı cocukla yıyorum bıde bunlari ben
Yedıgımden bırsey anlamıyorum kı
Bıde buyuk oglumu yedırıyorum dusun yanı
Diyetisyenanne salata eksıklıgımde o yuzden aceleden
Benim kızım da emzirirken, yatağın üstündeki eşimle düğün fotoğrafımızı inceliyor. Arada bakıp gülüyor aguluyor.Görmeleri çok ilerledi gerçekten. Maaşallah hepsine. Benim kızım da tvye bana ellerime falan dikkatle bakıyor artık. Göz göze geliyoruz birkaçgündür. Bir de ablasının kıyafetlerine bayılıyor. Pullu taşlı süsleri dakikalarca izliyor ablasının elbisesinde
Ben solomombaby aldım. Bugün gelecek daha. Kullanıp yorum yaparımBari tek değilmişim. Pifff.
Kızlar ben kanguru alicam. Çok konuşuldu ama şimdi her sayfaya tek tek bakamicam. Birde kaynim ogluna chicco kullandi kasik fitigi oldu 1 yasinda ameliyatla duzelttiler. Malum benimki de erkek 2 aylik olduk ayın 1 inde. Alıp kullananlar önereceğiniz biseyler var mı?
Kakası kopuk kopuk oluyorTam olarak sıkıntı ne ? İnek sütü protein alerjisi mi, laktoz intoleransi mi ? Tam teşhis nedir bilirsem daha rahat yardımcı olurum .
Söz konusu kozmetik olunca enteresan ama paradan kısmayan bir kocam var, adam benden süslü hiç laf etmez öyle şeylere :)çok hoş.. benimkide ben alırken ,bunlara bu kadar para verilir mi der; sonrada orasını burasını nemlendirmek için yüzüne gözüne boca eder
Haklısın cnm ben hep unutyrm yazarken buyuk oglumuda dusunerek yazıyrm6 aya kadar dolven kullanılmıyor.
bende oyun halısı bakıyorum ama karar veremedim sizin halınızın markası ne memnun musunuz?
Ay bnmko de öyle, en ıyısını al derSöz konusu kozmetik olunca enteresan ama paradan kısmayan bir kocam var, adam benden süslü hiç laf etmez öyle şeylere :)
Ben arada bır baby me kullanıyordumBiberon deterjanı kullanıyormusunuz?ben kayantıyorum ama yinede bi koku oluyo neden acaba..biberon deterjanları ne kadar güvenli sizce
Birde dolma yedim ya, pirinc ve kiyma var icinde, onlar gun ekmek grubu tuketimi ve et tuketimi icin yeterli olmaz mi? Et grubundan et olmadiginda ne tuketebilirim? Yesil meercimek gaz yapar, peynirde yiyemiyrm
Ben ne yesem sasirdim zaten
Bide bunlari yapma meselesi var
Gecmis olsunKanguru elime ulaştı solomombaby..bakalım memnun kalıcakmıyım bugün verem aşısını oldu o yüzden kolu rahtsız olmasın diye deneyemiyorum yarın denicem uamrım durur içinde benim oğlan sıkıntıya pek gelemiyor :)
Selam canım kanguru işini 3 kadın üstlenmiş Ceren Bebek: www.missbebek.com Emeibaby satıyorBari tek değilmişim. Pifff.
Kakası kopuk kopuk oluyor
Ilk oglumda da olurdu, doktor sut urunlerını az tuket laktozdan kaynaklı demışti
Doktora gıttıgımde soracagım, yemezsem kopurmuyor kakası, farkedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?