2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar aradım 144ü.
20.sıradasınız desede bekledim.
Ağustosun sonunda 230tl alacakmışım.
Neden 300değil dedim.
Kamu işçisisiniz herhalde dedi kız.
Evet dedim...
Reis işçisin işçi kal demiş ordanda vurmuş bizi... beatrices çok bozuldum bu işe...

An itibariyle forumda örneğim yok.....

Ben solomombaby aldım dün siparişi verdim bugün elime ulaştı ergonomik kanguru..burdada tavsiye edenler oldu henüz denemedim ama kullanışlı gözüküyor..benim bebeğimde erkek umarım öyle bi sorun olmaz

Valla ıkı cocukla yıyorum bıde bunlari ben
Yedıgımden bırsey anlamıyorum kı
Bıde buyuk oglumu yedırıyorum dusun yanı
Diyetisyenanne salata eksıklıgımde o yuzden aceleden

Haklısın ara öğün bile zorlar seni iki çocukla. Salatayı bır günlük yapıp yalayıp tuzlamadan 1 gün dolapta tutabilirsin.

Benim kızım da emzirirken, yatağın üstündeki eşimle düğün fotoğrafımızı inceliyor. Arada bakıp gülüyor aguluyor.

Kanguru elime ulaştı solomombaby..bakalım memnun kalıcakmıyım bugün verem aşısını oldu o yüzden kolu rahtsız olmasın diye deneyemiyorum yarın denicem uamrım durur içinde benim oğlan sıkıntıya pek gelemiyor :)

Ben solomombaby aldım. Bugün gelecek daha. Kullanıp yorum yaparım

Tam olarak sıkıntı ne ? İnek sütü protein alerjisi mi, laktoz intoleransi mi ? Tam teşhis nedir bilirsem daha rahat yardımcı olurum .
Kakası kopuk kopuk oluyor
Ilk oglumda da olurdu, doktor sut urunlerını az tuket laktozdan kaynaklı demışti
Doktora gıttıgımde soracagım, yemezsem kopurmuyor kakası, farkedıyorum

bende oyun halısı bakıyorum ama karar veremedim sizin halınızın markası ne memnun musunuz?

Tinny love markası maymun var içinde. Hafta sonu aldım. Ben beğendim oyuncakları güzel. Zaten değiştirilebiliyor oyuncaklar. Renkleri de çok canlı. Tavsiye ederim.

Biberon deterjanı kullanıyormusunuz?ben kayantıyorum ama yinede bi koku oluyo neden acaba..biberon deterjanları ne kadar güvenli sizce

Söz konusu kozmetik olunca enteresan ama paradan kısmayan bir kocam var, adam benden süslü hiç laf etmez öyle şeylere :)
Ay bnmko de öyle, en ıyısını al der
Bı fondötene 150 tl verıyrm gıkı cıkmaZ
Bu arada fondotenım ve kapatıcım az kaldı
Battık yıne yakozmetıge taksıtte yapılmıyor artık

Evet pirinç ekmek grubundadır 3 yemek kaşığı pirinç 1 dilim ekmeğe eşit. Zaten akşam eğer ihtiyaç duymuyorsan ekmeği fazla yemene gerek yok ama mutlaka kompleks karbonhidrat dediğimiz gruptan (tahilli ekmek, tahilli makarna, bulgur pilavı vs) bir besin tüketmiş ol ki sonradan açlık ve kan şekeri düşmesi yasamayasin. Pirinç bu yüzden tam tahilli ekmekle eşit değil çünkü kötü bir karbonhidrat.

Kıyma et yerine geçer tabi ama gün içinde et grubundan tükettigim miktar önemli. Et yerine tuketebilecegin besinler peynir ve yumurta. Peynir tuketmiyorum demişsin tek alternatif yumurta kalıyor. Balık yiyebilirsen haftada 2-3 kere şahane olur. Hem de pratik at fırına pişsin.

Gecmis olsun
Agrır tabı kuzuunun kolu oyyy

Selam canım kanguru işini 3 kadın üstlenmiş Ceren Bebek: www.missbebek.com Emeibaby satıyor
Hülya...
Www.tuniko.com Neko satıyor
Esra Tenekicioğlu
Www.huggyberry.com huggyberry satıyor.
Bunun dışında gruptan solomon baby ve sling alanlar oldu.
Bir incele istersen hepsi güzel.
2. El de satanlar var

Kakası kopuk kopuk oluyor
Ilk oglumda da olurdu, doktor sut urunlerını az tuket laktozdan kaynaklı demışti
Doktora gıttıgımde soracagım, yemezsem kopurmuyor kakası, farkedıyorum

3 aydan küçük bebeklerde laktoz intoleransi teşhisi koymak zordur biraz. Çünkü barsaklari her şeye tepki verebilir. Sadece köpüklü kaka bence büyük bir sıkıntı değil. Laktoz intoleransinda ciddi gaz sancısı kusma mukuslu kaka görülür. Bence süt ürünlerini kesmeden yavaş yavaş az miktarda tuket. Mesela süt yerine yoğurt dene yoğurt daha az alerjiktir. Normal süt yerine de laktozsuz süt icebilirsin hiç bir sakıncası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…