2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimki de onu mama yapanlara söyler. Sen sütlü reçelli yumurtalı bulamaç yer misin filan diye kızar:) ahhshs

Hmm yani 6. Aydan sonra ek gıda ya fazla yuklenmeyim yani. Bana şimdiden onu tattır bunu tattır diyorlar da sinir oluyorum kırmak istemiyorum.
Selam, su bile verilmiyor 6. Aya kadar, çıldırmış bence onu diyenler. Aman arkadaşım yapma öyle şeyler sakın, dr seni yönlendirir zaten. Kimsenin lafına bakıp bebeğinin hayatını riske atma.

Annen ne guzel gelışmeye acık
Bnm annemde oyledır
Hepsını takıp edıyor
Bnm annemde zamanının blwcısıymıs bız bılmeden yapıyorduk dıyor
Ben oglumda kısmı blw uyguladım
Cok memnunum
11 aylıkken corba ıcerdı kasıkla
9-10 aylıllen kasıkla yogurt yıyebılırdi
Hep verdım kendı yedı

Döke saca

Haftada 2 defa en bilinen markadan tüketmekte hiç bir problem yok. İsim verebiliyor muyum bilmiyorum ama o marka balıklarında ağır metal olmadığını analizler sonucunda kanıtladı.
Selam, hergün salata içinde konserve mısır yiyorum ve balık mevsimi olmadığı için arada konserve balık yiyorum. Arada dediğim doğumdan sonra 1 kez konserve balık yedim :)

Hmm yani 6. Aydan sonra ek gıda ya fazla yuklenmeyim yani. Bana şimdiden onu tattır bunu tattır diyorlar da sinir oluyorum kırmak istemiyorum.
Cnm ben asagı yukarı yedı ayakadar tattırdım

Bes ayda baslattı dr bızı
Onun dedıgı kadar vermedım asla
Mesela uc gun cam rendede rendelenmıs elmadan bı cay kaşığı şeklinde
7. Ayda kahvaltıy basladık
Nohut taneso kadar yumurta sarısı kendı yaptığım süt kesmesı peynir pekmez falan yanınada ıhlamur ıcırıyordum hepsı ayrı ayrı, elıne de cubuk seklınde salatalik verıyordum

Aptamil mamada zararlı partiküller bulunmuştu diye hatirliyorum. GDO dan falan bahsedilmişti hatta mamalar toplatıldı gibi şeyler de duymuştum.
O haberi ben yurtdisi diye hatirliyorum.oyle olsa saglik bakanligi veya tarim bakanligi musade edermi uretimine.sonucta kendi ulkelerinin gelecegi bebekler.
Cok uzuldum simdi ya.
Caresiz kaldim resmen.oneriniz varmi mama icin.
Hipp organik deniyor.ama ben organik olayina inanmiyorum.cunku inek sutu sinucta.ve inegin beslendigi ot yem ne kadar guvenli.fabrika atiklari,egzoz gaxlari,tarim ilaclari,v.b...
Kotunun iyisini bulmaya calisiyorum acikcasi

Gdo çıkan aptamil, tahıllı kaşık mama olması lazım

Cnm dr hep calpol verıyor yasak degıl ama iyi değil diyen cook haber var
Ben dr uma guvendıgımden kullanıyorum

Bende aptamil kullanıyorum ve dr önerdi, aptamil conformil kullan dedi. Gaz ve kabızlık sorununa o mama iyi gelir dedi.
hipp organik ile başlamıştıl ve bizimki sürekli kusuyodu, organik mamaların tadını çok sevmeyebiliyormuş bebekler, umarım seninki sever

Cnm havucun cok suyu cıkmıo ama cam rendede alma rendeleyınce zaten kenarından kasıkla alınıp verılebılır suyu
Peki eti nasıl yapmam lazım. Ve ne zaman verebilirim. Eti püre yapabilir miyim acaba. Bilmediğimden soruyorum. 6.aydan sonra et yedirebilir miyim peki

Cnm dr hep calpol verıyor yasak degıl ama iyi değil diyen cook haber var
Ben dr uma guvendıgımden kullanıyorum
Yaa simdi emin degilim ama ilk kizimda arada bir ozellikle kisin grip falan atlatinca(agrikesici parasetamol oldugu icin) asm dr.umuz bir granul yazardi suda cozundurup icirirdim.parasetamolun vucuttan atilimi icindi.ama cok zaman oldu.belkide karistiriyorumdur.

Çok şükür lilipit anneden yana şanslıyım, Allah başımızdan eksik etmesin, öğretmendi emekli oldu sonra özel eğitimde çalışmaya başladı engelli öğrencilerle güzel de maaşı vardı ama bizim bebiş gelince bıraktı bize bakıyor artık torun bakacagım diyor, arkadasları turla yunan adakarına gidiyor yalvardım anne biz idare ederiz 4 -5 gun ne olacak dedim, hayatta olmaz aklım burda kalır vicdanım el vermez dedi, gitmedi. Cok paralıyor biziö için kendini bende kıyamıyorum ona. Yazlıkta onların yanındayız durum bu, ama kendi evimdeyken hiç bunaltmaz orası senin evin orada istediğin zaman gelirim istediğin zaman giderim diyorki buraya gelmeden sadece 1 hafta bizimle kaldı sonra ben bebekle ve esimle kalmıştım. Çalışmaya baslayınca da sabah anneme bırakıcam iş çıkışı alıcam öyle planladık bakalum herkes kendi evinde özgür mutlu çünkü :)

Selam, hergün salata içinde konserve mısır yiyorum ve balık mevsimi olmadığı için arada konserve balık yiyorum. Arada dediğim doğumdan sonra 1 kez konserve balık yedim :)
Bence emzirirken çok konserve tüketme çünkü hazır gıda koruyucu katkı madderi kullanıyorlar Zehracım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…