Benimki de onu mama yapanlara söyler. Sen sütlü reçelli yumurtalı bulamaç yer misin filan diye kızar:) ahhshsTabiki tahmin ederim etmem mi. Bende katı bir blw ci olmayacagım zaten cocugun tepkisi nasıl olacak bir de onu görmek lazım, bir de benim anne devralacak o sırada bakım işlerini neler yapacak benden gizli bilmiyorum ama anneme guvenıyorum onu da uye yaptım gruba şimdiden alışsın video izlesin diye,
Arada soruyorum anneme denemek için, "anne bebeğin kahvaltısı peynir yumurta falan karıştırılıp mı veriliyor?" Diye annem diyor ki "saçmalama sen öyle yiyebilir misin çocuk nasıl yesin!" diyor :) benim anne zaten blw ciymiş benim haberim yokmuş meğer :))
Selam, su bile verilmiyor 6. Aya kadar, çıldırmış bence onu diyenler. Aman arkadaşım yapma öyle şeyler sakın, dr seni yönlendirir zaten. Kimsenin lafına bakıp bebeğinin hayatını riske atma.Hmm yani 6. Aydan sonra ek gıda ya fazla yuklenmeyim yani. Bana şimdiden onu tattır bunu tattır diyorlar da sinir oluyorum kırmak istemiyorum.
Annen ne guzel gelışmeye acıkTabiki tahmin ederim etmem mi. Bende katı bir blw ci olmayacagım zaten cocugun tepkisi nasıl olacak bir de onu görmek lazım, bir de benim anne devralacak o sırada bakım işlerini neler yapacak benden gizli bilmiyorum ama anneme guvenıyorum onu da uye yaptım gruba şimdiden alışsın video izlesin diye,
Arada soruyorum anneme denemek için, "anne bebeğin kahvaltısı peynir yumurta falan karıştırılıp mı veriliyor?" Diye annem diyor ki "saçmalama sen öyle yiyebilir misin çocuk nasıl yesin!" diyor :) benim anne zaten blw ciymiş benim haberim yokmuş meğer :))
Benimki de onu mama yapanlara söyler. Sen sütlü reçelli yumurtalı bulamaç yer misin filan diye kızar:) ahhshs[/QUOTE
Selam, hergün salata içinde konserve mısır yiyorum ve balık mevsimi olmadığı için arada konserve balık yiyorum. Arada dediğim doğumdan sonra 1 kez konserve balık yedim :)Haftada 2 defa en bilinen markadan tüketmekte hiç bir problem yok. İsim verebiliyor muyum bilmiyorum ama o marka balıklarında ağır metal olmadığını analizler sonucunda kanıtladı.
Cnm ben asagı yukarı yedı ayakadar tattırdımHmm yani 6. Aydan sonra ek gıda ya fazla yuklenmeyim yani. Bana şimdiden onu tattır bunu tattır diyorlar da sinir oluyorum kırmak istemiyorum.
O haberi ben yurtdisi diye hatirliyorum.oyle olsa saglik bakanligi veya tarim bakanligi musade edermi uretimine.sonucta kendi ulkelerinin gelecegi bebekler.Aptamil mamada zararlı partiküller bulunmuştu diye hatirliyorum. GDO dan falan bahsedilmişti hatta mamalar toplatıldı gibi şeyler de duymuştum.
Cnm havucun cok suyu cıkmıo ama cam rendede alma rendeleyınce zaten kenarından kasıkla alınıp verılebılır suyuElma ve havuç suyu nasıl yapılacak peki. Zahmet olmazsa anlatabilir misin
Gdo çıkan aptamil, tahıllı kaşık mama olması lazımO haberi ben yurtdisi diye hatirliyorum.oyle olsa saglik bakanligi veya tarim bakanligi musade edermi uretimine.sonucta kendi ulkelerinin gelecegi bebekler.
Cok uzuldum simdi ya.
Caresiz kaldim resmen.oneriniz varmi mama icin.
Hipp organik deniyor.ama ben organik olayina inanmiyorum.cunku inek sutu sinucta.ve inegin beslendigi ot yem ne kadar guvenli.fabrika atiklari,egzoz gaxlari,tarim ilaclari,v.b...
Kotunun iyisini bulmaya calisiyorum acikcasi
Havuc suyuna damlacik kadar yag kattiniz mi.Cam rende de elmayı rendeledim tülbentte suyunu sıktım havucu normal rendede rendeledim aynı şekilde tülbentte suyunu sıktım biberonla verdim
Cnm dr hep calpol verıyor yasak degıl ama iyi değil diyen cook haber varYa canım acaba benmi yanlış hatırlıyorum acaba sanki calpol bi ara yasaklanmısmıydı. Öyle bişey aklımda kalmış ama. Banada aile hekimi calpol verdi ama eczacı ısrarla tylol elime sıkıstırdı. Bayada anlattı şöyle böyle diye yinede istiyısan calpol werelim deyince yok kalsın dedim. Adam resmen hipnoz etti beni. Arabaya binip ewe gelşnce tühh keske kanmasaydım calpol alsaydım dedim ama iş isten gecmişti
Evet dogru bılgıHavuc suyuna damlacik kadar yag kattiniz mi.
Bende aptamil kullanıyorum ve dr önerdi, aptamil conformil kullan dedi. Gaz ve kabızlık sorununa o mama iyi gelir dedi.O haberi ben yurtdisi diye hatirliyorum.oyle olsa saglik bakanligi veya tarim bakanligi musade edermi uretimine.sonucta kendi ulkelerinin gelecegi bebekler.
Cok uzuldum simdi ya.
Caresiz kaldim resmen.oneriniz varmi mama icin.
Hipp organik deniyor.ama ben organik olayina inanmiyorum.cunku inek sutu sinucta.ve inegin beslendigi ot yem ne kadar guvenli.fabrika atiklari,egzoz gaxlari,tarim ilaclari,v.b...
Kotunun iyisini bulmaya calisiyorum acikcasi
Aaaa ilk defa duydum. Du bakim daha neler ögrenicem bu gruptaEvet dogru bılgı
Yag damlatmak gereklı
Vıtamın acıga cıksın dıye
Peki eti nasıl yapmam lazım. Ve ne zaman verebilirim. Eti püre yapabilir miyim acaba. Bilmediğimden soruyorum. 6.aydan sonra et yedirebilir miyim pekiCnm havucun cok suyu cıkmıo ama cam rendede alma rendeleyınce zaten kenarından kasıkla alınıp verılebılır suyu
Bazi yagda cozunen vitaminler icin gerekli ben havucu dondurucuya bile koyacaksam,icine yag damlatirim oylevkoyarim.rendesi,dilimi,haslarkende suyunu degerlendirmek gerek,yag atilmissa.a vit,d vit yagda cozunengillerdenAaaa ilk defa duydum. Du bakim daha neler ögrenicem bu grupta
Yaa simdi emin degilim ama ilk kizimda arada bir ozellikle kisin grip falan atlatinca(agrikesici parasetamol oldugu icin) asm dr.umuz bir granul yazardi suda cozundurup icirirdim.parasetamolun vucuttan atilimi icindi.ama cok zaman oldu.belkide karistiriyorumdur.Cnm dr hep calpol verıyor yasak degıl ama iyi değil diyen cook haber var
Ben dr uma guvendıgımden kullanıyorum
et suyu ve et 8. Aydan sonra verilirPeki eti nasıl yapmam lazım. Ve ne zaman verebilirim. Eti püre yapabilir miyim acaba. Bilmediğimden soruyorum. 6.aydan sonra et yedirebilir miyim peki
Çok şükür lilipit anneden yana şanslıyım, Allah başımızdan eksik etmesin, öğretmendi emekli oldu sonra özel eğitimde çalışmaya başladı engelli öğrencilerle güzel de maaşı vardı ama bizim bebiş gelince bıraktı bize bakıyor artık torun bakacagım diyor, arkadasları turla yunan adakarına gidiyor yalvardım anne biz idare ederiz 4 -5 gun ne olacak dedim, hayatta olmaz aklım burda kalır vicdanım el vermez dedi, gitmedi. Cok paralıyor biziö için kendini bende kıyamıyorum ona. Yazlıkta onların yanındayız durum bu, ama kendi evimdeyken hiç bunaltmaz orası senin evin orada istediğin zaman gelirim istediğin zaman giderim diyorki buraya gelmeden sadece 1 hafta bizimle kaldı sonra ben bebekle ve esimle kalmıştım. Çalışmaya baslayınca da sabah anneme bırakıcam iş çıkışı alıcam öyle planladık bakalum herkes kendi evinde özgür mutlu çünkü :)Annen ne guzel gelışmeye acık
Bnm annemde oyledır
Hepsını takıp edıyor
Bnm annemde zamanının blwcısıymısbız bılmeden yapıyorduk dıyor
Ben oglumda kısmı blw uyguladım
Cok memnunum
11 aylıkken corba ıcerdı kasıkla
9-10 aylıllen kasıkla yogurt yıyebılırdi
Hep verdım kendı yedı
Döke saca
Bence emzirirken çok konserve tüketme çünkü hazır gıda koruyucu katkı madderi kullanıyorlar Zehracım.Selam, hergün salata içinde konserve mısır yiyorum ve balık mevsimi olmadığı için arada konserve balık yiyorum. Arada dediğim doğumdan sonra 1 kez konserve balık yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?