2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doktorlar sacmalıyor zaten bazen grupta dr tavsiyesi menüler paylasıyorlar inanılacak gibi degil, ama Fener bu yöntem 6 aydan önce kesinlikle desteklemiyor ek gıdayı paylaştığım linki incelesene tecrubeli annelerin yorumlarına ihtiyacımız olacak sonuçta
http://blwturkiye.com/

Harikasın sen, o konuda bilgim yok ama :)

Havuc suyuna damlacik kadar yag kattiniz mi.
Hayır neden katılmalımıymış. :) Bu arada ben bizim Dr un uygulamasını anlattım. Dr unuza danışmadan siz bir.şey vermeyin. Dr çocuğun gelişimine bakıp vermiş olabilir.
Ben Dr un ek gıdaya geçiş düşüncesini mantıklı buldum evet anne sütü almıyor takviye gerekiyor olabilir zaten sindiremeyeceği şeyler olsa havuç patates yumurta sarısı gibi gıdaları özellikle saymazdı. Bu gıdaları da kase dolusu vermiyoruz elbette çay kaşığı ile başlanıyor.zaten her ay kontrolde yeme listesine Dr yedirebileceğiniz şeyleri ekliyor. İğrenç karışımlı çorba elbette olmuyor. Mercimek çorbasına siz domates patates koymuyormusunız sonuçta o da bir karışım iğrenç mi.
Blw konusuna gelince arkadaşım uyguladı yemek çeşitlendirmesinde çocuğa zorla bir.şey yediremedi. Yemeyen çocuğa Blw de yapsanız ağzına zorlada tepseniz olmuyor Blw nin özelliği çocuk kendi yemeyi öğreniyor.arkadaşım sonuca ulaşana kadar çok yorucu(temizlik) ve stresli bir.süreç. Yaşadı.

Arkadaşlar özel 2.ay aşısı varmış ücretli alınıyormuş ve çocuklarda daha az huzursuzluk ve Ateş yapıyormuş .... Bu konuda bilgisi olan var mı??????

Selam, hergün salata içinde konserve mısır yiyorum ve balık mevsimi olmadığı için arada konserve balık yiyorum. Arada dediğim doğumdan sonra 1 kez konserve balık yedim :)

Mısır tuketmeyin. Konserve balık tüketebilirsiniz. Marka adı verebiliyormuşuz dardanel balıklarında ağır metal olmadığını resmi analizler ile kanıtladı. Bu yüzden dardanel öneriyorum. Haftada iki kere tüketebilirsiniz.

Ya haklısın işte o yüzden tecrübeli anneler deneyimlerini paylaşsın dedim. Ona göre ne yapacagımıza karar verelim diye :) katı bir blw ci olmayacagım bende bakalım biraz arastıralım görelim :)

Aslinda sizlere ayak uydurmaya calisiyorum.cunku harika olan sizlersiniz.
Çok sey ogreniyorum sizlerden,bu yasimda valla.
Ben de bu bicibiciyi ilk kez duydum.cok guzel bir kodlamaymis.
Voltranı oluşturuyoruz ama mesleklerimiz dışında otorite de değiliz kendi adıma takılıyorum işte :)

Havucun vitamininden faydalanabildin diye.Avit.

Haberin yüzde yüz doğruluğunu ben de bilmiyorum sadece duymuştum ve Türkiye'de oldu diye hatırlıyorum. Şöyle bir link buldum https://www.google.com.tr/amp/m.sabah.com.tr/ekonomi/2014/05/26/milupa-mamada-gdo-cikti/amp

ben mama olarak hipp, evolvia, golden goat, ve sma onerebilirim. Kendi kızıma da ilk iki gün hipp vermistim. Organik olayı bence de abartilan bir durum. Bu bahsettiğim mamalarin sicili temiz. İçerik olarak zaten aşağı yukarı cogu aynı. Golden goat sindirim sorununa daha az yol aciyor keçi sütünden elde edildiği için .

Arkadaşlar özel 2.ay aşısı varmış ücretli alınıyormuş ve çocuklarda daha az huzursuzluk ve Ateş yapıyormuş .... Bu konuda bilgisi olan var mı??????
Rotavirüs aşısı ama ateş falan yapmıyor ağızdan veriliyor 2 doz olan rotarex in fiyatı 175 tl 15 dk bebeğin kusmaması gerekiyor dedi Dr

Benim kızda bı ara memeyi fena reddediyordu meğerse ağzında pamukcuk olmuş.meme emerken birden ağlamaya başlarsa ağzını bı kontrol edin mutlaka
bizim kızda gün farkettim yanak kısımları beyaz beyaz ama dilinde birşey yok,öyle aman aman huzursuzluğu da Yok ne yapmak lazım ki?

Hmm yani 6. Aydan sonra ek gıda ya fazla yuklenmeyim yani. Bana şimdiden onu tattır bunu tattır diyorlar da sinir oluyorum kırmak istemiyorum.
Annem deydi kızım Bn yemek yiyim diye annem bakıyorDu sonra kızım agzini şapırdatmaya başladı anne ne verdin çocuğa diye bağırdım kavun koktu yalattim diyo allahım ya bizi nasıl büyüttüler hayret ediyorum Bn kavun yemiyorum gaz yapıyor diye annem kavun yalatiyo

Cevap ve bilgi icin cok tesekkur ederim.
Devlet hastanesinde yenidogan servisinde aptamil likit kullaniliyordu. Guvenilir olacagini ondan dusunmustum.
Evt ihaleyle aliniyordur ama guvenilir olmayana ihale vermezler diye dusunmustum.
Eczacim ilk evolviayi tavsiye etmisti.sanirim yine ona donecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…