2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay oyle annede gonlunde ferah olur miss gibi bakar kuzuna
Kesınlıkle cok sanslısın, Allah basımızdan eksık etmesın annelerımızı

Kızım Sabah 9 buçukta 2. Ay aşılarını oldu
Bu saate kadar ateşi çıkmamıştı ama şimdi 37,5 oldu. Sizlerde de böyle mi oldu uzun süre çıkmayınca daha da çıkmaz diyordum. Bugün bir arkadaş da yaptırmıştı isim hatırlayamadım sizde de ateş var mı

Cnm akşama doğru cıkabılır ve gece pik yapabolır oyle hatırlıyrm ben ogluma 23:30 da calpol verdıgımı hatırlıyrm 38,5 olmustu atesı, ama onun oncesınde bekledım ıyıce vucudu savassın dıye. 38,5 olmadan vermedım

Peki eti nasıl yapmam lazım. Ve ne zaman verebilirim. Eti püre yapabilir miyim acaba. Bilmediğimden soruyorum. 6.aydan sonra et yedirebilir miyim peki
Hayır cnm
Et sekız aydan sonra
Asla püre yapma derım
Haftada bır kuzu haslamamkz vardı bızım
Kerevız havuc patates falan
Hep ben kuzu etı yedırdım ogluma, kuzu kıymalarını koyduk corbasına
Kuzu etı dagılıyor, catalla ezıyosun yedırıyorsun
Lop lop yerdı etlero yavrum, sımdı agzına surmuyor
Ek gıda konusunda ben yardımcı olurum sızlere cnm :)

Bazi yagda cozunen vitaminler icin gerekli ben havucu dondurucuya bile koyacaksam,icine yag damlatirim oylevkoyarim.rendesi,dilimi,haslarkende suyunu degerlendirmek gerek,yag atilmissa.a vit,d vit yagda cozunengillerden
Senin meslek neydi canım çogh iyisin bu konularda :) birde biyoloji dersinden hatırladıgım birşey var; banyoda bicibici yapılır yaaani B ve C vitaminleri suda çözünür A, D, E, K yağda

İyi ki varsın çok sağol. Çünkü baya ihtiyacım olacak. Başını şişerebilirim

Canım oğlum anne sütü olmadığı için hep mama.ile büyüdü Dr 4,5 aylıkken bu çocuk anne sütü almıyor ek gıdaya elma.havuç suyu ile başla yoğurt ve 2 sebzeli havuç-patates çorba yedir dedi tabiki günde sadece 1 kere sürekli değil mamaya devam.ben hergün değil de haftada 1-2 ile başladım. Mamayı zaten 3,5 yaşında zor bıraktık :) yani bu görüş Dr dan Dr a değişiyordur elbette. Zaten hepsini birden veremezsiniz alerji olup olmadığını anlamak.için her şeyi önce tek vereceksiniz karışık verdiğinizde hangisinin dokunduğunu anlayamayız. Valla yumurta sarısını bile demişti su ile erit ver diye ama kaçıncı aydı hatırlayamadım

Senin meslek neydi canım çogh iyisin bu konularda :) birde biyoloji dersinden hatırladıgım birşey var; banyoda bicibici yapılır yaaani B ve C vitaminleri suda çözünür A, D, E, K yağda
Biraz merak,birazda gereklilik heralde.fen ve matematik hep ilgi alanim olmustu.
Ev hanimiyim.elektronik onlisans.
Birde bu A ve B vitaminlerinden birini vucuttaki fazla olanlarini digerine cevrildigini duymustum.ya A B ye yada B a ya.sanirim B A ya cevriliyor.

Yazik yaa yavrum. Etkisi kaldi dmek ki

Aynisi oldu bizde de ama cok inliyordu kizim dayanamadim agrikesiciden vermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…