- 19 Nisan 2017
- 209
- 280
- 53
- 43
Kızlar ya
Ben uyuyakalmışım, oglumda uyumuş. Saat 11 de emmıştı, bıde şimdi beşte
6 saat ac kaldı
Bu konuyu dr ıle konuşanlara dr ne demıştı
Cnm sıkıldı ya
Süper bilgiymiş ama benim oğlanın göbeğinden geçmez gördüğün gibi kendisi tam bir tombik olduGünaydın güzel anneler, günü gereksiz bit bilgi ile başlatayım
Benimki 4 saati geçirmez uyanır mık mık mık:)Ben geçen hafta doktora sordum aynı durumu doktor güldü hatta 'uyusun işte daha ne istiyosun kilo alımı iyi olan bebeklerin gece uykularından uyandırılıp emzirilmesine gerek yok'dedi Biz de bugün 2 aylık olduk bu arada.Seninki de o civarda heralde üzülme bişey olmaz
Ay ben kafasindan zor geciriyorum vucudundan asla gecmezGünaydın güzel anneler, günü gereksiz bit bilgi ile başlatayım
Senin kide mi tombik:)Ay ben kafasindan zor geciriyorum vucudundan asla gecmez
Bende :)Hiç düşünmemiştim ben kafadan rahat cıkmasıiçin diye biliyorum:))
Maşallah boynunu öpmek için kullanırsın sendeSüper bilgiymiş ama benim oğlanın göbeğinden geçmez gördüğün gibi kendisi tam bir tombik oldu
Günaydın:)
Boynunu rahat rahat operiz bizde olma mı annesi :)Ay ben kafasindan zor geciriyorum vucudundan asla gecmez
Süper bir kardiyodur. 10 dak ip atlamak 1 saat koşuya bedel miydi neydi öyle duymuştum.Kızlar günaydın....
Nasıl kilo vereceğimi buldum.
:)))
Hergün buluyorum ama icraat yok:)
Daha önce bu şekilde vermiştim.
İp atlayarak:)
Evet işten gelir hergün 1000 ip atlardım. Üstelik diyetisyenin verdiği menu nun yanında... Deli kilo vermiştim.
Evde yapacağım en güzel aktivite.
Atlar atlar soğuk suyun altına koşarım artık.
Alayım hemen:) sağol canım
biz yaptırdık canım, ilk 6 saat biraz canı yandı cıyak cıyak ağladı, paranox fitil verdik ama çok etki etmedi, fucidin krem başladı doktor, steril gazlı bez aldım eczaneden eve gelince yapışmasın diye steril gazlı bezi kesip küçültüp güzelce bolca kremleyip değiştirdim pansumanını, 1 numara büyük bez kullandık bir hafta boyunca 2. gün duş aldırdık. duştan sonra sadece krem sürdüm gazlı bez olmadan 3 günde bayağı toparladı. birinci hafta bittiğinde tamamen iyileşti.Sünnet yaptıran anneler bebeğiniz ağladı mı?ctesiye randevu aldık bir öneriniz var mı?ne kadar sürede iyileşti? Süreçten biraz bahsedermisiniz?
Valla hiçde gereksiz bilgi olmadı benim için. Bende kafadan rahat girip cıksın diye zannediyodum. Bu bilgi cok işime yarayacak cünkü bizim kaka arada sırtına cıkıyoGünaydın güzel anneler, günü gereksiz bit bilgi ile başlatayım
Rahatladım o zaman cnm
Ben boyle bırsey yasamadım kı
Buyuk oglum durmadan uyanırdı
Bu bazen cok uyuyor dort saat rahat uyuyor mesela
Dıger oglum uc saat uyurdu maksımum oda ılk yattığında sonra durmadan uyanırdı emzır yatır cnm cıkardı gecelerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?