- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Öyle valla. Şuan hepimiz için çok hassas dönem bunlar. Umarım güzelce çıkarız hepimiz bu sınavlardan. Dua edin bana yarın için nolur yaCok uzuldum canim.. Rabbim Saglikli gebelikler nasip etsin.. uzme kendini..
Psikolojin bozuldu senin de yazilanlardan.. kotu dusunme lutfen..
Hayirli olsun. aramıza hosgeldin Saglikla kucagina al Insallah
Bende inanamıyorum ve hiç birşey hissetmiyorum hissetmedikce de paranoyakligin dibine vuruyorumOyle.canim amin.. Bir de tedavi ile oluyo benim igneler ilaclar..herkesin.bebegi degerli tabi ama.cok.zor.. Bu.randevuma.gidince yine oyle der doye cok cokk korkuyorum napcam bilmiyorum
.hamile olduguma.hala inanamiyorum.kalp atisini.duyana.kadar
Benim.onceki gittigim doktorum doguma.kadar dedi ama bu doktor pek taraftar degil. Devlet hastanesi. Doktorlari zaten hic önermiyolar igne..bilmiyom.napcam.bende..
Öyle valla. Şuan hepimiz için çok hassas dönem bunlar. Umarım güzelce çıkarız hepimiz bu sınavlardan. Dua edin bana yarın için nolur ya
Öyle valla. Şuan hepimiz için çok hassas dönem bunlar. Umarım güzelce çıkarız hepimiz bu sınavlard
Öyle valla. Şuan hepimiz için çok hassas dönem bunlar. Umarım güzelce çıkarız hepimiz bu sınavlardan. Dua edin bana yarın için nolur ya
Oyle canim.ignelerin bir zarari olmaz demisti doktor en azindan.vicdanen rahat oluyorum igne yapmasam bu defa.hergun panik olcam.bir.sey.oldu mu.diye. olcagi.varsa oluyo ama.yine de onlem almak lazimBenim de kafam karışık zaten doktorlarda da tam bir fikir birliği yok ne yazık ki ne derlerse yapıyoruz pişman olmamak icin
Oyle canim.ignelerin bir zarari olmaz demisti doktor en azindan.vicdanen rahat oluyorum igne yapmasam bu defa.hergun panik olcam.bir.sey.oldu mu.diye. olcagi.varsa oluyo ama.yine de onlem almak lazim
Insallah canimÇevremde iğne olan arkadaşlarım var , bir sıkıntı yaşamadılar işallah bizlerde sağlıkla bir sıkıntı yaşamadan kucagımıza alırız.
Canim endiselenme ne olur. Surekli olacak diye birsey yok. Bak bende aksamlari oluyor ozellikle yemekten sonra tiksinme bulanti gibi.Ben dayanamadım. Yarına randevu aldım şifa hastanesinden. Acaba bizim doktorun mu ultrasonu kötü bilmiyorum ama medipole çekilen ultrasonlara bakıyorum fotoğraf gibi çıkmış gerçekten. Şifa kötü müdür acaba? Memorial a falan mı gitseydim? Neyse buna bit gidip bakayım yarın olmadı pazartesiye başka doktora giderim. Sıyırmak üzereyim gerçekten. Hayır bundan bir hafta öncesine kadar hamölelim belirtileri falan da vardı şimdi hiç birşey yok sabahları öğlene kadar bir mide bulantısı oluyor sonra gidiyor
Can'ım bunlar şehir efsanesi veya uydurma. Benim hiç bulantım olmadı ama bebeğim doğdu o zaman kalp atışını hiçbir şekilde duramazdım değil miSelam kızlaar
Birsey sorcam size bulantıların başlamasıyla kalp atışı oluyormuş diyolar dogrumu ??
Hayirli haberlerle gel insallah hepimiz sana ve minik yavruna dua ediyoruzGünaydın güzel anneler. Bütün gece stresten çok az uyudum desem yeridir. 9.30 da randevum var. Dua edin bana olur mu? Keyifli haberlerle yanınıza geleyim. Hepimiz için mutlu bir gün olsun. Bugün Dunya gulumse günüymüş facebook da öyle yazıyor. Bizimde gulumsemedigimiz bir an bile olmasın. Hadi insallh
Günaydın umarım güzel haberlerle dönersinGünaydın güzel anneler. Bütün gece stresten çok az uyudum desem yeridir. 9.30 da randevum var. Dua edin bana olur mu? Keyifli haberlerle yanınıza geleyim. Hepimiz için mutlu bir gün olsun. Bugün Dunya gulumse günüymüş facebook da öyle yazıyor. Bizimde gulumsemedigimiz bir an bile olmasın. Hadi insallh
20 ağustos canım. Benimki geç döllenme ama galiba. geç yumurtladım o ay.Benim daha baslamadi cnm.... insallah cok siddetli olmaz.. senin cok erken baslamiş son adet tarihin kac cnm
o kadar çok üzüldüm ki. Eski anılarım depreşti. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder inş sana da. Üzülme canım. Böyle demek de dile kolay gerçi. seni çok iyi anlıyorumBebeğimi kaybettim umarım Allah kimseye bu acıyı yaşatmaz sizde sağ salim sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız
Günaydın güzel anneler. Bütün gece stresten çok az uyudum desem yeridir. 9.30 da randevum var. Dua edin bana olur mu? Keyifli haberlerle yanınıza geleyim. Hepimiz için mutlu bir gün olsun. Bugün Dunya gulumse günüymüş facebook da öyle yazıyor. Bizimde gulumsemedigimiz bir an bile olmasın. Hadi insallh
senle aynı şeyleri yaşıyoruz. benim de gözükmedi. Şimdi güçlü durmamız lazım. Bence görünecekler de saklanıyorlar.Umarım yoktur. Kötü şeyler hissediyorum. İnternetten baktığım kadarıyla 6. Haftada en azından york kesesi denilen şeyin gözükmesi gerekiyormuş. Bende o bile gözükmedi gerçi senin derdin sana yetiyor üzgünüm arkadaşım hemde çok üzgünüm
senle aynı şeyleri yaşıyoruz. benim de gözükmedi. Şimdi güçlü durmamız lazım. Bence görünecekler de saklanıyorlar.Umarım yoktur. Kötü şeyler hissediyorum. İnternetten baktığım kadarıyla 6. Haftada en azından york kesesi denilen şeyin gözükmesi gerekiyormuş. Bende o bile gözükmedi gerçi senin derdin sana yetiyor üzgünüm arkadaşım hemde çok üzgünüm
iyi haberlerini bekliyoruz canım...Günaydın güzel anneler. Bütün gece stresten çok az uyudum desem yeridir. 9.30 da randevum var. Dua edin bana olur mu? Keyifli haberlerle yanınıza geleyim. Hepimiz için mutlu bir gün olsun. Bugün Dunya gulumse günüymüş facebook da öyle yazıyor. Bizimde gulumsemedigimiz bir an bile olmasın. Hadi insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?