Çok sevindim adınaKızlar kızım olacak
Kontrolden geldim ikili tarama sonucum da düşük risk çıktı
Boyumuz uzamış 17 cm olmuş kilomuz 190 gr
annesi 3,5 kilo aldı
yüzünü sağdan sola çevirdi kıpırdarken ilk defa gördüm
Rabbime şükürler olsun
48 kiloyla başlamışsın hamileliğe, tabiki 16 ya kadar izin verircanım onu da sordum gayet normal dedi...iştahım artabilirmiş 16 kg ya kadar izin veriyorum sana dedi
Masllah canim tatli prensesKızlar kızım olacak
annesi 3,5 kilo aldı
Rabbime şükürler olsun
Kızlar kızım olacak
annesi 3,5 kilo aldı
Rabbime şükürler olsun
Kız gibiiii:)Kızlar bu benim 13+1 deki yavrum.. tahminleri alabilir miyiz?
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin o mutluluğu da yaşamayı nasip etsin :)Kızlar kızım olacak
annesi 3,5 kilo aldı
Rabbime şükürler olsun
Teşekkür ederim canım unutmamissin kizcen hayırla saglikla gelsin inşallah iyiki sormamissn boşver şimdiden duymayalimela32 canım vajina ağrısını da sordum normalmiş rahim genişlediği için baskı yapıyormuş aşağı
daha başına neler gelecek ama şimdiden söyleyip seni korkutmayayım dedi..
ben de ne gelecek diye soramadım açıkçası
Canım hayırlı olsun kızçenBir de ayrıntılı ultrasonda cihazlar farklı farklıymış
Özel hastane olmasına rağmen kendi hastanesindekini önermedi.1. derece bir cihazmış
Dışarda 800 tl ye yapan bir yer var
450 tl ye yine bir özel muayene var
Ya da istersen Araştırma hastanesine git dedi orada perintalog da sadece muayene ücreti ödeyerek 2. derece bir cihazda ultrasona girersin dedi..
şuan kararsızım
Kızlar kızım olacak
annesi 3,5 kilo aldı
Rabbime şükürler olsun
Sağlıkla hayırlısıyla gelsin oğlun :)Kızlar bizim de bugün cinsiyet belli oldu
Oğlumuz geliyor inşAllah
Prenses mı geliyor neArkadaslar önce de paylasmistim ama tahmin eden yeni isimler görüyorum, anlayan varsa benim bebisi de yorumlar misiniz(12+3'ten) En gec bir haftaya kesin sonuc gelecek, ben de bildiririm hemen :))
Ya maşşallah kuzuna .. hissetmeye başladın mı peki?
merhaba arkadaşlar , bende bu gün doktora gittim , cumartesi gecesi su gelmişti benden de 13+6 günlüğüz , doktor ben söylemeden bebeğin suyu az dedi, bende durumu anlattım, yavrum suyu azalmış iki büklüm duruyor , kalp atışlarını da duyduk , vajinal muayene etti aktif bir su sızıntısı ve enfeksiyon Yok dedi, antibiyotik , fitil ve rapor verdi , haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdı , antibiyotik ve fitil enfeksiyona karşı tedbir amaçlı galiba. İnşallah birdaha olmaz vücut kendi kendini yenileyebiliyor , sızıntı olan yer onarılır vücut tarafından dedi , beklemek dua etmekten başka durum yok .
48 kiloyla başlamışsın hamileliğe, tabiki 16 ya kadar izin verir
Çok şanslısın maşallah. Benim halim yaman bakalım kaç kilo ile doğuma gideceğim.
Kızlar bizim de bugün cinsiyet belli oldu
Oğlumuz geliyor inşAllah
Benim boyum 160Belki çok almazsın canım iştahın çok açık mı
Ya da diyetisyene gitsen
merhaba arkadaşlar , bende bu gün doktora gittim , cumartesi gecesi su gelmişti benden de 13+6 günlüğüz , doktor ben söylemeden bebeğin suyu az dedi, bende durumu anlattım, yavrum suyu azalmış iki büklüm duruyor , kalp atışlarını da duyduk , vajinal muayene etti aktif bir su sızıntısı ve enfeksiyon Yok dedi, antibiyotik , fitil ve rapor verdi , haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdı , antibiyotik ve fitil enfeksiyona karşı tedbir amaçlı galiba. İnşallah birdaha olmaz vücut kendi kendini yenileyebiliyor , sızıntı olan yer onarılır vücut tarafından dedi , beklemek dua etmekten başka durum yok .
Benim boyum 160
Kilom 50-53 arasıydı hep. Evlenince,işi bırakınca malesef 1.5 yılda 10 kg aldım62 ile başlamış oldum hamileliğe. Şuana kadar kilo almadım ama 5.aydan sonra haftada 1-2 kilo alınıyormuş ( çok iştahlı olanlar için )
Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum 1 ay sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?