2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok sevindim adına
Kızın hayırlısıyla gelsin inşallahhhhh.
Rabbim hep böyle güzel haberlerle şenlendirsin topiğimizi

canım onu da sordum gayet normal dedi...iştahım artabilirmiş 16 kg ya kadar izin veriyorum sana dedi
48 kiloyla başlamışsın hamileliğe, tabiki 16 ya kadar izin verir
Çok şanslısın maşallah. Benim halim yaman bakalım kaç kilo ile doğuma gideceğim.

Masllah canim tatli prenses benim.bebelerin de biri 134 digeri 130 gr olmuslar..saglikla.gelsinler.insalalh

Ohh şükürler olsun netlesmis cinsiyet şükürler olsun sağlıklı inşallah hep böyle devam eder inşallah haftasonu bende güzel haberler alırım

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin o mutluluğu da yaşamayı nasip etsin :)

Teşekkür ederim canım unutmamissin kizcen hayırla saglikla gelsin inşallah iyiki sormamissn boşver şimdiden duymayalim

Canım hayırlı olsun kızçen
Ben detaylı için Prof Dr Recep Has A gidicem 500 tl.
Çok iyiymiş Şişlide

Ya maşşallah kuzuna .. hissetmeye başladın mı peki?

merhaba arkadaşlar , bende bu gün doktora gittim , cumartesi gecesi su gelmişti benden de 13+6 günlüğüz , doktor ben söylemeden bebeğin suyu az dedi, bende durumu anlattım, yavrum suyu azalmış iki büklüm duruyor , kalp atışlarını da duyduk , vajinal muayene etti aktif bir su sızıntısı ve enfeksiyon Yok dedi, antibiyotik , fitil ve rapor verdi , haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdı , antibiyotik ve fitil enfeksiyona karşı tedbir amaçlı galiba. İnşallah birdaha olmaz vücut kendi kendini yenileyebiliyor , sızıntı olan yer onarılır vücut tarafından dedi , beklemek dua etmekten başka durum yok .

Çok geçmiş olsun.inşallah haftaya gittiğinizde herşey yolunda olur.bol bol su içmeye özen göstermek gerekiyor sanırım hem enfeksiyon için hem de bebeğin suyu için,ben de çok ihmal ediyorum özellikle bulantı zamanları hiç içemediğim bile oldu.Siz nasıl anladınız acaba suyun geldiğini? Çünkü bazen su gibi akıntı oluyor ve belli olmuyor hangisi olduğu.

Belki çok almazsın canım iştahın çok açık mı
Ya da diyetisyene gitsen
Benim boyum 160
Kilom 50-53 arasıydı hep. Evlenince,işi bırakınca malesef 1.5 yılda 10 kg aldım 62 ile başlamış oldum hamileliğe. Şuana kadar kilo almadım ama 5.aydan sonra haftada 1-2 kilo alınıyormuş ( çok iştahlı olanlar için )
Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum 1 ay sonra.

canım inşallah kendini onarır..zaten çok kötü olsa doktor seni hastanede yatırırdı.
Mümkünse dinlen bol bol..yoruldun mu bebeğin suyu neden geldi acaba

ben diyet listemi paylaşmıştım ama her kiloya göre farklıdır herhalde..
5. aydan sonra her ay 2 kg alsan 10 kg ile kapatıyorsun canım
o da fazla bir kilo değil zaten diyetisyen 10 kg aşağısını önermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…