Hayırlı olsun canım...ben bişi hissetmiyorum bakalım ne çıkıcakBenim kiz oldugu kesinlesti icime hep erkek doguyordu hehe hissedememisim
Servet Unsal kliniginde Ali Ipek var. ileriki haftalarda ben kendisine tekrar gidicem 250 nakit kkarti gecmiyor super bence. Eyup Ekici var Randevu almak cok zor cok kalabalik. 500 550 civari. ben bir de suat aytaca gittim 475 tl idi gecen sene o da fena degil. ilk bebegimde kordonda tek arter tek ven vardi fetal ekoya girmek zorunda kaldim ayrica iki kez ayrintiliya girdim biri 19. haftada biri 30. haftada. 30. haftadaki meraktan oldu ama Ali Ipek i tanimis oldum kendisini tavsiyeederim . fetal ekoya ihtiyac okursa Allah korusun onu da baskent universitesi Atilla bey prof. on yaptirmistim. cok Sukur Masallah kizim da tekbarter tek vende bekledigimiz herhanfmgi birsey olmadi. insallah Yaradanim oglumda da ayni kujdeleri nasip eder.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallhhh..ankara da ayrintili icin nereler var bilgi verir misin.fiyat konusunda da bilgin varsa yazarsan sevinirim cnm
bu konuda haklisiniz malesef ki sadece kromozal durumlari degil organ gelisimi ile ilgili d fikir verebiliyor. genelde riskli cikanlarda 30 gebeden biri hasta olabiliyormus. bu hastaliklarinda yanlis hatirlamiyorsam 23 gebeden birinde kromizal bir durum olabiliyormus. yuzdeye vurdugunda ortalama yuzde 3.3 hastalik olabiliyor yani dusuk bir deger ama insan yinede endiselenmeden duramiyor iste.bana ıkılı testı özellikle kromozomal rahatsızlık bılgısı verecegını, ama ıç organ gelısımınıde gosterır demıstı dr um, belkı ben yanlıs anlamısımdır. Ama lütfen aldırmam dıye konusmayın arkadaslar gun gelır keske dememek ıcın. Bu olay benım ablamın basına geldı, ikili testı bıraz sorunlu cıktı, benım kabulumdur dedı ne olursa olsun ben bakarım dedı, diğer testlere gerek bıle duymadı kontrollerıne gıttı, bebegımızın ıc organlarında bırı gelısmemıs sekılde dunyaya geldı o kadar zordu kı 16-17 amelıyat gcecırdı ve hala tedavı devam edıyor....kendısı bakmaktan gocunmuyor ama bebegın cektıklerını gordukce ve neden bı tek ben boyleyım dedıkce ınsan mahvoluyor Allah herkesın yardımcısı olsun ben bu konuda bıraz hassasım Kimse istemez bebegını aldırmak ama bazen ınsanların sartları onu gerektırebılır bence ıkı taraflı dusunmek gerek bazı olaylarda İns hıc kımse daha dogrusu hıcbır bebek boyle sıkıntıları yasamak zorunda kalmasın
Allah razi olsun gonlume ferahlik verdiniz. dilerim bende saglikl Hayirla oglumu kucagima alirim oglumu kizimi saglikla Anali babali buyuturum. Rabbim evlatka imtihan etmesin kimseyi....arkadaşım da bilmeden röntgen çektirdi çocuğunda çok şükür bir sorun olmadı...gönlünü ferah tut
ozel aparatlar var dis doktiruna danisabilirsin esimde yapiyor ama o kullanamadi biraz rahatsizlik veriyormus. salyasi falan cok akiyormus kullanananinHayirli cuma lar kizlar..rabbim hayirli saglikli evlatlar versin hepimize de insallah..ulkemize guvenlik huzur nasip etsin.. Amin..ben bir sey soracaktım ya geceleri dişleri cok sıkı yorum artik dis yuzeylerim.bile duzlesmeye basladi.ve dolgu lar.agirmaya.basladi.bunun onene.gecmek icin ne yapabilrim.fikriniz var mi.nerdeyse bir senedir devam ediyo bu durum
Boşver canım ev işini bebişleri kucağımıza alalım yaparız o zaman layıkıyla üstten süpür gitsin Yemek memek uğraşma o kadar çalışan insanlarız herkes anlayış göstercek. Yaptığın zamanlara saysınlar.Yicek ekmekleri varsa bu dünyada ne olursa olsun çıkıp geşlcekler Allahın izniyle ama bırak işi gücü sebebi onlar olmasın.üzüntüden kahrolan biz olcaz.Allah Korusun bebeklerimizi benimde ağrım var korkuyorum.sağol canım valla hem iş hayatı hem ev işi derken sanırım fazla yıprandım anlamadım ki bende herşey yolundaydı ama hala ağrılarım var işte dikkat edecem bakalım :)
Bunlarda cok güzel ya ben baktım okadar guya hep bu tipler 1000 2000 civarlarıydı valla korktum yanı okadar yüksekleri görünce çok sağol canım gercekten iyi oluyo fikir alışverişinde bulunmakCanım bak bu da aklında bulunsun biri sürü rengi var bu da n11 de yorumlar çok güzel oldukça kullanışlı gibi.. rica ederim birbirimize yardımcı olarak fikir vererek güzelleşecek bu grup
Canım hamileligimden önce yıllarca aynı sıkıntı bende de var Di önemsemedim bigün dolgu için dişçiye gittiğimde sen dişlerini neden bu kaar çok sikiyorsun dedi ve bana ilaç verdi 6 ay kullan dedi.. ama ben bi kac ay sonra çocuk düşünmeye başlayacağım için ilacı almadım. Keşke ayalar once başlasaymışım da birşeymiş bu. Ama şimdi ilaç içermiyoruz tabii ki. Bu yüzden dişlik ler var gece yatarken takıyorsun dişlerini sıkma nı engelliyor doktora danışıp dişlik yaptirabilirsinHayirli cuma lar kizlar..rabbim hayirli saglikli evlatlar versin hepimize de insallah..ulkemize guvenlik huzur nasip etsin.. Amin..ben bir sey soracaktım ya geceleri dişleri cok sıkı yorum artik dis yuzeylerim.bile duzlesmeye basladi.ve dolgu lar.agirmaya.basladi.bunun onene.gecmek icin ne yapabilrim.fikriniz var mi.nerdeyse bir senedir devam ediyo bu durum
Hepimizin farklı farklı sorunları var benim de bacaklarım çok agriyo kopmuş gibi hele akşam üstüne yatıyorum büküp degöğüs ağrısı olanlar bu iyi bişey çünkü bebek için süt birikiyor kanallar çalışıyor bi süre sonra biraz normallesır
Ağda epilasyon o bu zararlı napak öyle tarzan gibi mi gezelim :)))
bu ne saçmalıktır ona neymiş alla allah asırı sınırlendım takma canım sen ne alaka eziyet ya bilemeyz Rabbim senin için ne kader yazdı onu sana nasip ettiyse vardır bir bildiği ki kesin bir sey yok melek o ya nasıl güzel bir karar verdiğinin farkında değil o doktorKızlar bugun canımı sıkan bişey oldu ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağındaki doktor bana riskli bir gebeliğe nasıl devam edermişim ne hakkım varmış diğer çocuklarım bana ilerde isyan edermiş sadece kendimi düşünüyo muşum onu dünyaya getirirsen daha günahmış gibi laflar etti sinir krizi geçirdim evde şimdi toparladım ama çok üzüldüm.... Neyin garantisi var şu hayatta acaba.... Ben bebeğimi bekliyorum ... Hayırlısıyla sağlıklısıyla.. Rahimlerdekini sadece Allah bilir.....
Benim beğendiğim arabalar çok pahalı. Inglesina trilogy, mamas papas urbo 2, peg prego ve bugaboo bee beğendiklerim arasında. Bebek arabasına o kadar para verilir mi bilmiyorum ama. Tek elle açılır kapanır olması, hafif olması, çift yönlü olması ve kumaşının silinebilir olması önemli benim için. Karar vermek zor. Karar verenler yazsın, bize de fikir olsun.
hele ben canım yok onu yeme yok az yıyosun ondan yok sunu ıc oyle yapma soyle yapmam bla bla blaa ayyy çıldrıcıımmm amaa ya bu bebek benım bırakında yanlısı dogruyu kendım yapa yapa ögrenm ama yokk o kandırıyomusun dıyen kadına gelince diyecek laf bulamıyorum amaann salla canım ne derse desınnKızlar benim de dün canım sıkıldı. Arkadaşımın annesi bana senin karnın hala büyümemiş yoksa hamile değil misin dedi. Ben de bakakaldım he kandırıyorum hepinizi dedim. Alındım ama üzüldüm yok yere.
Yani şu hamilelere akıl verenleri, bilmiş bilmiş konuşanları, olumsuz konuşanları bi kaşık suda boğasım geliyo.
Allah Sağlıcakla Yavrularımızı Kucağımıza Almayı nasip etsin canım bende kız annesi olcam Allah izin verirse İnşaallah.Benim kiz oldugu kesinlesti icime hep erkek doguyordu hehe hissedememisim
aslinda ben bugun bu soruyu sormayi dusunuyordum.Arkadaşlar özel olacak biraz ama ağda yaptırmak da zararlı diye duydum çok bilmişlerdenbenim düzenli olarak gittiğim bi ağdacım var ve 7-8 yıldır giderim. Hijyenikliği konusunda güvenim tam zaten. Yani anlamıyorum ki ne zararı olacak.
Siz ne düşünüyosnuz
Canım profilinden kişisel bilgilere gir aşağı doğru inerken hamilelik takvimi yazıyor oraya tarihi girmen yeterliKızlar Hamilelik Günlüğü Nasıl Ekleniyor Yardımcı Olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?